לדעתי, מעמד המאמן ישתפר אם ייאסר על מאמן לאמן יותר מקבוצה אחת בעונה. שהמועדונים יהיו יצירתיים במינוי המאמנים, ומאמנים לא יעברו קבוצות תוך שבוע כאילו כלום.
לדעתי צריך לתת אוטונומיה מחאה למועדונים ומאמנים להחליט מה טוב להם. זה חלק מהמשחק. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
איזה קשקוש, באיזה מקום זה לגיטימי להגביל אדם להתפרנס? אני לא מצליח להבין מאיפה באה התפיסה שכל בעיה ניתן לפתור בחקיקה. עסקונה זה עניין תרבותי, לא חוקי.
בזמנו תרמתי לירון כ-20 גליונות של עיתון הכדורגל "פנדל" שהיו ברשותי. היום ירון הודיע לי כי הגיעה לידיו החוברת האחרונה שהיתה חסרה על מנת להשלים את המפעל של העלאת כל 213 גליונות "פנדל" לאתר שלו. מוזמנים ומוזמנות להיכנס למכונת הזמן המרתקת הזו: https://pendelmag.com/
מאדי קמרה שעף עם אולימפיאקוס למכבי חיפה פותח בהרכב של רומא נגד נאפולי. עלי מוחמד לעומת זאת עדיין צריך לשחק בספורטק בקריית שמונה.
לבאר שבעים הותיקים הכתבה הזאת יכולה לעניין. מהתקופה שבאר שבע היתה קבוצה של שחקני בית. שלמה אילוז האגדי, שיאן ההופעות של באר שבע בכל הזמנים. שלמה אילוז: "סירבתי לנתניה, אני קשור לבאר שבע בחבלים" | ספורט 1
שאלה מטומטמת- אם גם ככה חזרו כאן לשחק לפני סיום המונדיאל, למה בכלל עשו פגרה? ולפי מה נקבע האורך שלה, פיפא הכתיבו איזה מינימום?
נראה לי שזה נקבע לפי כמות השחקנים שיש בליגה ששיחקו במונדיאל. גם הצ'מפיונשיפ חזרה בסופ"ש, אבל שם יש הרבה יותר מחזורים. בלי קשר. פיפ" א עדיין לא מאשרת לליגות המקומיות לשחק באותו יום כשיש משחקים במונדיאל, חוץ מהמשחק המעניין על המקום ה3, וגם שם רק לפניו ואחריו.
יש איסור לשחק בימים שיש משחקי מונדיאל כל שלב הבתים והשמינית לא היה אפשרי לשחק ביומיים בין השמינית לרבע דחפו מחזור גביע הטוטו בעל ומחזור ליגה בלאומית ועכשיו בין הרבע לחצי את הגביע
אני חושב שזה תקף רק לליגות בכירות. ליגות המשנה באיטליה ובספרד שוחקו כרגיל על פני כל סופי השבוע, גם בזמן שלב הבתים.