לא היה דיבור על זה שבגלל שעופר ינאי רכש חלק מהמניות בערוץ 13, אז המשחקים של הפועל ת"א ביורוקאפ ישודרו שם?
לא מפתיע. התייחסו אליו LIKE SHIT. לא נתנו לו לשדר משחקים, באולפן שלחו אותו הצידה לשחק בפאוור פוינט, ואלי גוטמן לא הפסיק לעשות לו גזלייטינג.
לא יודע לגבי ערוץ הספורט, יודע לגבי אתר ערוץ הספורט. הם כבר לא אוהבים ספורט. ראיתם את "הכתבה" אחרי המשחק האחרון של נבחרת ישראל? הציונים של משה פרימו. או.קיי, משהו כביכול נחוץ אבל סתם לזרוק מספר מ-1 עד 10 זו שכונה. אפילו לא שורה אחת של נימוקים. או אתמול ידיעת הטוויטר מה אמרו על הפועל תל אביב במחצית ובסיום, גם אם היה משחק משוגע נגד נוף הגליל. הצוות העורכים שלהם כל כך גדול אבל הם נותנים את המינימום ומרדדים את תקשורת הספורט. את אורי קופר הנפלא ניתן למצוא בפודיום, בעוד אני אורח קבוע בפרק שמתקיים פעם בשבוע - קלאסיקו - כדורגל ספרדי, אני חושב שהוא נמצא כמעט בכל יום שם. מעניין היכן, כי טלוויזיה מתאימה לו כמובן ואולי גם כתיבה. ייקחו אותו חזרה ל-One בשתי ידיים לדעתי.
לא חושב שהבנתם אותי, אין לי בעיה עם ידיעה כזו עם ציונים של עיתונאי, אחלה. אבל כשמוטי פשכצקי היה עושה את זה בנבחרת ישראל או במשחקי עונה הוא לפחות היה נותן איזו חצי שורה של הסבר. ידיעה עם מספרים בלבד היא מטופשת, זה אולי מתאים להוסיף לטור נורמלי של סיקור המשחק. האתר של ספורט5 מלא כל יום בניוז כביכול אבל הידיעות ברמה נמוכה מאוד, לא רק התוכן, אפילו הנושאים שהם בוחרים לכתוב עליהם. לא זוכר שראיתי שם ידיעה נורמלית של מעבר לשלוש פיסקאות.
יפה לראות שבזמן שמצב השופטים בישראל נמצא בשפל הכי גדול שלו אי פעם מנכ״ל איגוד השופטים מוצא זמן לטנף על ביבי https://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=JJLDHM&c41t4nzVQ=JHE
מה הם לוקחים לעצמם קרדיט על פרסום ראשון, דו"צ פרסם את זה ראשון מכבי חיפה מול ק"ש ובית"ר נגד ריינה - ללא קהל
לברקוזן-מילאן, משחק גדול לכל הדעות הערב בצ'מפיונס, לא ישודר בערוץ הספורט, ולמה? כי הם החליטו שיותר מעניין לראות את עומרי גלזר מול אינטר. ובעצם, גלזר בכלל פצוע ולא ישחק, אז עוד יותר תמוה.