דיון תקשורת 2022/23

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏10/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

הרבה לא מסתדרים אחי, פשוט הם מתביישים לדבר. אלה שמסתדרים זה או אלה שמתקמבנים בטלוויזיה או אלה שמאמנים בליגת העל/קבוצות הצמרת בליגה הלאומית. השאר, ברובם, הולכים לאיבוד. יש יוצאים מן הכלל כמו שי הולצמן למשל שכן מסתדרים מחוץ לכדורגל, אבל אין הרבה כאלה. הדוגמא הכי קיצונית זה ויקי פרץ שהלך עם המצוקה עד הסוף.

2. AmitHPT Member

מעצבן ההבדל בין התקשורת של הכדורסל בארץ לבין הכדורגל, ועוד באותו ערוץ. שדרנים מעולים, צילום טוב, ראיונות מעולים, הסטנדרט בכדורסל כל כך הרבה יותר גבוה

EsheD ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ק"ש ממש לא קבוצה מיותרת,הצמיחה לא מעט שחקנים לליגה. לגבי הבעלים שלה אנחנו מסכימים.

4. DRORIKO Member

היא מיותרת בקטע שהיא לא גידלה קהל משלה

5. DRORIKO Member

מה שעוד מיותר זה להקדיש לקבוצה הזאת טור שלם. למה?

6. Raulito Madridista

מעניין מה שקרה ליגאל אנטבי, מוזמנים להאזין לזה: מפגש איחוד של שחקני הפועל תל אביב גיבורי רבע גמר גביע אופ"א ב-2001/02. שמעון גרשון, שביט אלימלך, פיני בלילי התארחו אצל אילן בכר. הם מדברים על אותה עונה קסומה וגם על החיים שאחרי הכדורגל.

אנטבי שיחק בקבוצה בכירה כמו הפועל, הוא לא היה מהמשתכרים הגבוהים בסגל אבל כשאתה שחקן בקבוצה גדולה ובכלל - משלמים לך על הדירה, אתה מקבל רכב מהקבוצה, בונוסים על הישגים ועוד ועוד, מעבר לתלוש מכובד שנשאר. אולי הוא לא התנהל נכון. מעבר לכך מדברים שם על כך שזה מרגיש כמו ילד שמגיע לכיתה א', יש שחקנים שלא יודעים לעשות כלום, הוא היה צריך לקבל טיפים מהאנשים הנכונים ולבצע "חקר".

7. DRORIKO Member

אני לא בטוח שכל השמות שציינת נמצאים במקום טוב יותר מאשר אנטבי. היחיד מאותה הפועל שהצליח מחוץ לכדורגל זה עמרי אפק.

8. Raulito Madridista

שמעון גרשון עושה הרבה כסף, האמן לי. הוא פתח בית קפה ברמת החייל ויש לו נדמה לי עוד סניף, אם אתה מוציא לאור ספר והוא נמכר בהרבה עותקים אז בערך מהנגלה השנייה אתה מתחיל להרוויח קצת, ואני בטוח שהתהליך עלה לו פחות כסף מאשר לי לדוגמא. כמובן שהוא הרוויח גם בכדורגל הרבה יותר כך שהיו לו חסכונות ומלי לוי גם כן לא חסר לה כשחקנית ודוגמנית, אבל השורה התחתונה היא שגרשון המציא את עצמו מחדש. אני זוכר אותו מפרשן פעם-פעמיים בערוץ הספורט וגם נוסע לצפון לעשות כתבה על עירוני ק"ש אבל החליט שזה לא בשבילו. אני אישית לא שמעתי על מקרים אחרים של שחקנים מהפועל שהיו באבטלה. שביט אלימלך בנדל"ן, פיני בלילי יועץ עסקי.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

טוב אז אני חוזר בי. אגב בסדרה רמזור עשו פרק גאוני על ספרי ילדים. זה באמת עסק שמכניס הרבה כסף.

10. oranfu Member

אלא אם זה נהיה להיט גדול מאוד אני דיי בספק.
    מכיר מישהו שהוציא לאור ספר ילדים שמכר פה ושם וגם מקבל תמלוגים על השמעות שירים של להקה דיי מוכרת שכתב לה חלק מהשירים.
    בוא נגיד שאני הכרתי אותו כשראיינתי אותו לצוות שלי כי זה נחמד לקבל דמי כיס אבל זה לא משהו לחיות ממנו וגם לא קרוב לזה.

בית קפה שמצליח זה משהו אחר כמובן.

11. הרצליה Member

איזה קבוצה בסדר גודל הזה גידלה קהל משלה?

12. DRORIKO Member

בני יהודה

13. הרצליה Member

בעשור האחרון? כלום.
    קבוצות בסדר גודל הזה לא יכולות לגדל דור אוהדים חדש בתקופה הזאת, הימים האלה נגמרו

abcd אוהב/ת את זה.
  14. DRORIKO Member

חייב להגיד משהו על רז זהבי. יוצא לי לראות אותו לא פעם ביציע העיתונות והוא דווקא נשמע שם מאד הגיוני, שואל שאלות נכונות, יודע לתת הערות לעניין. שונה לחלוטין מרז זהבי של 5 באוויר. אני מתחיל להשתכנע שמה שאנחנו רואים ב-5 באוויר זה דמות שהוא מתחזק. הוא אומר שם דברים הזויים שאין מצב שבן אדם מחוץ לכותלי שלוותא יגיד אותם, והוא בעצמו מודע לזה אבל ממשיך עם זה כי הוא יודע שזה הטיקט שלו בערוץ, ליצן החצר.

15. AmitHPT Member

גם בערוץ הקיבוץ היום הוא היה פשוט בלתי נסבל, גם לחמן ששומר בדרך כלל על איפוק איתו יצא עליו כבר. לא הפסיק לעקוץ ולחפש לריב. זה האיש תקשורת מהגרועים שיש לנו בארץ, לא רק שהוא חסר מושג, את כל הקריירה העיתונאית שלו הוא מבסס על רעל וצהוב בשקל. מתגעגע לימים שעידו גור הנחה את ערוץ הקיבוץ

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.