דת

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ראול, ‏31/12/06.

1. אלי מתחן Member

הידע שלי הוא לא מויקיפדיה, ההוכחות שלי כן. עברו הימים אצל הקומוניסטים שהיה צינור ידע אחד, נכון או לא נכון הוא תמיד היה צודק, היום יש אינטרנט. הקונפוציוסיזם זה דת מונותאיסטית בערך כמו שאנשים שאוהבים את מסי הם דתיים.
    בוא נגיד שאתה צודק (למרות שאתה לא), 90% מאוכלוסיית סין זה כבר יותר מ16% מאוכלוסיית העולם, לא כולל אתאיסטים, עובדי אלילים ויפנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/2/12
  2. vasisualy Member

מקור "מידע" כמו ויקי לא יכול להיות הוכחה לכלום.
    אתה שול מסלף את דברי. אני חוזר ומדגיש - בקונפוציאניזם יש חלקים. מילת מפתח - שאן-די. זה עדיין לא מונותאיזם פרופר, רק חלקים.

90% אוכלוסיית סין - זה לפי דיווחים ממשלתיים. אזכיר - סין רשמית מדינה אתאיסטית. וכל הנתונים ממשלתיים צריך לקחת בפרופורציה נכונה. בפועל - רוב הסינים הם דתיים (אך לא מונותאיסטים).

3. אלי מתחן Member

להתעלם ממקור לטענה, להצהיר משהו אחר, שמבוסס על מקור ידע לא טוב בהרבה, ולתת אפס הוכחות, זה לא יותר טוב. אתה דורש ממני כל פעם להביא לך הוכחה, אתה לא דורש מעצמך את אותו הדבר.
    איזה דת יש בסין? אולי תצליח לספר לי משהו שאני לא יודע. אף אחת מהדתות בסין היא לא דת כמו שלהיות אוהד כדורגל זה לא דת. אני אשמח אם תוכל לגבות את ההצהרות באיזשהם מכנים משותפים בין כל הדתות.
    אתה אמרת שרוב אנשי העולם מאמינים באלוהים, הסינים אינם מאמינים באלוהים. זה הבסיס לכל הדתות.

4. vasisualy Member

המקור - נושא של אשקול. שזה "דת". מי שמתעלם ממנו וכל פעם מחפש נקודות לתקוף - זה אתה.

יש בסין הרבה דתות. אסלאם, קטולים, אורתודוקסים, בודהיזם, דאוסיזם, קונפוציאניזם...

5. StevieG Member

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/12
  6. vasisualy Member

עכשיו אני מבין שכל הרופים שמטפלים בסרטן בכימיקלים - הם תלמידי דוקטור מנגלה וצריך להביא את כולם לדין! אם (ואני לא מאחל לך את זה) מישהו מקרובים שלך יקבל סרטן - אל תשכח להגיד לרופה שהוא מטפל כמו ביהודים בשואה! ובשום אופן אל תתן לקרוב ללכת לטיפול בכימיקלים!

7. GAL1 Member

אתה משווה בין הומואים לסרטן?!

8. vasisualy Member

ההה... אתה רוצה להגיד ש-StevieG משווה בין יהודים והומואים?

9. StevieG Member

הומואים זו מילת גנאי, לדעתך?

הומופוביה, האם היא מילת גנאי מבחינתך? כי זה בדיוק מה שאתה.

10. vasisualy Member

אפה אמרתי שזה מילת גנאי? תביא ציטוט.
    יש לי הצעה בשבילך - תכתוב כל ההמצאות שלך על אנשים אחרים, תגלגל את הנייר, ותכניס אותו כמה שיותר עמוק! לעוזן...

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, באמת אני לא חושב שצריך "לטפל" בסרטן בעזרת כימיקלים, אבל זה כבר דיון אחר.

וסיסוליי, באמת באמת שהבנת הנקרא והסקת המסקנות שלך הן הכי גרועות שראיתי בחיי.

12. vasisualy Member

נכון! עדיף לטפל בעזרת תפילות וחוטים מרב אבוחצירא! לא לכימיקלים! לא לתרופות (שהם כולם - כימיקלים)! כן לשיטות סבתה וקסתי וודו!

באמת באמת שלא ראית כלום. מספיק להסתכל במראה - וכבר תראה!
    מאוד סימפטומטי שאתה אפילו לא חושב שזה בעיה שלך - ליקויי יכולת להסביר את עצמך בכתב. או שרמה של הדברים שיש לך לספר - מתחת לרצפה.

13. מזגן Member

בקישור שנתת והפסקה שציטטה לא מצוטטת בעצמה ככה שיכולה להיות מצוצה מהאצבע כמו חצי מהפוסטים בפורום כזה או אחר. ציטט בעצם סתם מישהו שערך את הערך הזה בויקיפדיה.

תביא ציטוט ממקור יותר אוטנתי פעם הבאה שלא יקפצו עליך ויקראו לך ללכת לקרוא ספרים.

14. אלי מתחן Member

אני לא הולך לעשות עכשיו עבודת מחקר בשביל להוכיח לואסיסואלי משהו. לינק מויקיפדיה יכול להיות חובבני, זה עדיין יותר אמין מטענה באוויר.

15. מזגן Member

לינק לא מצוטט מויקיפדה הינו טענה באויר.