חחחחח פטנט ידידי הרציקוביץ' סוחט גם אתכם!!!730 שקל מנוי? מה אתם נתניה זקוקים דחוף לכסף?בית"ר מנוי ליציע המזרחי (שזה הרבה יותר מקומות משער 11) עולה רק 600 שקל.
זה משנה. היציע המזרחי זה שליש מהאצטדיון. אז כבר שליש שלם ב600 שקל. מכבי חיפה ומכבי ת"א כל היציעים הקטנים עולים הרבה יותר והם רק 5 אחוז מהאצטדיון. אולי לא הבנת כי קשה להסביר את זה אבל תשאל רואה חשבון או את המורה למתמטיקה ותבין.
א. מכבי חיפה קבוצה טובה מאוד ב. היא יותר טובה מגראץ ג. הכוכב של גראץ פצוע ד. יש לה יתרון של שני שערים
טוב אני ככל הנראה אחד היחידים שייצג את הפורום במשחק..... אולי אני אביא שלט עם הכתובת של האתר ;-) לא מעניין אותי כמה זה עולה... זאת מכבי חיפה וזה ליגת האלופות!!! זה לא יקרה עוד הרבה פעמים!!! עכשיו אני רק צריך לבדוק שאבא שלי לא טס לארה"ב באותו זמן ואני שם... (בגלל שכל החברים שלי פארשים כלבים שלא מוציאים שקל..... אפילו כשקונים מסטיק מתחלקים חצי חצי...)
וידוקה, המזרחי זה הרבה יותר משליש. במזרחי יש 9,000, כמו במערבי, ובצפוני 5,000. חוץ מזה אני איתך כל הדרך, שיעור לשון, חחחחח.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx