באמת שמביך. עדיף לאנשים כמוהו להקיף את עצמם באנשים בעלי מודעות עצמית מפותחת כדי למנוע מצבים מעין אלה.
אני שם רגע את מה שהוא אמר על הקורונה, כי שמעתי הרבה אנשים תבונתיים שאומרים את זה. לעומת זאת מה שהוא אמר על הירח זה אחד המשפטים הכי מטומטמים שנאמרו בשפה העברית.
שימו כל בן אדם בפודקאסט שלוש שעות ויצא לו לא מעט טמטום. אין מה להתרגש, אף אחד לא חשב שזהבי הוא מדען אטום.
עוד קצת מהפודקאסט של זהבי. מסתבר שכשהוא שיחק בסין העוזר האישי שלו זיו סולומוביץ׳ ישן איתו במחנה אימונים. זה לא הפריע לו להגיע בכושר שיא לעונה ולהבקיע בכל משחק. נזכיר גם שלא היה לו בעיה לישון עם טל בן חיים בחדר. אני חושב שהסיבה שהוא רצה חדר לבד זה כי לא היה אף אחד בנבחרת שהוא מספיק התחבר אליו כדי לישון איתו בחדר. לא ״מקצוענות״ ולא בטיח. ועדיין בניון היה צריך להחליק על זה. בסופו של דבר היתה כאן התנגשות של שני אגואים גדולים.
לא רק שהביא את חבר שלו לישון איתו במחנה אימונים, הוא עוד מספר שלא היה שם לילה שהם לא יצאו בו. "דרישה מקצועית, אף אחד לא מקצוען כמוהו".
כבר בזמן אמת כתבתי פה שזה החרטוט של השנה. מה נטע לביא לא מקצוען? ביברס נאתכו לא מקצוען? מיגל ויטור לא מקצוען? כי כולם ישנו עם שותף כמו גדולים
https://www.ynet.co.il/sport/worldsoccer/article/hyrpovohyl?utm_source=Taboola_internal האלנד בדיוק כמו סאלאח ואמבפה ברח כמו מאש מהסכסוך הישראלי-פלסטיני. כשאתה במעמד הזה אתה רוצה להשאר מאמי לאומי, או מאמי בינלאומי, ולהתלכלך כמה שפחות בפוליטיקה, אפילו אם אתה עצמך מוסלמי. ואני לא אומר את זה כביקורת כן?
אבל איכשהו אני כל הזמן שומע שסלאח הוא אוייב ישראל אנטישמי ומחבל. למרות שאפילו שהוא מוסלמי, וממש פה מהשכונה, הוא לא התבטא עד היום נגד ישראל.
הוא לא סירב ללחוץ את היד אלא נתן מכת אגרוף(שאחר כך היתה שכיחה בקורונה) עצם זה שהוא בכלל הסכים להגיע לפה מראה שהוא לא כזה עויין, אם הוא היה באמת עוין הוא היה נשאר בבאזל. להגיד לך שמוחמד סלאח זה יוסוף חדאד? לא(למרות שהם דומים בפנים) אבל הוא די בורח מפוליטיקה. גם המכתב (המאד לקוני) שהוא כתב על עזה היה רק אחרי שהערבים לחצו עליו לעשות את זה.
שכחתי? אוהב אותו עוד מאז שזיין את החלאות האלה בבלומפילד! וכאמור, אין לו בכלל התבטאויות נגד ישראל, אפילו לא בשנה וחצי האחרונות כשכל העולם עושה תחרות מי מתבטא נגדנו יותר בתקיפות. אבל הוא מחבל עוכר ישראל, וכל האירופאיים כמו אודגור הם סתם בורים בנושא.
https://x.com/Galeleo_2/status/1904275455353696486 זה קצת נדחק לשוליים אבל דסה תמיד היה בחור מאד כריזמטי. זה לא הנאום הראשון שלו שחורך את הרשת. היה גם את הנאום עם הנעל של נווה שוהם והנאום שלו על הגזענות נגד האתיופים.