דבר ראשון אני לא ידעתי שכבר נפתח טופיק !! ודבר שני חח עלק אני מנטז על ליהי .. היא רוצה אותי וזה ברור !
ריינמן .... אני רואה שאתה לא ממש חכם .. אתה "שיפצת " את ההודעה שלי אבל AFC ידידי הטמבל כבר העתיק את מה שכתבתי במקור וכתב וכתב את זה ... ככה שכולם יודעים שאת ליהי זיינו שחקני הפועל ת"א בעודה בת 10 ....
אלכס ידידי, הקשב נא... בקשר לטופיק שפתחת, מה לעשות ואתה אמרת את זה, אתה חדש, לא ידעת על הטופיק הקיים, אז מה הטעם להתעצבן? עם הזמן גם תדע את הדברים האלה, גם אם ינעלו לך נושא או שניים, זו לא סיבה להתעצבן. אף אחד פה לא שונא אותך, ואתה יותר ממוזמן להמשיך ולכתוב בפורום, כמובן שבשפה יפה ונאותה. אם לא מתאים לך אתה גם יכול ללכת. אבל חלאס עם המריבות, וזה פניה גם לשאר חברי הפורום. זהו. אתם מוזמנים לחזור לנושא הדיון
טוב אז ככה... רק בגלל שפטריק המנהל דיבר איתי אני מוכן לפתוח דף חדש עם כולם פה ..... אבל ACF אני קראתי את מה שרשמת ואני זוכר ... אומנם אני פותח דף חדש אבל אנחנו עוד ניכנס לידון עמוק .... בתודה אלכס המלך !
טוב,אז אולי עכשיו אפשר לדבר על הנושא. מה דעתכם על ההפגנות של האוהדים(באופן כללי). האם יש להם זכות להפגין? כי הבוס שעושה את המהלכים,הוא זה שמשלם את הכספים. דעתכם?
תשובתי תהיה נקלה וישירה, השופטים שמגר ואגרנט כינו את חופש הביטוי(במקרנו הפגנות האוהדים) כזכות עילית שתתבטל רק כאשר ערך חופש הביטוי יתנגש בערכים אחרים גרידא,דהינו, לאוהדים זכות להביע ולהפגין את דעתם בצורה לגיטימית מבלי שהדבר יתנגש בערכים שונים(פגיעה בפרט וסיכון הציבור במקרה המוזכר לעיל).
kids, kids... 1st, hbs is not big team, and moshe(i miss u),alex and everybody else cant change it, sorry. to finish in the 5th place out of 12, it is not so good, and to lose to hrg in the cup final is shame to team that consider herself to big team(yes, even to maccabi). u dont have any base to the next years, everybody leaving u, in maccabi of grant u can saw that there was a future, and it worked, maccabi won the championship with the players that grant raised. face it, hbs is not a big team, and u r not going to win the championship even in 900 yeears. 2nd, the fight against every chirman is good, as long the fight is reasonable, and not stupid like kalderon's fight agains lony. your fight is also stupid, because about every thing u r going to fight, and this is a realy stupid fight, because soon or later he will leave, and u know that zino's left egg wont move because off al your fight, so leave it.
לאוהדים מותר להפגין ואפילו חשוב. הרבה דברים היו משתנים בכדורגל אם לא היו את הפגנות האוהדים. אבל, טוב ככה שהאוהדים יוכלו להגיד מה הם חושבים על הקבוצה שלהם, ועל מה שהיא עושה.
לאוהדים מותר להפגין ואפילו חשוב. הרבה דברים היו משתנים בכדורגל אם לא היו את הפגנות האוהדים. אבל, טוב ככה שהאוהדים יוכלו להגיד מה הם חושבים על הקבוצה שלהם, ועל מה שהיא עושה.
ניצן אני לא מסכים. תראו איזה הפתעה,חליבה מעדיף את ההצעה של הקבוצה הקטנה מבאר שבע,על ההצעה של הקבוצה הגדולה מתל אביב,למרות שמכבי מציעים יותר. ובדבר המאבק שלנו,נכון חליבה יעזוב,וגם אלול וגם בונפלד וחוגג,וגם רמי אליהו,אבל רק לאירופה.
דבר ראשון- ניצן למה אתה כותב באנגלית? דבר שני ההסבר לשאלתך הוא פשוט ביותר: חליבה שחקן נשמה לא כמו יוסי אבוקדו עסיס ומעדיף בינתיים את הפועל באר שבע... מספיק לעכשיו
למה ניצן כתב באנגלית? ודבר שני משה התשובה היא פשוטה- חליבה הוא שחקן נשמה והוא אחד הסמלים של ב"ש לכן הוא מעדיף בינתיים להישאר שם.
למה ניצן כתב באנגלית? ודבר שני משה התשובה היא פשוטה- חליבה הוא שחקן נשמה והוא אחד הסמלים של ב"ש לכן הוא מעדיף בינתיים להישאר שם.