דיון תקשורת 2022/23

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏10/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

לחובבי כדורגל בכלל, ובמיוחד לחובבי כודרגל גרמני ו/או כדורגל איטלקי ספציפית:
    -אין בית בישראל.
    -רק סיפורים ומעשיות על קבוצות אהודות אחרות, ושלל תירוצים, ושאריות שזורקים לך מדי פעם... במחיר מופקע... בליווי של שדרנים קלולסים שעושים צחוקים.

בשנת 2022 מי שעוד בקשר עם גופי השידור הדיונזאורים המושחתים עם המחירים המופקעים האלו והמבנה שידורים המגוחך הזה - יכול להאשים רק את עצמו.
    בשנת 2022 לשים 4 ספרות פר שנה על ערוץ הספורט/ צ'רלטון/ וואן: זה פשוט בדיחה...

gilbsh27 אוהב/ת את זה.
  2. Roma מנהלים

אוהדי בארסה בישראל - זה לא אלה שהפכו לאוהדי פסז' וסיטי בשנים האחרונות? הם חזרו?

אם היה משודר באיירן - אינטר בערוץ הפתוח היה את אותם צופים בדיוק כמו ברצלונה - פלזן. הרוב זומבים שהיו פותחים ורואים את המשחק שספורט 5 בחרו לשדר.

Raulito אוהב/ת את זה.
  3. Sturridge Member

מה האלטרנטיבה?

אין לי צ’רלטון ואני רואה בסטרימינג כבר שנים, אבל כל משחק זה לפחות 5-6 פעמים לרפרש או לעבור בין לינקים.
    וכמובן עניין האיכות שאף סטרים לא עובר טוב בטלויזיה.

אני מוכן לקבל את זה כי אני חושב שלשלם עשרות שקלים בחודש על לראות את הקבוצה שלי במקרה הטוב 15 משחקים מלאים בעונה זה לא שווה את זה, אבל אני מבין את מי שלא.

oranfu ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  4. Esomech Member

אני חוב שהחבילה של צ’רלטון מאוד טובה ביחס מחיר תמורת מוצר.
    -ליגה גרמנית (פלוס גביע)
    -ליגה אנגלית (פלוס גביעים)
    -ליגה איטלקית (חלקי)
    - גביע איטלקי
    - גביע ספרדי
    -MLS
    -ברזילראו
    -ליברטדורוס
    -ליגה ארגנטינאית
    -קונפרנס ליג
    -ליגה אירופאית

וגם מידי פעם קצת כדורסל, אתלטיקה, טניס ואגרוף
    הבעיה שלהם זה שאין להם שירות סטרימיניג ושאין להם מספיק ערוצים.
    ברגע שהם יוסיפו אפשרות סטרימינג לבחור איזה משחק אתה רוצה לראות. הם יהיו החבילה הטובה בעולם והמשתלמת בעולם.

נ.ב
    בקשר להודעה הקודמת.
    שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שיש המון חובבי ליגה איטלקית וגרמנית בארץ.
    ואני בעצמי רואה גם המון ליגה איטלקית וגרמנית.

פשוט גדל בארץ דור מאוד גדול של אוהדי בארסה בחסות מסי וערוץ הספורט.
    ועדיין אני חושב שבאיירן אינטר היה חייב להיות משודר בערוץ פתוח

אמיר ע, שי, LFC-Gerrard1 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשדוד-בית"ר בגביע הטוטו, שייע פייגנבוים פוצח בפינת חסות על שחקן נוער של אשדוד שבכלל לא משחק ומחמיא לו על היכולות שלו למרות שבקושי הצליח להגות את השם שלו נכון וסיפר שמועדונים מסוימים עוקבים אחריו, לפי הדברים שכנראה הוקראו מתוך הודעה בוואטסאפ מישהו מהמשפחה ביקש ממנו לזרוק משהו, איזו שכונה.

oranfu ו-Roma אוהבים את זה.
  6. DRORIKO Member

מסכים איתך בעיקרון. אם זאת "לבנדובסקי" לבדו זה לא מותג. עובדה שכשהוא שיחק בבאיירן עדיין לא שידרו אותה. בארסה היא בהחלט עדיין המותג הכי גדול בכדורגל, או אחד הגדולים. כמובן שהצירוף של לבנדובסקי גם מוסיף לזה.

7. Raulito Madridista

מה אני מפספס לגבי גיא לוי? התחיל לכתוב טורי דעה ב-'ישראל היום' שלפי מה שאני יודע מפרגנים בשכר לארג', ובעיקר - הגיע אלינו לכל מקום בערוץ. מילא ליגת העל, ניחא, או.קיי, אבל ליגת האלופות, יום אחרי יום מפרשן את ריאל מדריד וברצלונה - החיים תותים. הוא לא בקיא בקבוצות הגדולות האלה במאה אחוז לדעתי, הוא לא איזה איש כריזמטי או מצחיק, הוא לא היה שחקן עבר גדול כמו מאור בוזגלו או דודו אוואט וגם לא מאמן עבר גדול כמו שלמה שרף (קצת הנבחרת הצעירה ועונה אחת במדי הפועל חיפה - 2000/01). אשמח לתשובות. ואין לי דבר נגד האיש, אני מכבד כל אחד, נטו מקצועי אני שואל.

