עוד תואר לאטלטיקו העונה. הפעם בתחרות הפוקר PokerStars שמארגן ערוץ הטלוויזיה אנטנה 3. אס פלוראנט סינמה פונגול ניצח בין היתר את הבלם הכסחן מרצ'נה ואת הבלם הצוללן בלנגר. http://www.as.com/recorte/20090130dasdaiftb_39/C280/Ies/Sinama_gano_primera_partida_PokerStars.Xxx
שיחה מצחיקה במסן עם 2 אוהדי ארסנל, שכמובן, כמו תמיד, מאוהבים בעצמם מעל הראש. רון ברק אומר/ת: מספיק העדיפואת ליברפול האפורים על פנינו רון ברק אומר/ת: רק בגלל שיוסי משחק שם מנדייטה אומר/ת: ולמה מעצבן? יש יותר אוהדי הפועל-מכבי פ"ת מאשר אוהדי ארסנל בארץ. רון ברק אומר/ת: אפסים.. רון ברק אומר/ת: מה פתאום רון ברק אומר/ת: מילא הפועל חחח רון ברק אומר/ת: אבל מכבי!?!?!?! רון ברק אומר/ת: XD מנדייטה אומר/ת: אתה יודע מה? הדרבי יותר מעניין ממשחק של ארסנל. מנדייטה אומר/ת: מסכים עם זה לפחות? רון ברק אומר/ת: חחחחחחח לא...... רון ברק אומר/ת: ואני אוהד את הפועל עוד מנדייטה אומר/ת: בשביל חובב כדורגל בישראל, הדרבי של פ"ת יותר מעניין ממשחק ליגה של ארסנל. מנדייטה אומר/ת: כמו שהדרבי יהיה יותר מעניין ממשחק ליגה רגיל של ברסה. רון ברק אומר/ת: חחחחח שאתה אומר את זה זה נשמע מה זה מפגר רון ברק אומר/ת: XD רון ברק אומר/ת: אבללל רון ברק אומר/ת: הליגה הישראלית לא מעניינתתתתתתתת רון ברק אומר/ת: מה גם רון ברק אומר/ת: שזה בושה מנדייטה אומר/ת: אותך לא מעניינת, את הרוב בישראל היא ה-ליגה. רון ברק אומר/ת: לשדר את ליברפול רק בגלל שיוסי משחק מנדייטה אומר/ת: זה יחסי ציבור יקירי. ככה זה. $לירון$ אומר/ת: צודק רון ברק אומר/ת: מאשר את ארסנל שמשחקת הכי אטרקטיבי בעולם.. אין דברים כאלה מנדייטה אומר/ת: שוב האהבה העצמית שלכם.. רון ברק אומר/ת: ישראל היא ה-ליגה?!?! רון ברק אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח מנדייטה אומר/ת: אם הייתם משחקים הכי יפה בעולם, כל העולם היה יודע את זה, לא רק אתם. מנדייטה אומר/ת: אבל רק אתם טוענים ככה. רון ברק אומר/ת: אתה רוצה להגיד לי רון ברק אומר/ת: שברצלונה(חחחחח) משחקת את הכדורגל הכי יפה בעולם?!?!?! רון ברק אומר/ת: תגיד את זה XD מנדייטה אומר/ת: ברצלונה משחקת הכי יעיל ויפה בעולם. רון ברק אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רון ברק אומר/ת: גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללל $לירון$ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רון ברק אומר/ת: שביטטטטטט מנדייטה אומר/ת: ועובדה שאותנו משדרים כל משחק, לנו כותבים טורים בכל חור, אותנו מהללים בכל מקום, וארסנל? רק אותך בבית ספר אני שומע מברבר במוח רון ברק אומר/ת: אתה צריך להיות קומיקאי באמא שליייייייי רון ברק אומר/ת: אתה יודע למה? רון ברק אומר/ת: כי באנגליה רון ברק אומר/ת: יש כזה דבר רון ברק אומר/ת: טופ 7 כבר רון ברק אומר/ת: ויש רק שני ערוצים מנדייטה אומר/ת: