מישהו יכול לעשות סדר בחוקים? למה יוון עולה אם לרוסיה יש הפרש שערים עדיף? אם זה בגלל המאזן הפנימי בין 2 הקבוצות, אז איך להולנד יש סיכוי לעלות?
שאנשים ימשיכו לדבר על מזל ותחת מזל ותחת עלק אל תשכחו כמה עובדות משחק ראשון-הרחקה לא מוצדקת והחמצת פנדל. משחק שני- גול חוקי שנפסל. משחק שלישי- משקוף ופנדל שלא נשרק, בנוסף ז'ירקוב היה אמור לעוף בצהוב שני אחרי ההצגה שלו. אם נבחרת איטלה או גרמניה של לפני עשור היו משחקים כמו שיוון שיחקה היום במחצית השנייה (משחק הגנה מפואר ויכולת אישית נפלאה של צ'אבלס סאמארס וטורוסידיס) היו פה מדברים על נפלאות ההגנה האיטלקית או הקשיחות הגרמנית. בראבו! יאללה תביאו את מרקל
^ כמו שאמרת, בגלל המאזן הפנימי בין הנבחרות. להולנד יש סיכוי בגלל שאם היא תנצח וצ'כיה תפסיד יווצר מצב של 3 קבוצות עם 3 נקודות, ואז המאזן הפנימי משתכלל עם שלושת הקבוצות, ככה שהיתרון עם הולנד
אין לי מילים,היה לי מזל שהייתי בעבודה ולא ראיתי את המשחק הזה,פשוט מביך. נמאס לי לראות את השחקנים כמו ארשבין,פאבליוצ'נקו,ז'ירקוב ויש עוד כמה.יש להם אולי הרבה כישרון ברגליים אבל הם פשוט מזלזלים לא נלחמים במיוחד ארשבין נגד פולין אדשיות שאי אפשר לתאר אותה,לא שווה לראות אותו בהרכב רק כדי שפעם ב5 משחקים הוא יביא איזה הברקה. מקווה שבמוקדמות רוסיה חצי מהרכב של הנבחרת ישתנה,ונראה קבוצה צעירה יותר.שחקנים כמו דז'אגוייב שאחרי החמצה כמעט בכה.
איזה הפתעה חבל שהרוסים בחוץ,יוון ככל הנראה תפגוש את גרמניה שאותה יהיה לה מאוד קשה לעבור,בנוגע לפולין מגיע להם שלא עלו צ'כיה נבחרת יותר טוב ממנה.
כי אם הולנד מנצחת (בהפרש של שני שערים) את פורטוגל אז יש לה אותם נקודות כמו פורטוגל, ואז מסתכלים על המשחק ביניהן והולנד ניצחה אז היא עולה. כמובן בהנחה שגרמניה מנצחת את דנמרק. אבל אני שאלתי את עצמי, אם קובעים ככה מי עולה, למה גרמניה לא הבטיחה את העלייה? הרי גם אם יהיה לפורטוגל 6 נקודות ולדנמרק 6 נקודות אז אם מסתכלים על המשחק בין פורטוגל לגרמניה - גרמניה ניצחה והיא אמורה לעלות.
הבעיה שבשלב זה לא נראים באופק שחקנים שיכולים למלא כמו שצריך את הדור הזה. אם ארשבין היה שחקן שמשקיע וגם בעל כושר גופני שמתאים לרמות הגבוהות, הוא היה נשאר אחד השחקנים הבולטים בארסנל. אם לז'ירקוב היה רצון, רעב ומשחק הגנה, הוא לא היה חוזר לרוסיה. השחקן הרוסי קצת דומה בקטע הזה לישראלי. אוהב כסף קל ולא אוהב לעבוד קשה. מתבשלים במיץ של עצמם ושל כספי הנפט.
אם הולנד מנצחת וגרמניה מנצחת המצב יהיה: גרמניה 9 דנמרק 3 הולנד 3 פורטוגל 3 לפי המפגש בין השניים דנמרק ניצחה כמו שיוון ניצחה את רוסיה היום.אז משהו פה מוזר.
אם יהיה מצב של שיוויון נקודות בין גרמניה דנמרק ופורטוגל, זה גם מצב של ניצחון אחד והפסד אחד של כל אחת מהקבוצות. לגרמניה יהיה יתרון על פורטוגל אבל לפורטוגל יהיה יתרון על דנמרק, שלה יתרון על גרמניה כי אם המצב הזה יקרה זה אומר שהיא תנצח את גרמניה.. קיצר יצטרכו ללכת לפי הפרשי שערים ואז לך תדע מה יכול להיות. מאותה סיבה להולנד יש סיכוי, גם כי יצטרכו לעבור להפרשי שערים ולא בהכרח בגלל היתרון שהיא תשיג על פורטוגל. אם המצב הזה יקרה.
במקרה של שיוויון נקודות בין שתי קבוצות אז הולכים לפי תוצאת המשחק ביניהן, אם זה עם 3 נבחרות אז זה לפי התוצאות רק בין שלוש הנבחרות הללו ואז בודקים למי יש את המאזן/נים הטובים ביותר http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=30531 כל האפשרויות והתרחישים מוסברים בפירוט כאן
מכיוון שהחוק הראשון הוא שעולה מי שניצחה בקרב הישיר בין שתי קבוצות הנמצאות במצב של שיוויון נקודות. לגבי בית ב' - במקרה שבו הולנד מנצחת את פורטוגל ודנמרק מפסידה אז לשלוש הנבחרות יהיה מספר נקודות זהה (3); במקרה זה החוקים הם כך: 1: points from mini league games. 2: goal difference from mini league 3: higher number of goals scored in mini league games. 4: goal difference in all games. 5: number of goals in all games צא ולמד...
תאמין לי אני מודע לבעיה.לא סתם העיפו את השלישיה הזאת מאנגליה כל אחד היה עצלן יותר מהשני. ישנם לפחות 3-4 שחקנים צעירים שיכולים לשחק בנבחרת שיניקוב מגן מצסק"א,בורלאק בלם מלוקומטיב, קוקרין שלא קיבל הזמנות מדינמו מוסקבה,פראשבליוק מספרטק מוסקבה ואני בטוח שאם עוד קצת לחשוב יש עוד כמה שחקנים שיכולים לשחק ברמות הגבהות בנבחרת.