דיון תקשורת - 2023/2024

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י gilbsh27, ‏10/6/23.

1. matanbl22 Member

אחות של רון יעקבי? אני חושב שהוא כבר שנים לא היה במשחק

2. italiano Member

כתבה בוואן, של גידי ליפקין, עם הכותרת "חשיפה: הבכי של הקבוצות הגדולות בכדורגל הישראלי. כל הפרטים".

רמה גבוהה.

3. DRORIKO Member

היא פתח תקוואית?

4. Raulito Madridista

יש ל-One גם קטע מאוד מעצבן בשנה האחרונה, הם מעלים כותרת וכותבים "שחקן ברצלונה בדרך לחתימה ב...", או אפילו בארץ - "כוכב הפועל תל אביב קיבל הצעה מחו"ל" וזה מטומטם שהם לא כותבים את שם השחקן אלא רק אחרי שאתה לוחץ (כותרת אחת בקונטרול וכותרת אחרת זה משהו שמשתמשים בו בתקשורת אבל זה די מביך). יש שם לפעמים כותרות שאני לא ממש מבין איך אף אחד לא תיקן או ערך את זה, והם צוות של הרבה אנשים. בספורט1 חוץ מהעורכים היו כמובן 2-3 אנשים שתמיד היו מסתכלים על האתר בכל שעה.

5. hbs7 Member

מה יותר מביך, הדברור של כתבי חיפה בתקשורת או היח"צ האינסופי לפרץ וגלוך?

6. alexshw Member

כל זה לא חדשות.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

7. DRORIKO Member

מה עם פרץ באמת? קיבל בכלל הצעה מאירופה?

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מטומטם, זה מכוון. המטרה היחידה בכותרות הללו היא לאלץ אנשים להקליק על הכתבה ולהיכנס אליה, כי יש רבים שאם יראו את שם השחקן בכותרת ואת המקום שאליו הוא מיועד להגיע, לא יטרחו להיכנס לכתבה כי מבחינתם הם קיבלו את המידע. וזה משהו שאתרים לא רוצים, כמובן. העיקר שתיכנס לכתבה והם יסמנו וי, גם אם תצא אחרי שנייה. האם זאת עיתונות? לא. אבל ככה זה היום כשקליקים הם הכל.

יש את זה גם באתרים זרים, היותר קיקיוניים. בארץ זה די נפוץ גם באתרי "מיינסטרים". מה זה אומר עליהם? ובכן, הכל.

EuropeGuy ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

קליק בייט נו

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן. השאלה היא מתי זה לגיטימי ומתי לא. בידיעות יותר קלילות זה בסדר מבחינתי. בידיעות חדשותיות רציניות, להסתיר את המידע רק כדי שאנשים יצטרכו להיכנס לידיעה זה לא עיתונות.

11. hbs7 Member

מחכה לטוויסט בעלילה של טוכמן שחרף כל ההצעות הטאלנט בוחר להישאר במכבי ת"א ולקחת תואר.

סולומון שבאמת חתם במועדון בלבל של טוטנהאם לא עושה עשירית מהרעש של הטאלנטים מקריית שלום.
    טלקיסקי חסר לי בכל פעם שרואים את התעמולה הזו. איתו זה לפחות היה מבדר.

12. Raulito Madridista

במארקה וב-AS שם אני על בסיס שעתי יש לעתים כותרת שונה בחוץ וכותרת שונה בפנים. ברור לי מה המטרה של זה. אבל אם יש ידיעה שהיא פורסמה כבר בכל מקום, נניח כדורגל עולמי, אז לכתוב "שחקן ברצלונה נפרד" ולא לכתוב את השם שלו אבל כן לשים תמונה של ג'ורדי אלבה למשל זה מטומטם. אני יכול להבין על קידום אגרסיבי מדי בפייסבוק למשל (שמעתי אגב מה היה המשפט ש"שרף" את ספורט1 בעיני הקהל), אבל לא בידיעה כזו. אולי-אולי-אולי בידיעה אחרת.
    אתה העלת עוד נושא "האם זו עיתונות?" וראיתי הרבה כתבות גם בספורט5 שהין שלוש פיסקאות בלחץ, אחת מהן היא 'הקדמה' ואחת מהן היא 'סיכום'. על זה היו לי המון וויכוחים בספורט1 עם הבוסים.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי, זה העולם שבו אנחנו חיים. אם חושבים שהגענו לתחתית החבית, תמיד יש מישהו שמגרד כדי לרדת נמוך יותר. מה שלדעתך מטומטמם כי כולם יודעים, מבחינת האתר עשוי להביא עוד כמה כניסות של אנשים שלא יודעים. מה שלדעתך ולדעתי נראה זוועה כשאתר ערוץ הספורט מפרסם שמונה ידיעות סביב משחק, של שתי פסקאות, מבחינתו זו דרך למשוך יותר כניסות מאשר שתי ידיעות שיכסו את הכל, אבל חלק מהדברים ייבלעו בהן.

וזה לא רק תקשורת. אמרת פייסבוק - לאנשי המדיה של יונייטד יש נטייה לפרסם שם ידיעות מהאתר, אבל בקטע מסתורי כדי למשוך אנשים. כשלא היה ברור עוד מה קורה עם דה חאה, פורסמה, שם ידיעה תחת כותרת כללית על שוער שעוזב, עם תמונה של דה חאה ואחד משוערי המשנה. כמובן שמי שעזב לא היה דה חאה עצמו אלא השוער הנוסף, אבל בטוח שזה עשה את הקליקים של.

14. Melikson24 Member

אני הוזה או שכבר שבועיים אני מקבל פושים של "מכבי חיפה מאיצה/מתקדמת במו"מ עם מתן בלטקסה", יום אחרי יום?
    מהצד זה נראה כמו המו"מ של ריאל עם אמבפה. מילא דיאק הזה שנראה כמו החתמה מרשימה, אבל זה סה"כ מתן בלטקסה שבאוסטריה בכלל לא מעוניינים בו והוא שיחק איזה 200 דקות בכל המסגרות בעונה שעברה.

EuropeGuy ו-matanbl22 אוהבים את זה.
  15. italiano Member

לא יודע אבל מגן קבוצת המילואים של אוסטריה וינה, קבוצה שקיבלה רביעיה מהפועל באר שבע, מושך באף קבוצות צמרת בישראל כאילו מדובר במנור סולומון.

חצוף. מקווה שחיפה תרד ממנו ושימשיך להנות ביציעים האוסטרים.