עשיתי לאיזה מגזין ניד עבודת חקר, כל קהל שבא לנתניה קיבל ממני סקירה. ואני לא חושב שזה המקום ושיש לי כרגע כוח לזה...
עוד 3 שנים אתם בכלל לא תראו ילדים קטנים שאומרים:אני אוהד מכבי. הדור שלנו,שלי וניצן(בן 14 אם אני לא טועה,נכון?)עומד להיגמר. לפני 7 שנים ראיתי הצלחות כאוהד מכבי(בתקופה הזאת,כל הילדים אהדו מכבי.) .מאז ,זה הדור של היום,בני 16,17,15,14.היום אני רואה הרבה אוהדי מכבי חיפה והפועל ת"א. עד שמכבי לא מצליחה, הדור נגמר.עוד 3 שנים לא יהיו ילדים קטנים בשער 11. כמו שהיום אין בשער 5 ילדים קטנים.כי מאז ההצלחה של הפועל, כולם שם בני 19,20. עכשיו שהם חזרו להצליח,יש הרבה ילדודס שהצטרפו. למרות שזה מצער,זה טוב,וטוב מאוד.ככה יהיה עידוד וחוליגניזים רציני! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx . ולא של ילדים.
וידוקה אני אוהד באר שבע הרבה מאוד זמן וכ 8 שנים כמעט שלא פספסתי משחק בית, הקהל השנה השתנה לחלוטין מאשר בשנים הקודמות ואמרת שהקהל שלנו גרוע, תלוי מתי היית כי עכשיו זה שונה לחלוטין מאשר בעונה הקודמת למשל.
אוי באמת כל קהל אומר את זה כל שנה, וחוץ מעונת 2000/2001, שבה המהפך הגדול התחולל, כל שנה שאומרים שהשתנו לטובה זה שטויות
טוב מה אתה יודע? אנחנו לא כמו מכבי קהל של הצלחות. מסוף עונה שעברה התחלנו להוציא מתוכנו את הגרעין הבעייתי של האוהדים ונשארנו רק הקהל זה שדוחף את הקבוצה לא חשוב באיזה מצב הקבוצה נמצאת, אפילו עברנו יציע כדי שהגרעין הבעייתי לא ישב איתנו אז אל תציל ספק במה שאני אומר כי זה באמת ככה. מתחילת העונה אנחנו מוכיחים את עצמנו כבין הטובים, והקהל בא בהמוניו ודוחף את הקבוצה ותאמינו לי שזה ימשיך ככה גם אם הקבוצה תהיה במצב לא טוב.
אוי באמת אוי באמת מה שאתה אומר זה מצב שלא יכול לקרות בשום קבוצת אוהדים בשנים הקרובות ומה זה עברתם יציע, עוד בשנה שעברה שמעתי שאתם בשער 5. ואנחנו קהל של הצלחות? איזה בדיוק הצלחות יש לנו בשביל להיות קהל של הצלחות ומה אני מבין? מה אתה מבין? מה שאתה אומר פה זה לא הגיוני, כי תמיד יש את האוהדים הבעייתים. ומה זאת אומרת הוצאתם אותם? מה, אמרתם להם עופו מפה?
כן הוצאנו אותם. עד סוף העונה שעברה היינו בשער 2, רק באמצע העונה שעברה עברנו לשער 5. מה אתה מתווכח? מה אני ממציא לך?
הנה, כבר מצאתי אצלכם בעיה. ההעתקות. יש לכם בעיה מאוד חמורה של העתקות. דוגמה? "אולהים אדום", שזה מנגינה שלנו לאלי ביטון, והיא נהייתה מפורסמת מ"הפועל עולה" של הפועל ת"א. עוד אחד זה "הפועל עולה עולה" שזה ההעתקה הכי ברורה בליגה, מהדאלה בוקה הישן שלנו.
וווווווואי אז.......??! כולם מעתיקים ואתם לא יכולים להגיד שהקהל שלכם לא העתיק אף שיר כי זה יהיה שקר... ובקשר למספר של האוהדים.. זה לא משנה הכמות משנה האיכות...
אנחנו חוץ מ"נה נה נה" של חיפה לא העתקנו אף שיר, וכל הליגה העתיקה את זה. ואם אתם חושבים ש"וולקם טו ילוו הל" זה מועתק מהפועל, אז לא נקרא להעתיק, זה נקרא לעשות סימפול, והם גם עשו לנו את זה ב"סדאם חוסיין בשוק" וההעתקות זה דבר גרוע מאוד, שמוריד הרבה מאוד מהאיכות
אל מה אנחנו רבים פה????? של מי הקהל הכי טוב???????? אנחנו עוד לא בארגנטינה ואף פעם לא נהיה שם (לצערי הרב) אני גם יגיד לכם למה! אין כמות של אנשים מספיקה לעשות מספיק רעש! תיקחו דוגמא מארגנטינה, איזה יופי אבל כל משחק מכובד יש לפחות 50 אלף איש שמתוכם 90% מעודד!! עוד משהו: מדיניות המשטרה ביחס לרימוני עשן ואבוקות (לא נפצים), מה מפריע באבוקה?????? למה באיטליה מותר וכאן לא????? אני הייתי במשחק המדהים בגראץ ואת זה אני לא ישכח בחיים, היה עידוד שלא מבייש את האוהדים של בוקה, אני לא צוחק היה איזה 3 שעות של עידוד בלתי פוסק ומדהים מכל אחד ואחד עכשיו דבר אחרון! אני הייתי גם באולד טראפורד ובאת היה עידוד טוב אבל לא משהו! זה ששמעו אותנו זה לא רציני כי האוהדים של מנצ'סטר הם הומואים ממדרה ראשונה! אותי הושיבו לא הסדרנים או מישהו מ- אופ"א אלא זה שישב מאחורי (כוס אמא שלו) וזה חלק מהדברים שעיצבנו אותי כי שרנו רק לפעמים ולא 90 דקות. אבל מה שמראה שכמות כן מנצחת היא שכאשר האוהדים של יונייטד צעקו yes בגולים שלהם זה פשוט דבר מפחיד ש- 60 אלף צועקים משהו זה מבהיל בצורה בלתי רגילה! אז לסיכום יש בארץ אוהדים עם כוונות טובות אבל אנחנו לא נשתפר בצורה מי יודע מה עד שכל האלה שיושבים במקומות המסומנים ומגיעים 10 דקות לפני השריקה יתחילו להתעורר אנחנו נישאר כמו שאנחנו
דבר ראשון כולם מעתיקים מכולם. ודבר שני לא אכפת לנו להעתיק, לפחות לי, העיקר שזה ישפיע על השחקנים וכל הרעיון זה לדחוף את הקבוצה ולתת להם מוטיבציה להלחם על המגרש.
העתקות זה הדבר הכי מגעיל שיש ובגלל זה היה ריב גדול ב- ג' במשחק נגד פ"ת בשבת שעליו אני לא ירחיב (מי שיושב ב- 12 יודע על מה אני מדבר)