האוף טופיק הספרדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Riki, ‏16/12/05.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה עדין מדי.
    רק בגלל שבזמן הבעיטה של נדבד ברגלו של פיגו , הרגל של הפורטוגלי נתקע באדמה באותו זמן וזה גרם לשבר.

זה נראה כואב , אבל לא מספיק .

2. RubberSoul Member

זה דומה לעב"מילסון,בגלל שהוא מבוגר קצת,אז כל פגיעה חמורה יותר ממה שאמור להיות.
    אדמילסון היה אמור להיות פצוע לחודש!בסוף הוא נפצע לחצי שנה...

3. Bensh Member

תאמין לי, כל בעיטה כזאת בפיגו מאריכה לי את החיים בשנתיים

4. 亚历山大帕托 Member

בעיטה בפיגו? נדבד נוגע בכדור קודם, ורק אחר כך הרגל של פיגו נתקעת בזו של נדבד. אני חושב שיש פה עבירה גבולית, והצהוב די מוגזם.

5. Engel Del Madrid Member

למה לעזאזל כול אוהדי מדריד פה חושבים שפיגו מלך ?
    סתם שכיר חרב ושחקן אגף פשוט זבל ומעולם לא אהבתי אותו . גם עכשיו כשאין לו קשר ימני טבעי לא הייתי רוצה לראות אותו בקבוצה .

6. Raulito Madridista

מירן,
    ההערכה לפיגו גוברת כי הוא עזב את ברצלונה, היריבה הכי גדולה והגיע אליינו. אוהדים של ריאל מדריד מאוד אהבו אותו, לא כמו ראול לדוגמא אבל בטח שהעובדה שהוא בא מברצלונה ולא מסנטאנדר לדוגמא, הוסיפה.
    לשאר ההודעה שלך אני לא אתייחס כי היא בדיחה, פיגו 'סתם שחקן אגף זבל'?
    אתה רואה משחקים מהליגה האיטלקית? הוא בורג חשוב במערך של אינטר. בריאל מדריד במשך חמש עונות הוא היה מצויין, כבש 50 שערים ובישל כמות דומה מאוד, אחד השחקנים הטובים ביותר ששיחקו את המשחק ובטח שאחד הטובים בעשור האחרון, שחקן שזכה באליפויות רבות וגם בליגת האלופות.
    תגיד לי בידיוק מה לא אהבת בו. הוא בועט מצויין, היה מהיר וזריז, מרים טוב בשתי רגליים וגם משקיע, מצחיק שאני צריך להסביר לך מי זה לואיס פיגו.

ירדן, בן ושאר החבר'ה כאן שאוהדי ברצלונה... קיבלתם את הקטע שבו נדבד פוצע את פיגו. נהנתם? מרגישים גיבורים? העלתם חיוך? זה שפה זה אוף-טופיק זה לא אומר כלום, יש גבול עם השכונה, הבנתי שאתה שונא אותו ומאחל לו לגמור קריירה ומאוכזב וכנראה עדיין פגוע ממה שהוא עשה, שהוא נטש את ברצלונה ורצה אתגר חדש, מה לעשות, היה מפתה לעבור לריאל מדריד, הייתה אלופת אירופה באותה עונה, הגיע נשיא חדש - פלורנטינו וריאל מדריד שידרגה את עצמה והפסיקה להיות קבוצה בינונית, אני עד היום אסיר תודה לפלורנטינו פרז שהוא הביא את השחקן המדהים הזה אלינו - השני האהוב עליי אחרי ראול.

אני מעדיף לראות את התמונה הזו -
    http://realmadrid.co.il/images/past_players/figo_logo.Xxx

מאשר את התמונה שפיגו מכוסח ויורד אל הדשא.
    נו מה יהיה, מתי כל החכמולוגים יישנו את הדיעה שלהם? נדבד בעט בחוזקה ברגל של פיגו,
    לא הולכים בכזו פראות גם לכדור והוא ראה שהרגל של פיגו נמצאת שם.
    נדבד תרם לפציעה של פיגו ועשה עבירה, לא סתם הוא קיבל צהוב, זה הכל.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/07
  7. 亚历山大帕托 Member

אוהדי פיגו ראו התנקשות בחייו, אנשים אובייקטיביים ראו את מה שבאמת קרה - עבירה לא מכוונת, מה שקורה כל הזמן במשחק כדורגל. פיגו לא נחת טוב בנפילה, זו לא אשמתו של נדבד שבקושי נגע בו, וגם זה בטעות כשניסה ללכת על הכדור.

8. Engel Del Madrid Member

דור , אני לא ישכח מה שפיגו אמר אחרי שהוא הגיע לאינטר . הוא פשוט שכיר חרב מלוכלך ואני מבין גם אם רק במעט את השנאה של הקטלונים אליו . הוא בוגד .

