דיון תקשורת - 2023/2024

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י gilbsh27, ‏10/6/23.

1. DRORIKO Member

מחבב את נמרודי אבל יש 2 נתונים שהוא בוחר להסתיר. 1.סבע גינה את הטבח בזמן אמת. 2.היתה התארגנות אמיתית של אוהדים נגדו בגלל הפוסט של אשתו(התארגנות שאני אישית לא אהבתי, אבל ברגע שכל הקהל יוצא על שחקן זה כבר לא קשור לבעלים).

https://twitter.com/J_Nimrodi/status/1748334196542611679

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתי את ״הראיון״ של סבע לפודיום.
    נתחיל מזה שזה היה רחוק לראיין אותו,נתנו לו לנאום בלי לשאול שאלות קשות ולאמת אותו ברצינות, דבר שני הוא כנראה חושב שכולם מטומטמים בצורה שהוא דיבר, והסיפורים שהוא סיפר על כמה הוא אוהב את המועדון ושהדברים יצאו מהקשרם.
    אפילו לא טרח להתנצל ,רק על התזמון ,ועוד ניסה לחרטט שהוא היה בדובאי ולא באמת הבין מה קרה..
    נכון ברח מפה כמו שפן באותה שבת שחורה ולא הבין את גודל האירוע.
    וכמובן ששלף את ״האס״ שלא מבין למה הוא צריך כל פעם כערבי לגנות,וזה ברור מאליו שהוא נגד.
    חבל שלא היה שם אף עיתונאי רציני שישאל אותו למה גם אמריקאים ואירופאים מגנים כשברור מאליו מה הדעה שלהם כלפי החמאס…
    כמובן שגם ככה על היחס מדגו ועקץ אותו על החוסר ניסיון.
    הוא חתיכת אפס שהרוויח ביושר את היחס כלפיו, שיקח את הכסף שלו ילך לשחק בדובאי או בטורקיה, לשם הוא שייך.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תזכירו לי, מה דיא סבע עשה?

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ערוץ הספורט משת"פים של מכבי תל אביב בכדורגל זה רמה יוצאת דופן של ניתוק מהמציאות, באמת.

הקטע הבא שודר בתוכנית דגל של הערוץ כפתיח לאייטם, ממש אתמול או שלשום:
    https://twitter.com/ben_joia/status/1748108886547067343?t=L2VCY-_GCQ1Gy1QQAjviCQ&s=19

היה גם איזה פאנל מחורטט בו צנציפר הוביל דיון על זה שלרדיו חיפה יש אינטגריטי עיתונאי לעומת שופרות צהובים.
    אני אזכיר שצנציפר מוחרם טוטאלית על ידי מכבי תל אביב, לא רשאי להיכנס למסיבות עיתונאים אפילו, כי המציא נגדה ידיעות ונתבע. אינטגריטי עיתונאי כולל גילוי נאות.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן מקבוצת דרג ב׳ בתקופה טובה, מקבל כתבת פרופיל מפרגנת שעיקרה דחיפתו לנבחרת.

מכאן בדרך כלל מתחילה הנפילה. הם לא לומדים אך פעם.

6. italiano Member

מי השחקן?

7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלמד.

DRORIKO ו-italiano אוהבים את זה.
  8. הרצליה Member

9. oranfu Member

דבר איתי כשהם יעשו קמפיין בדרישה אשכרה להעניש אתכם. כי כשיש משהו עם הקהל של חיפה זה הליינאפ שלהם לאורך כל היום במשך לפחות שבוע, ובדרישה להעניש ולהוריד נקודות ולא כאיזה הלצה של 20 שניות בלייט נייט.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני עדיין שואל, מה סבע עשה?

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

גחמה פרטית של שחר. אל תחפש הגיון מקצועי.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אני באמת מנסה להבין, בקטע של לדעת. אני יודע שאשתו פרסמה משהו על הילדים מעזה - משהו מאוד סולידי שלא צריך היה לגרום לשום דבר. קרה משהו חוץ מזה?

13. Melikson24 Member

זה לא מה הוא עשה אלא מה הוא לא עשה.
    וכן, אחרי שאתה סותם את הפה ב7.10, אני מצפה שתמשיך להיות בשקט גם כשצה"ל תוקף בעזה.

בכל מקרה זה ברור שבחיפה ניצלו את הסיטואציה כדי להיפטר ממנו כשגם היו בעיות עם דגו עוד לפני כן. לכן לא מאמין שיחזירו אותו עכשיו.
    ועדיין בכדורגל הישראלי אם יש לך בעיטות טובות ומספרים יפים אז ילבינו אותך גם אם הדעות שלך יותר קרובות לאל גאזי משון וייסמן.

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/24
  14. alexshw Member

לא. שחר פשוט מצטער שהחתים אותו על החוזה החדש ומאוד נדיב. כנראה אלמלא כל העזיבות בקיץ, בפרט של אצילי, זה לא היה קורה וסבע היה עוזב עוד בקיץ. שוב, אישתו נפלה על שחר מהשמיים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם איך שאתה מתאר את זה,באמת נשמע תמים וחף מפשע.
    ולשאלתך,אשתו שרשמה משהו מאוד סולידי,למעשה עשתה הקבלה בין המוות של הילדים בעזה בעקבות המלחמה,לבין המעשי רצח,אונס ואכזריות שקרו ב7 באוקטובר.
    ודיא שלנו,במקום לצאת ישר נגד,לגנות להתנער,ניסה לרדת בהתחלה להתחמק,ואחרי זה לתרץ.
    אפשר כמבון להצטרף לקונספירציה של אלכס שרוכבים על הסיבה בשביל להפטר מהחוזה שלו,רק שיש פה בעיה קטנה,זה לא רק שחר רוצה להפטר ממנו,זה כל הקהל שלנו שמחק אותו.
    זה הרבה יותר פשוט מזה,בתקופה הכי רגישה שהייתה פב במקום להראות תמיכה וסלידריות,אשתו (והוא לא דאג להתנער) בחרה להזכיר את המוות של הלידים הפלסטינאים ולא את שלנו. נקודה.