על פי מה אתה קובע מה היא קבוצה גדולה או קבוצה קטנה?.. בארץ ובתקשורת שלנו זה נקבע לפי גודל התקציב והרכישות, לפי זה הפועל ב"ש לא ממש נחשבת לקבוצה גדולה, אני לא זוכר מתי הפעם האחרונה שהקבוצה קנתה כוכב של אחת הקבוצות הגדולות ועשתה העברה גדולה. זה שהיא מתברגת בצמרת בשנים האחרונות זה יפה, אבל השאלה כמה זה היא תחזיק מעמד ככה?! ולא קשור לנושא- בכל בן אדם תמצא קטע קטן של אחד התכונות האלה, כי כולנו לומדים לשנוא מה שהרוב שונא.
ריקלמה,זה לא נכון. שמע,כל עונה,ממש לא חשוב הסגל,או הסיכוים,מכבי תל אביב מצהירה על רצון לאליפות,נכון? עזוב את השנה האחרונה,לפני זה לא התקרבם לאליפות,למרות שהצהרתם כל שנה על אליפות,נכון? אנחנו לא מצהירים על אליפות,ואף אחד כאן לא חושב על אליפות,כפי שאמרתי,אבל תוך שנה שנתיים,למה לא? אנחנו לא מהקבוצות שמתחילת העונה מצהירות על אליפות,אנחנו קבוצה,שעושים הכל בשקט,ועם נקח אליפות,נעשה את סה בשקט,כשאנחנו באים מאחור. אני לא מצפה לאליפות השנה,אבל בתוך שנה- שנתיים למה לא. עם הסגל הקיים,ופגיעה בזרים,אליפות תוך שנה-שנתיים זה ממש לא חלום. ובניגוד למכבי פתח תיקווה(קבוצת אמצע טבלה טיפוסית),או מכבי נתניה ואשדוד(עונה למעלה ועונה למטה)אנחנו כל שנה מצהירים על הצמרת הגבוהה,כלומר 5 המקומות הראשונים. אנחנו גם השנה נרוץ גבוהה,אף אחד לא דיבר על אליפות,לפחות לא השנה,אבל עם לא נקח את אחד מ5 המקומות הראשונים,זה בהחלט יהיה אכזבה עצומה.
אכן, אם לא תיקחו 1-5 זאת בהחלט תהיה אכזבה עצומה, כי זה מקומכם. ומכבי ת"א מצהירה כל שנה על אליפות ואל בלי סיבה. בעצם, יש למכבי ת"א כבר 18 סיבות כדי להכריז על המטרה הזאת כל עונה...בנוסף לתקציב הגדול...מכבי חייבת להצהיר על אליפות ולצפות לה כל עונה ועונה, כמו מכבי חיפה...ולא תמיד הולך. לדעתי עשיתם טעות גדולה עם גוטמן אבל לך תדע...אולי תצליחו איתו. מה שבטוח העונה זה הצ'אנס שלכם להכנס ל3 המקומות הראשונים, קחו את זה ב2 ידיים ותנסו לקפוץ קדימה.
דבר ראשון תפסיקו להתנשא עלינו ! מי אתם בכלל שתרגישו כאילו אתם מעלינו ???? שבו בשקט ! [אתה מוזמן להרגע]
אף אחד לא מתנשא ותרגע עם התגובות פורום זה מקום לדיון תרבותי והבעת דיעה, זה שדעתו של אדם לא מוצאת חן בעניך לא צריכה לגרום לתגובה שכזאת, אתה מוזמן להרגע ולהמשיך ליכתוב בפורום.
הלכתי למטבח, לקחתי כוס שוקו, חזרתי, אתה גם רוצה משהו? אלכס, תתחיל להירגע, אם הפורום מגעיל אתה מוזמן ללכת לכתוב בפורום כדורגל אחר. אתה לא תקבע מי פה רשאי לכתוב ומי כן, את זה תשאיר לצוות ההנהלה של הפורום. יום טוב
לא ללכלך על הפועל. יש לנו קהל השני בארץ אחרי מכבי ת"א ועובדה שנגד הפועל ת"א בגביע היו לנו 1500 אוהדים לכם 2000
לפי התגובות שלכם את כן מתנשאים .. כי כל פעם שאנחנו מזכירים שב"ש יכולה לקחת תואר אתם קוטךים ישר.. ותגיד אדוני המנהל ... למה לשניה אתה לא חותך הודעות ? כשהיא רשמה שאני חכם כמו הכלב שלה. אז את ליהי שוהה ל... שלי...!
איזה יופי,עברייני מקלדת מב"ש. חחח,חתיכת בידור הביאו לנו פה. משה- תראה לי מי החברים שלך אני יגיד לך מי אתה. פה הם כבר הוכיחו את הטענה שלי חזק מאוד. הדיון הוא לא על התנשאות ולא על אוהדות הפועל ת"א (שד"א,לא חמות על גרשון ולא בטיח,בבעיטה הייתי מעיפה את הזמר מהקבוצה שלי),אבל אם זה באמת מעניין אותך אבי,כן,אנחנו כוסיות לאללה, ולא הולכות עם בחורים דוגמת אלכס שמתנהגים מתחת לכל ביקורת ואין להם מקום בפורום שלנו. להתחיל להנמיך פרופיל אלכס, כמה שהיית רוצה שזה יתחיל להפוך לדיון של קללות ומריבות מניסיונות העבר אף מקרה לא צלח ובסופו של דבר תוכל אפילו למצוא את התחת שלך נבעט מהפורום הזה אם תמשיך ככה, ולפי ההתנהגות שלך נראה לי שזה בא לך בטבעיות,אז תזהר. :evil: בכל מקרה, עכשיו כשעזבנו את חברים של משה בואו נחזור לסאבג'קט... הפועל ב"ש- היא קבוצה יותר גדולה מרוב הקבוצות בליגה, אך עדיין קטנה ממכבי חיפה ומכבי ת"א בהרבה, וגם מהפועל ת"א עם כי לא הרבה. מבחינת מעמד ההישגים שלה מעטים יחסית וזאת עובדה מוגמרת, אבל היא בשלבי התפתחות ולא נתקעת במקום (כמו בני יהודה לדוגמא, או הפועל פ"ת). העניין הופך להיות קצת יותר מעניין כשבדומה אליה גם קבוצות כמו נתניה ומכבי פ"ת מתחזקות וזה נותן לה פייט על התואר "קבוצה גדולה" בליגת העל (לא פייט האליפות,מצטערת).