9. xavi6 Member

דור, אם יגיע עלי שחקן שהגיע מריאל מדריד רק בגלל שאנחנו שילמנו לו יותר, והוא היה סמל בריאל כמו שפיגו היה אצלינו-אני ישנא אותו גם אם הוא יהיה מלך השערים, ואני יתפלל שיעזוב אותמו. למה? כי הוא בוגד מטונף, יש לו אופי של בוגד. וכן החיוך יעלה לי כשאני יראה אותו פצוע מדמם למוות. אני לא ירגיש גיבור, אני ירגיש כאילו שהמכונית הפסיקה לעלות עלי.
    ודור, אל תטעה, זה לא האתגר, זה הסכום שהישתנה. בברצלונה הוא היה הכל והציעו לו הכל, לא הייתה לו שום סיבה שבעולם לעזוב מלבד הצ'ק.
    ודור, אל תטעה2, זה מפתה, לא מפתע.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאהוב את פיגו? איך אפשר?
    אוהד ריאל שאוהב אותו כשני - מילא זה סרחיו ראמוס שהגיע תמורת כסף והבטחות והפך לשחקן מחוייב למועדון, אבל פיגו? לאהוב שחקן בידיעה שהסיבה היחידה שהוא בחר בך זה בצע כסף? לא מסוגל להזדהות עם דבר כזה.

11. Raulito Madridista

ירדן,
    אם יגיע אליי, דבר ראשון ותודה על התיקון, טעויות מקדלת לפעמים בגלל ההקלדה המהירה שלי.
    אני יכול לאהוב את פיגו למרות שהאופי והאישיות שלו בעייתיים מאוד, אני גם זוכר את הציטוט שלו אחרי שהוא עבר לאינטר, הוא קצת ליכלך על ריאל מדריד, אבל אני אוהב אותו כשחקן, מה לעשות, שחקן שנותן מאתיים אחוז על המגרש, תמיד ששמעתי שפיגו לא משחק שהוא פצוע או לא משנה מה, אני ידעתי שתיהיה לנו בעייה בקישור, תמיד שהכדור היה אצלו הרגשתי שמשהו הולך לקרות, שהוא עשה פדלאדה והשפיל מגנים זה העלה בי חיוך, אני מודה עד היום לפלורנטינו שהביא לקבוצה שלי את השחקן הזה ושחקנים כמו זיזו ורונאלדו(גם רוברטו קרלוס), הגדולים ביותר שיחקו בריאל מדריד ואחד עוד משחק - ראול.
    האם גם את תיירי הנרי אתה שונא? הוא גם עזב את ארסנל ונטש את הקבוצה שהוא היה הסמל הגדול ביותר שלה בהיסטוריה, הוא רצה 'אתגר חדש' ואולי גם קצת יותר מזומנים.
    פיגו שחקן שתרם המון. אז במקום לאהוב אותו ולהיות מבסוט מהתרומה האדירה שלו אני אחשוב:"לא הוא הגיע מברצלונה, אני שונא אותו, בן-אדם מגעיל ובלה בלה בלה.." אין דבר כזה לשנוא שחקן שמשחק בקבוצה שלך, זו דעתי, אפשר לאהוב יותר ואפשר לאהוב פחות.
    ועכשיו בדיעבד להגיד "אני אשנא אותו גם אם הוא יהיה מלך השערים..." זו טיפשות גדולה, מעניין מה היית אומר אם אותו שחקן היה מבקיע בגמר ליגת האלופות או נותן עונה פנומנלית.
    גיא,
    אותי לא מעניין למה פיגו הגיע, מעניין אותי מה הוא עשה והוא תרם מעל ומעבר. הוא לקח החלטה אמיצה וגם הצליח להתחמק מקאפ-נואו פעם אחת בתיחכום אדיר - קיבל כרטיס צהוב נגד באיירן מינכן ברבע הגמר בברנבאו בשנת 02\2001 כאשר היה ברור שהיריבה בחצי הגמר היא ברצלונה והמשחק בקאמפ-נואו, הוא קיבל את הצהוב בכוונה ותיסכל את האוהדים של ברצלונה.
    אגב פיגו מאוד רצה להישאר בריאל מדריד הוא עזב בגלל שלושמבורגו החליט שהוא לא מתאים ושהוא לא מסוגל לתרום, מבחינתי הוא היה מחוייב לריאל מדריד כל זמן ששיחק בה ודחה הצעות מכל עבר.

12. xavi6 Member

מדרידיסט ארור...טעויות מקלדת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אתה אוהב שחקן שלכלך על ריאל? אתה קורא מה שאתה כותב?

