דיון תקשורת 2022/23

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏10/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה שאתה מתאר אמור להתבטא בפלייאוף התחתון, אז בדקתי לך את כמות השערים שכובשת מחוררת הרשתות הבכירה במעמד הזה בעשור האחרון בממוצע: 43.4 שערים ב-33, כלומר 1.3 למשחק. זה לא ממש משוחרר, ולא ממש שונה ממה שהיה בעידן של 12 קבוצות.

אני בעצמי בדקתי כאן לפני בערך חודש חודשיים, ממוצע השערים למשחק בליגה לא היה נמוך יותר כשהליגה הייתה קטנה יותר - אפילו להיפך, כמה מהעונוץ הכי פוריות היו אז, והעונה הכי דלה בשערים בעשורים האחרונים הייתה בעידן של 14. האלופה הכי דלה הייתה בליגה של 16 (קריית שמונה).

אתה ציינת קודם את מכבי של 03/04 כאילו היא הייתה דוגמה מייצגת של הליגה. 7 קבוצות בליגה כבשו יותר, כולל היורדת מהמקום האחרון.
    אם כבר, ממוצע כיבושים נמוך יותר של הקבוצות החזקות יכול להעיד על ליגה שוויונית וקשה יותר, לאו דווקא הגנתית.

2. DRORIKO Member

במה זה חיסל בדיוק את הליגות הנמוכות?

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הלאומית בפועל היא ליגה חצי מקצוענית, מצב שלא היה כמותו לפני ההרחבה, לפחות לא בצורה כזו.

4. DRORIKO Member

מנין לך שפעם הליגה הלאומית(הליגה ארצית דאז) היתה טובה יותר מהליגה הלאומית היום? פשוט לא שידרו אותה באותם ימים אז לא הבנו כמה היא באמת גרועה. חוץ מזה שכאוהד מכבי אין לך את האינדיקציה להשוות, הקבוצה שלך אף פעם לא היתה שם :wink:

5. קשר שמאלי Member

ליגת העל היא חצי מקצוענית . הליגה הלאומית חובבנית למדי. רק מאמנים זרים ישפרו את הכדורגל פה. אפשר לספור על כף יד אחת את כמות המאמנים הישראלים שראויים להתפרנס מאימון כדורגל

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/22
  6. DRORIKO Member

באמת באמת באמת שאין משהו שאני לא סובל יותר ממוטי פשכצקי. הקטע שלו להגיד דברים לא מעניינים בטון דרמטי מביא לי את הסעיף כל פעם מחדש. הפעם הוא שבר את השיא של עצמו. הבן אדם ממש פורץ לשידור ומכריז על "מקרה מאד חמור שב-19 שנים שלי בתקשורת לא נתקלתי בו" אם לא הייתי מכיר את האיש עוד הייתי חושב שהתחילה איזה תגרה באמצע הדיון או משהו. מה מסתבר? ש"הדבר המאד חמור" הוא שהדיין לא הסכים להכניס את התקשורת לדיון. לך תזדין יא חתיכת דגנרט.

7. קשר שמאלי Member

הוא יודע לדבר בטון לא דרמטי ? מדובר ברובוט. גם רז זהבי כזה. במדינה מתוקנת אנשים כאלה היו קשורים למיטה 24/7

zivmay ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

תקשיב האיש הזה מעצבן ברמת הבוני גינצבורג, ולהצליח להגיע לרמה הזאת זה ריספקט אחי, לא כל אחד יכול

9. קשר שמאלי Member

אני יודע. בגלל זה אני פותח ספורט 5 רק כשאני רוצה לראות משחק, ואני שם על מיוט. לא מסוגל לראות או לשמוע אף אחד מהערוץ הזה. אני מקנא במי שמסוגל להכיל את הטמטום שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/22
    Nigel de Jong ו-modric19 אוהבים את זה.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יצא לי לצפות במשחקים מליגה שנייה ושלישית בצעירותי, מה שנקרא בזבוז זמן טוטאלי :)
    הכדורגל כולו היה פחות טוב, אבל הרמה הייתה קרובה יותר לליגה הבכירה מאשר היום.

11. robertocarlos.m Member

מתוך הטור של עמיר פלג:
    ״חדרה נראים עייפים בדקות האחרונות,מאבדים כדורים,חדרה לא במשחק״

אריק בנאדו מפרשן במשחק בין באר שבע לנס ציונה אבל חושב כנראה על משחק אחר, שנערך במקביל בחיפה

12. Raulito Madridista

מה שאמרתם כאן לגבי מוטי פשכצקי נכון בעיקר לגבי תוכנית שער השבת וכן הלאה, הם 'פורצים למגרש' כביכול לקבל עדכון חדשותי אבל גם הוא, גם תומר לוי ואחרים - לא מחדשים ממש מעבר ל"אכזבה מההפסד", "כעס על השיפוט", "שמחה מהניצחון" ומגישים לנו שוב את סיכום המשחק שלהם, טור דעה קצר.
    לאחרונה גיא לוי מפרשן את ריאל מדריד בליגת האלופות, אלופת אירופה הגאה ירדה קצת בהיררכיה, וקצת השתעממתי. יונתן כהן - משהו מפריע לי, אבל אין עוררין על כך שהוא באמת אוהב את הכדורגל הישראלי. אני חושב שבערוץ, בניגוד לספורט1 למשל, למעט אולי רמי וייץ - מנסים הרבה 'לחנך' וחושבים שהם ההצגה ולא השחקנים.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

וואן - ריאיון בשני חלקים עם ניב גולדשטיין ("מי?" זו תגובה לגיטימית, אגב) "במקרה" מיד אחרי התפטרות מנכ"לית הפועל תל אביב, עם תמונות יח"צ פתטיות שלו עם בגדים מחויטים במידה שקטנה קצת ושעון מנצנץ מודגש במיוחד, עם הפוזה המביטה לאופק.
    כמה קרינג' וחלחלה וכמה מעט קלאס, איזה רפש זה.

Roma ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  14. DRORIKO Member

גם עלה לשידור ב-5 באוויר. כמובן שנשמה טובה כמו רז זהבי משך אותו לטנף על הקבוצה האחרונה שלו. למרות שהוא עשה את זה בכזאת התלהבות שלא היה צריך אפילו למשוך אותו.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

"סירבתי לקבוצות שלא ייצגו את מה שאני מאמין".
    איזה לץ.

Roma אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.