מחכה לסקר של ערוץ הספורט האם השער של אוסקר גלוך ראוי לזכות בשער השנה של אופ"א. גלוך עם הישג אישי גדול מבחינתו, כל הכבוד על השער, על ההופעה ועל המעמד ועל הכל, אבל במקום לציין את זה ולמחוא כפיים, מתחילים להפריז ולדבר שטויות על כמה שהוא חכם וכמה שהוא שחקן ענק ובלה בלה בלה אם הוא לא מגלגל את הכדור הזה לרשת זה אסון ספורטיבי קטן. בכללי לא מדבר ספציפית על היום, אבל באמת שלא זוכר כזה הייפ תקשורתי (במיוחד ערוץ הספורט אבל לא רק) כלפי שחקן ישראלי, באמת אף פעם. גלוך עלה למשחק ראשון בבוגרים במכבי ת"א (שם גול מזיליקי גם) ועוד לפני הגול ואפילו לפני המשחק דחפו את השם שלו ברמה שהיא לא פחות מהכתבות (המוצדקות) שעשו על המעבר של פרץ לבאיירן מינכן. כאילו אבא שלו או מישהו הוא מנכל ערוץ הספורט או שהעובדים שם מקבלים העלאה במשכורות בכל פעם שהם אומרים את השם אוסקר גלוך. ברור שצריך להיות סביבו הייפ תקשורתי וגם גדול הוא שחקן עם פוטנציאל אדיר ומצליח והכל אבל השאלה עד כמה, ואם אני משווה את זה לפחות בתחושות שלי (כי לא ספרתי כתבות) הוא קיבל הרבה הרבה יותר רעש תקשורתי חיובי מאשר סולומון, פרץ, ואפילו ערן זהבי או כל שחקן כזה או אחר שעולה לי בראש בשנים האחרונות. בכל מקרה שימשיך לעשות חיל באירופה.
התקשורת ספורט איבדה את הראש ואת הכבוד העצמי מזמן. הם עושים הכל כדי לזכות בקליק. כותרות מפוצצות, הגזמות, כתבות מטופשות ומטרגרות, הכל כשר כשזה נוגע ללתפוס את תשומת הלב של הקורא. עדיף להתעלם ולקחת הכל בפרופורציות.
מסכים עם מה שאתה אומר. ובכל זה (כותרות מפוצצות, הגזמות, כתבות מטופשות ומטרגרות) נראה לי שגלוך קיבל פי מיליון. אולי אני טועה...
אחד הכשרונות הכי גדולים שהיו פה, במדינה שלא ברוכה בכשרונות. עד עכשיו הוא די מצדיק את ההייפ שהדביקו לו כשהיה בנוער. גם סולומון קיבל רעש כשעלה לבוגרים, ובוא נגיד שגם היום הוא לא ממש מקופח.
מתקרב היום שלא נוכל יותר לראות את המשחקים של הקבוצות שאוהבים כי הערוצים פה ישדרו רק משחקים של ליגיונרים (אולי פלוס סיטי\ברצלונה\ריאל).
רזהבי מסוכסך עם גוטמן? איך הוא נתן לדבר הזה לצאת באתר הבית שבו שניהם ביחד? צפו בתמונות הבלעדיות. אנליסט ר"ג: "מושפל. גוטמן הכה אותי" - ערוץ הספורט
גלוך יכול וצריך להיות הישראלי הגדול ביותר בכל הזמנים בפער ניכר, שחקן טופ אמיתי. השניים סביבו די ברור, לא היה מעולם ישראלי במצבו כרגע, כוכב מובהק של קבוצה שהיא כנראה המקפצה הטובה בעולם בגיל 19, שמדברים על הצעות של הקבוצות הכי גדולות בעולם סביבו. וכן, זה ממשיך מגמה של החיים מופרז לכל ישראלי מצליח. הרבה יותר מגוחך הסיקור של ברק בכר.
לדעתי הוא חותם כבר עכשיו על קריירה כמו של בניון. יותר מבניון זה אומר להיות ממש כוכב בקבוצת טופ ואני לא רואה אותו מגיע לשם.
לאן הוא יגיע זה תלוי בהרבה מאד גורמים ואי אפשר לדעת. היתרון של גלוך זה שהוא ילד טוב. כזה שמתרכז אך ורק בכדורגל ולא נגרר לדברים אחרים. בקטע הזה הוא מאד יוסי בניון ומכאן האופטימיות.
גבירותי ורבותיי ספטמבר 2023 בישראל וסוף סוף יהיה אפשרות לראות את משחקי ליגת העל במכשיר סלולרי באופן חוקי (גם זה כמובן בתשלום נוסף)
קריירה של בניון עבורו תהיה אכזבה עצומה. הוא לא צריך להיות שחקן משלים, לא רוטציה - הוא יכול וצריך להגיע להיות אחד השחקנים המובילים בקבוצת טופ 10 בעולם, בטווח של 5-7 שנים מהיום. בניון מעולם לא היה במצב שלו כיום.