התוצאות ביורו רק הוכיחו: חזן ובניון היו צריכים להישאר בנבחרת ישראל | טור אתה קיבלת רביעיה מנבחרת שאפילו לא עלתה ליורו!
לא זוכר שהחליפו כל כך הרבה צוותי שידור בטורניר אחד. אני לא אומר את זה כמשהו רע, אבל מעניין מה הסיבה. אולי אלי עזור כמו מאמן טוב רצה שכל הטאלנטים שלו יהיו מרוצים.
לא ברור מי העורך שאישר את הכותרת הזו (מילא גוף הכתבה, שגם הזוי): מכבי חיפה מקווה שסגל יתגמש לעסקה על אזולאי
ועכשיו הם גם שלחו את יורם ארבל, שהטורניר האחרון שלו היה ב-2014. באמת נראה שהאג׳נדה של צ׳רלטון זה לעשות רוטציות בין כל השדרים כדי שאף אחד לא ירגיש מקופח. קצת מוזר אבל חמוד.
בכל פעם שאני קצת נהיה נוסטלגי ונזכר ברגעים היפים של בניון כשחקן וכמה הערכתי אותו הוא עולה לחמש באוויר ונותן ראיון מטונף. אכזבה גדולה האיש. בעבר היה המודל למקצוענות.
היה כל כך ברור שהוא מחכה בפינה אחרי הניצחון של שוויץ, הוא גם הזכיר את זה שקיבל 4 מאיסלנד או שכח ?! האפס הכי גדול שהיה כאן, יותר מאבוקסיס. הוא עזב את ליברפול אחרי שרב עם בניטס וליכלך על ליברפול אבל לצערי האנגליים לא שמו על בניון אז הראיון הזה עבר מתחת לראדר. אני מדובר בדיוק אחרי העזיבה שלו לצ'לסי. הלוואי וסגל ימנה אותו למנהל מקצועי, ככה אסיים עם הקללה שנקראת מכבי נתניה מהר יותר.
בנושא ליברפול, הבעיה הייתה בבניטס. זה ידוע שהוא היה משגע שחקנים עם רוטציות מוגזמות ולעיתים לא מובנות. חוץ מזה שהוא התקדם מקצועית. הלוואי שזו הייתה הבעיה.
הוא מאשים את אלה שזלזלו בבית הזה ״כאילו שעלינו למיליון טורנירים״, הוא רק שוכח לציין שהוא זה שהכריז שנעלה מהבית הזה
איזה אהבל הבניון הזה. מאשים את ברקוביץ׳ שהוא פרשן אינטרסנט ובתור דוגמא הוא מביא את זה שברקו פירגן לו אחרי הניצחון על רומניה
מי אמר שהבעיה היתה בבניטז? יותר מדי רוטציות היתה הבעיה של בניון? למה הוא היה ברמה של שחקן הרכב? היה שחקן משמעותי, שיחק הרבה והחליט לפוצץ את זה כמו שהוא עשה כמעט בכל מועדון שהיה בו.
מפני שבניטס היה מוריד שחקנים לספסל גם אם שיחקו טוב. לא זכור לי שבכלל שחקנים כזה אהבו אותו בשנים אחרונות.