קודם כל תקשורתית ניסו להחביא אותו. הוא קבע הרכב ומערך. זה דברים בסיסיים שכל מאמן קובע. זה עדיין לא אומר שהוא היה באמת דמות בעלת משקל במועדון. ככה הוא גם נתפס בענף.
לא יודע איך אפשר להחביא תקשורתית אדם שמקיים מסיבות עיתונאים פעמיים בשבוע. בסופו של דבר הוא המאמן ואי אפשר לזלזל בדברים שהוא אומר כאילו הוא שחקן שעלה אתמול מהנוער. "ככה הוא גם נתפס בענף" - אני אוהב את זה שאתה מגבש דעה לעצמך ומתייחס אליה כעל עובדה. מי תופס אותו ככה בענף? מי המקור? לענייננו - עדיין לא הצלחתי להבין מה הקשר בין ההתבטאויות של דגו בנושא אי החזקת השלט לעובדה שהוא מאמן היום בהפועל תל אביב. אם אף אחד לא סופר אותך במועדון או אם אתה לא מאמן מספיק טוב זה גורם לך לדבר שטויות? זה ההסבר?
צנציפר פרסם שמכבי הציעה 1.1 מיליון יורו על הישאם לאיוס. עברו שלוש שעות והידיעה שונתה ל-700 אלף יורו. ירידה של 36%. הוא אפילו לא מסתיר את זה שהוא ממציא וזה כאילו לא מפריע לאף אחד.
לא הייתה לו באמת אוטוריטה כלשהי במועדון. אני משוכנע שגם השחקנים הבכירים לא ממש ספרו אותו, פשוט יש חדר הלבשה בריא ושחקנים מקצוענים, אז לא הייתה השפעה שלילית של הדברים האלה. כל מה שההנהלה הכתיבה לו, הוא אמר אמן בגלל מעמדו. המעמד הזה שלו בענף לא באמת עלה בעקבות העונה האחרונה.
חייב להגיד שמקצועית לא התחברתי. ישראלי בגיל 23, אוטוטו 24 לא ישתנה כבר מנטלית. הוא ישאר אותו שחקן לא יציב שיראה פעולה טובה פעם ב. מה גם שאם נהיה כנים, לא חושב שתהיה איזו סבלנות יתרה כלפיו מצד הקהל. מרגיש כמו שחקן שיתן תפוקה של מתן חוזז. יכול להיות שזה פאניקה בעקבות מקרה מילסון והעובדה שהעונה שלכם מתחילה מוקדם?
לא ענית על אף אחת מהשאלות שלי. איך מחביאים אדם שמקיים מסיבות עיתונאים פעמיים בשבוע? ----------------- מה הקשר בין ההתבטאות שלו בנושא השלט למשרה החדשה שלו? ‐-------------- האם זה שאתה מאמן פחות טוב גורמת לך לדבר שטויות? ----------------- מי תופס אותו "ככה" בענף? -------------- איך המעמד שלו היה אמור לעלות? יש 2.5 קבוצות "גדולות" בארץ וכל השאר אותו דבר. מכבי תל אביב לא תקח אותו והייתה לו הצעה ממכבי פתח תקווה שהוא בחר לסרב לה וללכת לעונה קלילה בהפועל תל אביב במטרה לבנות אותה בליגת העל ועם תקציב גדול בשנה הבאה, הגיוני לגמרי. בקיצור, נסכים שלא להסכים.
החביאו אותו עד כמה שניתן. מעמדו אמור היה לעלות לפחות עד כדי הצעות מכובדות מליגת העל. לא צריך בשביל זה בהכרח קבוצת צמרת. לא ראיתי שום הצעה מקבוצת ליגת העל שהוא סירב לה. שוב מצחיק לחשוב שהייתה לו דעה עצמית על סבע. ברור לכל בר דעת שזו גחמה של שחר.
תעמולה פר אקסלנס, הם בודים סיטואציה: https://x.com/yuvall56/status/1810674130561171855?t=H6sAw1OM2-Cj5GiUoRuYig&s=19
הם לא בודים כלום כי ברור שיש בעייה עם חלקים גזעניים בקהל של מכבי ת"א. עד כדי כך שנאלצו להיפטר מראדי שהיה שחקן משמעותי בזמנו. מה שמשעשע זה כמה אוהדי מכבי ת"א מתפוצצים מזה ובטוחים שהתקשורת נגדם () ומתעלמים מדברים דומים שעושים נגד מועדונים אחרים. הרי רק על ההמצאות שלהם בשבוע האחרון שהיחסים בין אלברמן לבכר על סף פיצוץ ובכר הופתע לגלות פתאום שלאלברמן יש מילה לגבי החתמות, אם זה היה על מכבי ת"א גם על זה הפתאטיים האלה היו פותחים בקמפיין ועצומות נהי.
אני חושב שקונים אותו לסגל ולא להיות המחליף של מילסון, אני לא חושב שהם מתכוונים להתאבד על האפשרות לקנות אותו. לדעתי פשוט קו המחשבה הוא שזה שחקן ישראלי שיש לו קצת פוטנציאל, ועדיף שהוא יהיה אצלך אם יש את האפשרות. אני באמת לא חושב שבונים עליו יותר מדי, ולא נראה לי זה קשור למילסון כי אם מילסון יעזוב ראינו שהם מתעניינים בזרים להחליף אותו. אישית חושב בערך כמוך, במקרה הטוב הוא יהיה שחקן סביר שיתן תפוקה סבירה ביחס לשחקן ספסל.