איזה מנצ'סטר יונייטד?! רבאק, מה קורה לאנשים בפורום הזה?! הלוואי, ואני מתכוון לזה בכל הלב, הלוואי שמנצ'סטר יונייטד היתה פורלאן, ריצ'ארדסון, פיו, עוד צעיר אחד ששכחתי את השם שלו וריקארדו. אם זאת היתה מנצ'סטר יונייטד, היא היתה קרובה מאד לירידת ליגה, סורי. אני מבקש ממך לא לפלוט שטויות כאלו. לאלכס ומשה - הטענה על גזענות לדרומיים היא אחת הטענות הכי מצחיקות ששמעתי בחיים שלי. מה הקשר??? שתהיו בריאים. משה - מצטער לפוצץ לך את הבלון, אבל סה"כ סיימתם מקום חמישי. זה כלום, רק נקודה אחת ממקום שישי, שזה בדיוק באמצע. לא צמרת ולא נעליים, והגעתם לגמר גביע - אז מה? הפועל ירושלים, עירוני ראשל"צ ומכבי פ"ת גם הגיעו בשנים האחרונות לגמר גביע, הן קבוצות גדולות? בולשיט. קבוצה גדולה כמו מכבי ת"א, מכבי חיפה ובית"ר?! בגלל שנתיים שסיימתם מקום חמישי?! אתה מקשיב לעצמך??? אתה זוכר איפה הייתם לפני שלוש שנים? די, אני לא יכול להקשיב לזה יותר. אין לכם סיכוי להתקרב לאליפות, אתם לא קבוצה גדולה, ועדיף שתתחילו לדאוג יותר בקשר למפגשים בשנה הבאה שוב עם הפועל ר"ג. אלי גוטמן יביא אתכם לתחתית, יתפטריפוטרפתאום יקבל התקף לב, אתם תסיימו במקום נמוך ובטח נשמע אותך אומר משהו כמו "כשהפועל ב"ש רוצה היא יכולה לנצח כל אחד". תעשה טובה, עדיף שתתחילו לארגן מחאות יותר אפקטיביות וחשובות כמו העפת אלי גוטמן.
ליהי על תשחקי לי אותה רמי וייץ למה אני מבין פי 7 יותר ממך בכדורגל ! עכשיו זה שאבא שלך שיחק בהפועל ת"א ממש לא מעניין אותי .. וזה שהוא נתן שחבריו לקבוצה ילמדו אותך גאומטריה סינית לפני כל אימון זה גם לא מעניין אותי ... זה אולי מעניין את הזין שלי אבל לא יותר מזה .... אין לי רצון לכתוב בפורום הזה כל עוד הפצצה (ליהי) ממשכיה פה גם ... אם את כוסית כמו שאת אומרת שלחי תמונה נראה אולי תזכי לצאת איתי פעם .. ככה ערב בלתי נשכח ... אז צאו'..... [עריכה:שיפצתי קצת שיראה יותר חביב,ריינמן]
יאללה עפנו מפהה אני רק בפורום של ניוקאסל ואלקס בשום פורום פה נראה לי. ואנחנ לא קשורים למשה, עוד שנה אני ייכנס לפה ויצחק על היורדת לליגה השנייה הפועל תל אביב
בבקשה אל תלך. אלכס, אתה לא יכול לעזוב אותנו ככה. הפורום שלנו זקוק למישהו שנעלב בכל פעם שסותרים את מה שהוא כותב. הדיונים שלנו יראו חיוורים כל כך בלי משתתף שכל התייחסות להפועל ב"ש בלי להזכיר "קבוצת צמרת" נתפסת אצלו כגזענות והתנשאות. חיי הקהילה כאן ידעכו לגמרי אם לא נקבל מדי פעם זריקה של חוכמה ממך. כשלעצמי - לא שצריך להיות איכפת לך - יהיה לי חבל מאוד לאבד אותך. אני רואה בך קודם כל חבר ורק אחר כך טמבל.
למה ליהי לא כתבה פה ? כי חשפתי את עברה ? אני רציתי להתחיל יפה את דרכי בפורום אבל אתם תקפתם אותי מההתחלה... בכך שסגרתם לי את הנושא וכו'.... אז לא צריך ! אתן רציתם את זה !!
אני סגרתי לך את הנושא כי הוא כבר יש נושא שמדבר על זה[דיון ההעברות] ותפסיק לקלל.. בקיצור תפסיקו לדבר על הפנטזיות שלכם עם ליהי ותחזרו לנושא כי חבל לנעול אותו.. תגובה לא קשורה הבאה תימחק ואל תתפלאו אחרי זה..