ריאל כבר נחתה בשדה התעופה במארסיי, לזידאן ש"שב הביתה" חיכו 200 מעריצים שצעקו "זיזו, זיזו". --- הרכב דפור' למשחק מול א.א.ק, הערב: מולינה, מנואל פאבלו, סזאר, אנדרדה, רומרו, מאורו סילבה או דושר, סרחיו, ויקטור, ואלרון, לוקה או פראן ופנדיאני. הרכב סוסיאדד למשחק מול אולימפיאקוס, הערב: ווסטרבלד; לופז רקטה, קוורמה, שורר, אראנזאבל; שאבי אלונסו, ארנבורו, קארפין, גבילונדו; ניהאט וקובאצ'ביץ'.
כמעט עלו זאת הכותרת של אס. http://www.as.com/portada/imgs/portadas/depor_aek.Xxx תמונות מהמשחקים של הספרדיות הערב:
ריאל יכולה להבקיע היום את שערה -600 באירופה. --- הרכב סלטה הצפוי למשחק הערב מול ברוז' בבלאידוס: פינטו, אנחל, קאסרס, סרחיו, סילביניו, חוסה איגנסיו, לוקסין, חסולי, מוסטובי, גוסטבו לופז ומילוסביץ'.
נצחון 2-1 (די מגעיל) משחק מאוד ממוצע ומטה של ריאל , חוץ מדייויד בקהאם שבלט (עם הגולאסו הראשון מהכדור החחופשי) והתפקוד המצויין שלו בהגנה בכל המשחק !! . ראול , בין המשחקים הפחות טובים שלו , אסיסט אחד לרונאלדו אבל בכל זאת לא היה משהו . רונאלדו , שער "פוקס" שם את הרגל במקרה במקום , (ככה גם אני יודע) אבל נצחון זה נצחון (...) . פיגו , חוץ מלאכול הרבה דשא וללכת ראש בראש עם האוהדים שכל המשחק היו עסוקים בלקלל אותו לא עשה הרבה . אני ? , ממש לא מרוצה מהנצחון העלוב הזה .
דווקא פיגו הביא משחק טוב יחסית, הוא עשה הרבה מהלכים, רק לא דייק בסוף, אבל בכלל במשחק הזה רונאלדו כמעט ולא נגע בכדור וראול חוץ ממסירה אחת במחצית השניה, הבישול לרונאלדו והניסיון מ 50 מטר בכלל לא נגע בכדור, משחק באמת חלש של ריאל, אבל העיקר ניצחון, וד"א ריאל עוד לא הבטיחה את המקום הראשון, אם היא תפסיד לפורטו 3-0 בברנבאו היא תירד למקום השני. בקהאם סוף סוף הביא משחק מצויין, רוברטו קרלוס קצת חוזר לעצמו, קסיאס עצר כדור מדרוגבה שהיה שער בטוח אבל יש בעיה במרכז ההגנה, ניסיתי להתעלם מזה ולהגיד שהכל יהיה בסדר ושנתסדר אבל אני רואה שאי אםשר להמשיך ככה, חייבים לקנות בלם מהרמה הראשונה בעולם ועוד אחד צעיר שיהיה על הספסל ולשים את הלגרה קשר אחורי (ראינו נגד פורטו איזה קשר אחורי הוא יכול להיות). ומישהו יודע לכמה זמן מיניאמברס נפצע? בהעדרו אין לריאל מגן ימני טבעי חוץ מסלגאדו. סכ"ה זה המשחק הכי מעניין שהיה היום בליגת האלופות לצערנו, ממש לא היו היום הצגות או משהו, זה גם המשחק היחיד שנכבשו בו יותר מ 2 שערים אם אני לא טועה..
בחייך ! , איך ריאל תפסיד 3-0 לפורטו בבירנבאו , נדב יעקבי הגניב איזה משפט על שריאל חושבת לקנות בלם סוף-סוף ! יש למישהו מקורות , משהו ?
עפ"י החלטת ההנהלה, הדיון הזה ננעל. אתם מוזמנים להגיב מהיום על הספרדיות באירופה בדיונים המתאימים בפורום כדורגל עולמי. פה אני אעדכן על משחקים ותוצאות, לא יותר מזה.
היום באופ"א: 18:30 שעון ישראל - טורפדו מול ויאריאל. 22:00 - מאיורקה מול קופנהאגן. 22:15 - בארסה מול פאניוניוס.