תמיד טענתי שלשחקנים חשיבות הכסף אף פעם לא תהיה בראש, אבל יש שחקנים שבישבילם הכסף הם הדבר הכי חשוב, כגון פיזארו ופיגו. על המגרש הם יתנו הכל, (למרות שפיגו באמת כוסית קטנה שאחרי כל פאול קטן מסתכל על המגן בפרצוף של "מה אתם עושים לי?!?!?") אבל מיחוץ למגרש לא יעניין אותם הרבה, הם יגידו דבר אחד ביום א', וישנו את מה שהם אמרו ביום ב' ברגע שהם יעברו קבוצה. אולי פיגו חיפש אתגר בריאל מדריד שבברסה הוא לא היה יכול לקבל, אולי זה בכלל לא כסף, אולי זה באמת אתגר מסוים, אבל כשאתה קפטן, כשאתה סמל, כשאתה הכל בישביל קבוצה מסוימת ובישביל אוהדים, לא עושים דברים כאלה. הוא לא כמו סביולה שלא קיבל דקות והשפילו אותו, הוא היה מלך, הכל, והוא היה יכול למצוא אתגר מספיק גדול בליגה האנגלית או בליגה האיטלקית. תיירי הנרי לעומת זאת כבר היה בדעיכה בארסנל, גם נפצע, והוא באמת רצה אתגר! ארסנל נבנתה מחדש עם צעירים, הנרי לא רצה לקחת את ההימור הזה של להנהיג צעירים והוא העדיף לעזוב. הוא ראה את כל המושבה שלו עוזבת, הרגיש שהוא מיצה את עצמו, ויותר מזה-ארסנל הרגישה שהיא מיצתה את הנרי, ואני לא מדבר על האוהדים כי אוהדים תמיד ירצו להישאר עם המלך הבלתי מעורער, אני מדבר על המאמן וההנהלה. כמו שלא היה להם בעיה להיפטר מויירה ומאחרים והביאו להם מחליפים שנה\שנתיים לפני, הם ידעו שגם על הנרי הם יוכלו להיתגבר ואולי אפילו להיות יותר טובים, וההימור שלהם בינתיים מצליח, למרות שמי יודע מתי הצעירים האלה יקבלו פיק בברכיים. ובקיצור, הנרי מיבחינתי הוא סמל של ארסנל שהגיע לברסה בישביל להגיע ליותר הישגים, כמו ליגת האלופות למשל, כמו ליגה אחרת, אתגר חדש, הוא לא עשה את זה בגלל שבברסה משלמים לו יותר, ואם הוא היה עובר לטוטנאהם או למנצ'סטר, הייתי קורא לו בוגד מטונף.

תתפלא, אני מכיר אוהדי ברסה ששונאים שחקני ברסה, ושנאו שחקני עבר ששיחקו אצלינו. לי אישית קשה ממש לשנוא שחקן ברסה, כי לא ראיתי שחקן ברסה שמתנהג בצורה מגעילה ובוטה כמו אצל קבוצות אחרות שבו שחקן מלכלך על הקבוצה. כאשר שחקן ברסה, לא משנה איזה, יתנהג בצורה מגעילה ויתן לי סיבה לשנוא אותו-אני ישנא אותו.

נכון, כמה טיפש אני שאני בנאדם של עקרונות שלא מסתכל על שערים נטו...אוי ירדן, אתה עוד תגדל ותבין שזה טיפשי להגיד שלא משנה כמה שערים שחקן מסוים יכבוש, אתה עדיין תשנא אותו.

דור, חשבתי שקצת הבנת איזה טיפוס אני, כי כבר הצהרתי שאני אוהב שחקנים כמו גוטי, והוא לובש חולצה של קבוצה שאני מתעב. בנוגע למה שאמרת, הייתי אומר שהוא שחקן ענק, אבל שיש לו חרא של אופי ועושה לי רע לחשוב שיש שחקן עם אופי כזה בברצלונה. כמו שאני חושב על ראמוס. שחקן ההגנה בין הטובים בעולם, הכי טוב בריאל, שחקן מדהים, אבל חרא של אופי. החולצה ששחקן לובש לא גורמת לי לישנוא או לאהוב אותו פחות, אבל יהיה לי יותר קל לשנוא שחקן מסוים במידה והוא ילבש חולצה של ריאל.

אחד השחקנים היותר אהובים עלי זה מוטה (בקרוב אני ישיג חולצה שלו), והוא שחקן שלרוב פישל בברסה ולא תרם כלום, ולפעמים אפילו עשה רק רע במשחקים מסוימים, ואני עדיין אוהב אותו יותר מרונלדיניו שהיה אחד השחקנים היותר חשובים בתולדות ברצלונה.

13. Bensh Member

בדיעבד זה לאחר מעשה

14. RubberSoul Member

בואו נדבר אם כבר על שנאת שחקן שמשחק בקבוצה שלך,על אולגר.
    שפורסם שאולגר בדרך לכלא לשלוש שנים,נדהמתי לגלות עשרות תגובות(לא משנה מאיפה,מכל מקום) של אוהדי ברצלונה שתומכים במהלך!
    החלטתי ללכת לאיזה אתר מסוים ולהשתיק שם לפחות את אותם האוהדים,ששולחים לכלא שחקן שנלחם על המהות של המועדון,המלחמה של קטלוניה,שחקן שהולך לכלא בגלל הדברים האלה.
    איך אפשר להיות כזה אוהד?זה באמת מוגזם,וכל האלה שקוראים להם אוהדי ברצלונה בדם,ששולחים את השחקן שלדעתי כשהוא משחק מגיע לו להיות הקפטן השני,כי הוא באמת שחקן הנשמה עם פויול בקבוצה.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מי רצה שוהא ילך לכלא.
    אנחנו שונאים את המשחק של אולגר , אבל אוהבים אותו כמו שאוהבים כל שחקן בסגל של ברצלונה.