8. Scouser Member

קומבינות.
    מישהו מהמר שהוא לא מקבל ג׳וב בליגת העל עד סוף העונה?

Sent from my LE2113 using Tapatalk

9. Raulito Madridista

להגיד לך את האמת, הרי בליגת העל זה אותם הכיסאות המוזיקלים בכל שנה, מאמן מגיע, יש את אפקט המאמן החדש, שיפור של 13% או 20% בתוצאות ואז ירידת מתח. אני בטוח שהשם שלו עלה לא אחת, לא לקבוצות גדולות וכן הלאה (בתקופה שלו בהפועל תל אביב זה היה פשוט כלום ושום דבר, לא הרגשתי שינוי מססאר מנדיונדו שבעצמו דמות לא אמיתית), אבל כן לכל המכבי פתח תקווה, הפועל חיפה - אלא אם כן הוא מסוכסך שם עם המועדון, בני סכנין וכן הלאה. לא בטוח שהוא רוצה לאמן, הכי קל לשבת באולפן הממוזג.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הליהוקים של ערוץ הספורט גרועים באופן מדהים, אשכרה 3 מתוך 5 אנשים בפאנל האלופות שלהם היו גיא לוי, דודו אוואט ושרון פרי - אנשים לא מעניינים, לא כריזמטים, שאני לא מקבל מהם וייבים של תשוקה חזקה לכדורגל או הבנה מעמיקה.

חסר בארץ אנשים שאוהבים ומבינים בכדורגל? יש מניעים נסתרים בליהוקים שלהם בלי ספק בכלל. מאחל מכל הלב לערוץ הכושל הזה להתפרק, האנשים ששווים שם משהו(ויש כאלה) ימצאו את מקומם.

oFiRzZz, yakov_y ו-italiano אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

יש רשתות. אתה יכול לקרוא שם אנשים מעניינים 24/7. אתה לא צריך לחכות לאולפן הצ'מפיונס בשביל זה. אנחנו לא בשנת 2000.

12. Butragueño מנהלים

רק אני או שדודו אוואט בסה״כ חוזר אחרי מה שברקוביץ׳ אומר תוך כדי תחילית של ״אייל צודק״?

13. DRORIKO Member

כל האנשים המעניינים נמצאים בוואן ובצ'רלטון. לדעתי הסיבה היא שאלה מקומות יותר אטרקטיבים. אנשים כמו עמית לבנטל או אסף כהן יעדיפו לעבוד במקום שהם יוכלו לשדר בו משחקים מהליגות הגדולות מאשר במקום שמשדרים בו דוקים. לדעתי גם יעקבי ומלר היו עוזבים אם הם לא היו כל כך הרבה שנים בערוץ ומחוברים אליו. יעקבי גם מקבל את ליגת האלופות בתור "פיצוי".

14. Raulito Madridista

לנדב יעקובי יש גם הכנסה נוספת מהעיתונים והוא הוציא ספרים על כדורגל ומרוויח, הוא פה ושם גם עושה הרצאות אם הבנתי נכון. בכל מקרה זה טיעון נחמד אבל בליגת האלופות יש עדיין הרבה מאוד ערבים בשנה אם אתה מסתכל על 12 ימים רק של שלב הבתים ואז נוקאאוט וכן הלאה ובמשחקים האלה אתה "נוגע" בכל הגדולות באולפן. כמה פעמים עמית לוינטל פירשן את ריאל מדריד או ברצלונה? מעט מאוד, אולי את יובנטוס בליגה האיטלקית שאני חושב שקרנה ירד מאוד. את אורי קופר אני שם בצד כי בחוזה הוא חייב לראות משחקים מסוימים בליגת העל והוא מוגדר קודם כל כ'איש כדורגל ישראלי' נקרא לזה ככה.

כתבים עברו מ-'ידיעות אחרונות' למעריב ואפשר לנסות לעשות מחטף, זה יהיה מעניין. וברצינות: גבריאל היידו יכול לתרום באולפן ליגת האלופות. אפילו אייל ברקוביץ' אם כי אולי מבחינת לו"ז זה לא מסתדר. הבחירות בהחלט מוזרות. אני בטוח שיש כמה עורכים שהיו רוצים להתקדם. אני למשל לא הייתי מסרב אם הייתי עובד שם.

כמובן שגם בספורט1 יש הרבה מאוד בחירות שאני פחות מבין כמו שייע, כמו ג'ימי טורק וכן הלאה. אבי נמני חוזר על עצמו בלי סוף פשוט עם שמות אחרים של קבוצות ושחקנים..

15. DRORIKO Member

כשהוא מדבר נטו על כדורגל מעניין לשמוע אותו, הבעיה שרוב הזמן הוא מתעסק בשטויות. נתקלתי בטור שלו בישראל היום, כל הטור הוא מתבכיין על המתאזרחים. הוא פשוט נהיה איש מעיק. דווקא חיבבתי אותו בקדנציה הראשונה בערוץ. הוא חזר לשם אדם אחר. כנראה עוד אחד שהפועל דווקא לו את הקופסא.

מצב נושא:
הנושא נעול.