דיון תקשורת - 2023/2024

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י gilbsh27, ‏10/6/23.

1. cheddar Member

2. DRORIKO Member

מבחינת פרשנים? ספורט 1 קל. מבחינת מגיש? מעדיף את יעקבי על שכנר הבוק.

3. cheddar Member

4. yakov_y YNWA

פודקאסט של ניר צדוק עם מאור מליקסון על מליקסון.
    אומנם אין פה דברים לעומק של הכדורגל אבל מליקסון מספר כאן על עצמו אישית, גם אחרי הפרישה ואהבתי שהוא לא נכנס מקצועית לכל מהלך בקריירה אלא הביא סיפורים מעניינים שלא שמענו.
    אוהב את הצניעות של הבחור, לא עוד "ערס" כמו רבים בכדורגל שלנו, טיפוס שונה.
    סיפר דברים מעניינים על ההתחלה ביבנה, ירידת ליגה, מבחנים באשדוד, רצה ללכת לקרבי ולפרוש אבל אז הגיעו מבחנים בנוער של בית"ר ואחרי אימון החתימו אותו.
    ממליץ.

על ספת הפסיכולוג - עם מאור מליקסון | בואו נתמרמר 69 - YouTube

אני אחד שלא שומע פודקאסטים, אפילו לא של אוהדי מכבי נתניה ויש 2 כאלה כי אני פשוט נגד הבילבולי מוח האלה, אף אחד לא מנתח את המשחק לעומק וזה נשמע כמו ח'ברה מהיציע,
    בפודקאסט כדורסל יש את האוזמן ופיני גרשון שיורדים לאמ אמא של המקצועי, בכדורגל אין אז אני מוותר עם כל השחצנות.

בכל זאת הייתי חייב להקשיב לכמה גונבי דעת,
    ראיתי פודקאסט של צרפתי מיני רבים שהוא התרייאן עליהם,
    הבחור לא מודע בכלל לעצמו, רמת הבנה טקטית מינימלית ביותר, כמו אוהד מהיציע רק עם רזומה של שחקן כדורגל.
    בטח שהצליח במכבי נתניה,
    מסרב לקחת אחריות על שחקני נפל שהביא ולוקח קרדיט על הטובים, אלה שהוא נפל איתם זה אלמוג כהן ואלה שהצליח זה הוא בקיצור.
    לא הצליח במכבי נתניה כי לא היה מנהל מקצועי לטענתו כי הוא לא שלט בשחקנים או משהו כזה, הפסיד 8/9 משחקי ליגה רק מזכיר.

אח"כ עברתי לשמוע את אלברמן,
    שחצן, מתנשא על חברי הפאנל, מזכיר לי מישהו מהפוליטיקה בדיבור שלו, מדבר לאט, מחושב ומסבן במילים.
    גם הוא לא לוקח אחריות על העונה במכבי חיפה, האשים את הפציעות, החוסר מזל והמלחמה בעונה, כאילו מכבי ת"א לא שיחקה את אותה כמות משחקים, כאילו מכבי חיפה לא פישלה במאני טיים, כאילו לקבוצות בליגה לא הייתה מלחמה.
    טוען שקשה להביא זרים, לאשדוד קל ? איזור בעייתי, בלי כסף רב ובלי אירופה, יש את הבעיות לכל קבוצה בליגה.
    בקיצור, מנהל מקצועי בישראל זאת גניבת דעת בעיניי.

5. alexshw Member

בעניין פציעות הוא צודק לגמרי, רק לא יודע באחריות מי לטפל בנושא, שמפריע הרבה שנים. מכבי ת"א שיחקה 4 משחקים פחות ובאירופה מול יריבות חלשות בהרבה. רק גנט ואולימפיאקוס יריבות רציניות. לרנקה גם לא רעה.

6. DRORIKO Member

אגב שמעתי אתמול את מליקסון באולפן של צ’רלטון. הוא דווקא סבבה לגמרי. מעבר לחוש הומור הוא גם מאד מקצועי ואינטיליגנט. איפה הוא ואיפה איתי שכטר…

7. DRORIKO Member

עוד מילה טובה לצ׳רלטון שהחליטו לשדך לאיווניר את שלומי דניאלי שמכיר טוב את הכדורגל האיטלקי. הבנתי שבמקור זה היה אמור להיות רמי וייץ. טוב שירדו מזה.

8. DRORIKO Member

זה נראה שוייץ ואיווניר בכל זאת משדרים ביחד, אבל במשחקים של איטליה מצוותים לאיווניר את דניאלי. השאלה מה יהיה במשחק של איטליה-ספרד ואם וייץ יהיה מוכן לוותר על כזה משחק יוקרתי

9. Melikson24 Member

הפודיום עושים עבודה נפלאה ביורו בדיוק כמו במונדיאל.
    ההכנה לפני וזה שהם מצליחים לעמוד בקצב של פרק סיכום לכל מחזור, שאפו ענק.

עדיין קשה לי מאוד להקשיב לפרקים עם אוזן בליגת העל אבל החבר'ה החדשים (חדשים לפחות בשבילי אחרי כמה שנים שלא הקשבתי) כמו מליקסון, לפלר ואסף כהן מצוינים.

10. DRORIKO Member

ישראל לא הגיעה ליורו אבל יש לא פחות מ-6(!) פאנלים אחרי כל מחזור. אני לא יודע אם באנגליה יש כל כך הרבה פאנלים

11. cheddar Member

מזתומרת 6 פאנלים

12. DRORIKO Member

אתה סופר איתי? כאן 11, צ׳רלטון, הפודיום, אורי קופר, הפודקאסט של נדב יעקבי ואם זה לא מספיק אז גם חדשות הספורט עם שגיא כהן ועמרי אפק

13. cheddar Member

טוב אם אתה סופר גם מי שלא מחזיק ממש בזכויות השידור של המשחק, ופודקאסטים וחדשות ספורט תוכל ללקט גם 6 כאלה באנגליה

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/24
  14. DRORIKO Member

https://x.com/gilbarak/status/1802608525715140713

אז אחרי שרז זהבי נישל את רסקה מכסא המנחה ביציע העיתונות, גיל ברק מנשל אותו מגמר הכדורסל. כל מה שנשאר לו בערוץ זה היורוליג ולא ירחק היום שגם את זה גיל ברק יקח לו. בסוף כל מה שישאר לו זה התכנית בוקר הזאת עם חיים לוינסון ומעיין אדם

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה מתכוון - כל מה שנשאר לו זה כיסים עמוקים יותר, פחות שעות עבודה ויותר שעות משפחה.