דיון תקשורת 2022/23

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏10/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. cheddar Member

אתה טוב במתמטיקה? חוש טוב למספרים

2. alexshw Member

לא רע. אפילו מרוויח מזה כסף.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

3. EuropeGuy Member

ביום שנפנים שפרשנות ספורט היום היא אקטיבית ולא פסיבית, כלומר יש בחוץ מספיק תכנים, ואנחנו אלה שצריכים למצוא את מה שמדבר אלינו, ייחסך לנו הרבה תסכול. אנחנו כבר לא בדור של הטלויזיה שאת הזבל שמפמפמים לנו (לפחות מחוץ למשחקים עצמם) אין ברירה אלא לאכול. זה לא הכי נוח, ומי שגדל על הדור של הטלויזיה מעצבן לעשות את הסוויץ' הזה, אבל כל האוחנות והרז זהבים לא ממש מותירים ברירה.

4. Raulito Madridista

אני חושב שאף אחד פה או מעטים צופים בתוכניות האולפן למיניהן של 'הלפני משחק' וכן הלאה. אבל כן זה נוח לראות את התקצירים של ליגת האלופות בפרק זמן של חצי שעה אחרי שריקת הסיום, מוצא את עצמי מתעניין גם במשחקים של ברוז' לדוגמא. הפרשנות הזו היא כמו פרסומת ביוטיוב שאתה לא ממש יכול לדלג עליה. אני מחפש לראות גולים יפים וכדומה, של קבוצות שחלקן אני לא צופה בהן כל שבוע אלא מתעדכן בתוצאות, אם יש כל מיני דרמות כמו אתלטיקו מדריד-באייר לברקוזן. לא באמת מחכה שמיכאל וינסנדנט (שרירותי לחלוטי) יספר לי איזו תגלית על כוכב צרפתי עולה.

אגב, טור מעולה של אלון עידן בעיתון 'הארץ' על חזרתה של 'יציע העיתונות', האופי הקצת אלים מילולית שלה ועל כך שערוץ הספורט אולי מבקיע גול עצמי בכך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

אפשר גם לדלג על פרסומות ביוטיוב...

6. DRORIKO Member

האמת שעם כמה שאני מקטר פה אין לי הרבה תסכול מהערוץ. מאז שהזבל עזב אני אשכרה יכול לראות תכניות בשקט בלי לפחד שהוא פתאום יפציע. יציע האתונות היא לא פאר היצירה, אבל בתור בידור זול לפני השינה אני סבבה עם זה לגמרי.

אני מסכים שיש דברים לא רעים מחוץ לערוץ. יש ערוץ יוטיוב של אחד בשם ״ספורט באיכות גבוהה״ שהוא ממש חמוד. כמובן שאם אני רוצה להתעמק יותר יש הפודקאסט של קופר(למרות שדחפו לשם איזה מוטלה אחד שסתם מפריע). גם בטיקטוק נתקלתי בכמה משתמשים חביבים.
    המסקנה שלי מכל הנ״ל זה שאני חייב גמילה דחוף מכדורגל חחחחחח

7. Esomech Member

מישהו מכיר דרך או איזה אתר שאפשר לראות דרכו כדורגל ישראלי בחו״ל?

8. gilbsh27 Member

חפש israeltv, הם גם נותנים 3 ימי ניסיון חינם.

Esomech אוהב/ת את זה.
  9. Morientes Member

ממליץ על האתר הזה
    Client Portal – Apollo Group TV

7 ימי נסיון חינם(ללא צורך להזין אשראי) השידורים כמעט אף פעם לא נתקעים(צפיתי כמה וכמה פעמים ואולי פעם אחת נתקע לי ל10 שניות)
    לפעמים יש פאק והשידור פשוט לא עובד(הכוונה לא משודר בכלל), אבל עדיין בשביל ימי הנסיון הייתי נרשם(יש שם עוד מגוון רחב של ערוצים מכל העולם)

Esomech אוהב/ת את זה.
  10. Raulito Madridista

שמתי לב שזה התחיל כבר משבוע שעבר: אלי טביב, הוא ולא אחר, עם טור 'סיכום שבת' לאתר One:
    לביא נראה טוב יותר מאיך שהיה לפני הפציעה אלי טביב מסכם שבת: הקשר מצוין, מכבי חיפה צריכה להשקיע בחלוץ כדי להשתדרג. איביץ' צריך לשחק באומץ מול ב"ש, סכנין לא צריכה למהר ולפטר את סילבס.

"לקראת המשחק המרכזי בין מכבי ת”א להפועל ב”ש, אני חושב שאם ולאדן איביץ’ ישחק חזק ולא יפחד הוא ייצא עם שלוש הנקודות, מכיוון שמכבי טובה יותר מב”ש. איביץ’ כל הזמן מפתיע מחדש עם ההרכב, אם הוא יפחד הוא עלול להפסיד. יש לו קאדר שחקנים שלא צריך לפחד, הוא צריך לשחק את המשחק הרגיל, יש לו שחקני התקפה טובים וככה הוא גם נותן להם הרבה יותר ביטחון".

קראתי את שתי הפיסקאות הראשונות והתעייפי. אפילו החזרה על המילה "צריכה"\"צריך" שלוש פעמים בכותרת משנה של 20 מילים. העורכים עשו עבודה לא משהו. ואפס דברים מעניינים. אגב, הפועל ב"ש מארחת לפי מה שידוע לי. כשבספורט5 אסף אבולעפיה מסכם שבת ואפילו משה פרימו לפעמים אומר דברים נכונים וב-'וואלה ספורט' יש את רון עמיקם ודוד רוזנטל - זה חבל.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוסאסונה כובשת בפנדל, ארבל בתגובה: אוויה לקח סיכון ובעט לפינה הרחוקה. מה??

12. yedidel Member

" זהו מפגש בין שתי ההתקפות הטובות בליגה - 25 שערי זכות למכבי תל אביב, 20 להפועל באר שבע - אבל דווקא השנייה בקטגוריה היא זו שמצאה את הרשת בכל משחק העונה (היחידה לצד הפועל ירושלים). בשני המקרים שמכבי תל אביב לא כבשה, היא גם לא הצליחה לנצח."

אלון מזרחי היה עושה מהתובנה הזאת מטעמים :)

alexshw אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

בעונת 2002/03 יצא לבית"ר לנצח מבלי לבעוט למסגרת. במשחק הפאלטה המפורסמת של אוואט שחשב על אילן רמון ז"ל.

Abu George, oranfu ו-cheddar אוהבים את זה.
  14. DRORIKO Member

״בוסטון מובילה 17 הפרש על וושינגטון, ואם דני לא היה קולע נקודה זה היה 18״ הפרובינציאליות הישראלית במיטבה

15. alexshw Member

ישדר לעצמו

DRORIKO ו-Abu George אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.