דבר ראשון - ראיתי סטודנטים בני 15 גם. אז מה? דבר שני - ילד יכול לדעת גם מהמקורות אחרים, לא רק מהחיים שלו. מה - אתה לא משתמש בידע שלא דרך ניסיון האישי שלך? דבר שלישי - לא כל דוס. דבר רבעי - לא רק דוסים. דבר חמישי - זה לא כסף שלך. זו נקודת הבסיס. תחזור לשם. דבר אחרון - השוואת התאנים זה לא לקחת מהדוסים. זה הרבה, הרבה יותר.
לא אמרת שחרידים חיים על חשבון החילונים? אם לא - אין מה לדסקס באשכול הזה. כי זו הנקודה. איך אתה שכחת מהר שאר הסעיפים... האם כי שם הבאתי את מספרים? לא באה לי להיכנס למחקר לגבי סטודנטים. בוא אני אשנה את המשפט שלי: האם יש תמורה על נתח לא קטן? גם לא. אני מביא לך נתונים של Gallup, ואתה - "ברור לכולם". אפה המספרים שלך? תביא נתונים וסקרים אחרים ולא "ברור לכולם" שלך. בינתיים אני הבאתי הוכחות ש"ברור לכולם" (ל-84% מהאנשים בכדור הארץ) שיש אלוהים.
ואסיסולאי- אין לאף אתאיסט בעיה עם הציבור הדתי והדת. אין פה מסע צלב נגד הדת. יש בעיה נקודתית עם אוכלוסייה שלמה שנקראת חרדים שמתכלכלת על חשבון שאר האוכלוסייה- דתיים ואתאיסטיים כאחד. יש לי המון חברים שהם דתיים לאומיים (לא חרדים) שמתלוננים בדיוק על מה שאני מתלונן עליו, אומרים שהחרדים הם עלוקה שחיה על חשבון המדינה. הם, כציבור, לא רוצים לכלכל את החרדים. האתאיסטיים על אחת כמה וכמה לא. אז למה אתה מתעקש לנופף בכך שלא כל הציבור הדתי הוא עלוקה כדי לחזק טענה שלא קיימת? נכון, חלק מן הציבור הדתי עובד ומשלם מיסים. אין לאף אחד פה בעיה עם הדת ועושה רושם שאתה מנסה לאתאיסטים לדבר על בעיה שלא קיימת. יש בעיה נקודתית עם אוכלוסייה מאוד ספציפית שנקראת החרדים. הם לא עושים ושום דבר ורק מנצלים כספים שאני ואתה משלמים למדינה, במקום שיילכו על חינוך ובריאות ציבוריים. כן, גם חלק מן הציבור הדתי נדפק ממנה, זה לא אומר שהם ששים לממן את הישיבות של העלוקות האלה. ולכן, למה כל כך חשוב לך להדגיש שהדתיים כן מייצרים כסף? אף אחד לא אומר שלא, אבל החרדים בוודאי שלא (לא באחוזים המקובלים).
http://charlesham.com/india%20religions1.Xxxhttp://www.cyborlink.com/besite/religion/china_religion.Xxx 90% מאוכלוסיית סין ו80% מאוכלוסיית הודו זה הרבה יותר מ16% מאוכלוסיית העולם (בערך פי 2), והם לא מאמינים באלוהים. תגיד שהנתונים לא נכונים, אני אגיד שהם אמינים יותר מאיזה כתבה ברוסית. חרדים חיים על חשבון החילונים, אתה דורש מאחרים הרבה יותר מאשר מעצמך. הבאת 2 נתונים מתוך 4 שביקשתי, שאחד מהם לא נכון בעליל. הבאתי לך הוכחה שחרדים עובדים פחות, מה שאומר שהם מרוויחים פחות, משלמים פחות מיסים.
לידיעתך - אני אתאיסט. לי מפריעים כמה דברים. אחד - שמתמקדים אך ורק בדתיים, בלי להתייחס לקבוצות דומות אחרות. שני - מנטרה ללא שום הוכחות שהם חיים על חשבון של חילונים. שלישי - לא ראיתי ולא שמעתי על שום פטרון ראלי לבעיה, רק דיבורים פופוליסטיים.
יש לך בעיית ההבנה? בציור שלך כתוב ש-80.5% מההודים הם דתיים. כתוב - Hinduism. לגבי סין - צריך להבין הבדל בין גישה של ממשל ובן מה שאנשים חושבים. בברה''מ גם לא היו דתיים... זה שאתה לא מאמין לסקרים של Gallup וקורא להם "איזה כתבה ברוסית" - זה בעיה שלך. שים לב - אתה בכלל לא מתריד את עצמך להביא את הנתונים.
לידיעתך, הינדואיזם הינה דת פוליתאיסטית - והנתון הזה מוכיח את סברתו של MJC, הגורסת כי מרבית ההודים אינם מאמינים באלוהים.
אתה רשמת. ההודים לא מאמינים באלוהים, לא משנה שיש להם דת. אצל הסינים אין דת, יש להם כל מני אמונות ומנהגים, אבל לא דתיים. מה זה גאלופ? אתה הבאת ציטוט בדיוק כמו שאני הבאתי תמונה. זה שאני לא מבין מה רשום שם זה לא באשמתי.
נכון. דת היא דת. אלוהים זה אלוהים. תקרא לו יהוה, פרון, וישנא או בשם אחר. זה עדיין אנשים דתיים. הנושא כן - דת. מדברים על דת. אני נתתי סטטיסטיקה על אנשים שמגדירים עצמם כדתיים ברמה שונה ובדתות שונים. אתה לא חודע מה זה Gallup? חפש. את הציטוט אתה יכול לתרגם עם הגוגל או לבקש ממישהו שיודע רוסית. נתתי שם עקרי הציטוט. ובכלל - כמה זמן אתה בארץ שעדיין לא מדבר רוסית?! תתבייש! תשובה גם לך.
יש כאלה שטוענים שגם אתאיזם זה סוג של דת, אז בכלל כל בני האדם הם דתיים. אתה אמרת שרוב המוחלט של בני האדם דתיים ומאמינים באלוהים, הרבה פחות מ86% מתושבי העולם לא מאמינים באלוהים, הוכחתי לך שזה לא נכון. משמע הנתונים שהתבססת עליהם הם שקריים.
אני חוזר - אלוהים זה לא רק יהוה. יש דתות עם אלוהים אחר. אבל עדיין - זו אלוהים. הינדואיזם - זה גם דת מונותאיסטי, כמו יהדות, נצרות או אסלאם. האלוהים שם נקראה אישוורא (Ishvara). כל ההינדואיסתים מאמינים באלוהים הזה.
זו הבעיה שלך שכל הידע - היא מהויקיפדיה. לך תלמד, קרא קצת יותר. אני ברצינות - לא בשביל לרדת עליך. הינדואיזם וסיקיות - הם דתות מונותאיסטים. אפילו בקונפוציאניזם יש חלקים שהם נחשבים כמונותאיסטים.