כן, כשתהיה אוהד סטוק אתה תגיד שסטוק משחקת הכי יפה בעולם. רון ברק אומר/ת: שמשדרים את הליגה האנגלית רון ברק אומר/ת: וגם זה בקושי רון ברק אומר/ת: לעומת זאת רון ברק אומר/ת: את הספרדית רון ברק אומר/ת: מכירים רק 4 קבוצות מתוכם משדרים 2: ריאל וברסה רון ברק אומר/ת: על פני רון ברק אומר/ת: 4 ערוצים רון ברק אומר/ת: אז אל תמכור לי סיפורים רון ברק אומר/ת: באנגליה זה ככה: מנצ'סטר,ליברפול,ארסנל,צ'לסי,אסטון וילה,אברטון,ומנצ'סטר סיטי רון ברק אומר/ת: על פני 2 ערוצים רון ברק אומר/ת: בספרד זה : ברסה,ריאל,אתלטיקו,ולנסיה על פני 4 מנדייטה אומר/ת: כמה אתה מזיין במוח...עדיין לא הבנתי מה הנקודה שלך.. רון ברק אומר/ת: אז בוודאי שישדרו אותכם מנדייטה אומר/ת: לא, משדרים אותנו בעולם מנדייטה אומר/ת: ובארץ. תסתכל על הארץ לדוגמא. מנדייטה אומר/ת: כל משחק של ברסה משדרים. כל משחק. רון ברק אומר/ת: כי יש המון אוהדים של ברסה רון ברק אומר/ת: המון אוהדי הצלחות כע? רון ברק אומר/ת: אבל המון $לירון$ אומר/ת: טוב אההה מנדייטה ארסנל משחקת יותר יפה מברצפלוצקה ואתה יודע את זה רון ברק אומר/ת: המון מנדייטה אומר/ת: ובערוצים כמו 55-56, פעם ב רק ב57 או 58.. רון ברק אומר/ת: המון רון ברק אומר/ת: חחחחחחח נכון לירון רון ברק אומר/ת: ברצפלוצקה חחח אני יאמץ את זה רון ברק אומר/ת: חחחחחח שביט רון ברק אומר/ת: פעם ב?! מנדייטה אומר/ת: כן, זה יהיה סופר.. רון ברק אומר/ת: ב58 כל הזמן משדרים אותכם רון ברק אומר/ת: לירון תקשיב רון ברק אומר/ת: אם לא מספיק שיש להם 4 ערוצים רון ברק אומר/ת: יש להם גם את ספורט 5 HD חחחחחח רון ברק אומר/ת: גם שם משדרים אותם רון ברק אומר/ת: ובאיזה איכות?! HD רון ברק אומר/ת: את ארסנל משדרים בערוץ אחד בלבד: ספורט 2 רון ברק אומר/ת: ובליגת האלופות משדרים אותנו תמיד לפחות... $לירון$ אומר/ת: כן... רון ברק אומר/ת: בכל מקרהה רון ברק אומר/ת: הנקודה היא רון ברק אומר/ת: שארסנל רון ברק אומר/ת: משחקת רון ברק אומר/ת: הרבה רון ברק אומר/ת: אבל רון ברק אומר/ת: הרבה רון ברק אומר/ת: אבל הרבהההההה רון ברק אומר/ת: יותר יפה מברצפלוצקה $לירון$ אומר/ת: חחחחח זה בדוק רון ברק אומר/ת: ועוד יש לנו מיליון פצועים שמשפיעים על המשחק רון ברק אומר/ת: ועדיין רון ברק אומר/ת: אנחנו משחקים תאווה לעיניים רון ברק אומר/ת: וזה היה ככה רון ברק אומר/ת: מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד ארסנל ב1998 רון ברק אומר/ת: מאז שונגר הגיע רון ברק אומר/ת: הכדורגל הכי התקפי מנדייטה אומר/ת: טוב, ארסנל משחקת הכי יפה בעולם, ובגלל זה אף אחד חוץ ממכם לא יודע את זה. רון ברק אומר/ת: הכי יפה רון ברק אומר/ת: נגיעה אחת בכדור רון ברק אומר/ת: אין דברים כאלה רון ברק אומר/ת: אף אחד?! רון ברק אומר/ת: על מה אתה מדבר רון ברק אומר/ת: כל העולםאומר את זה רון ברק אומר/ת: אפילו רון ברק אומר/ת: אפילוווו חחח אבי מלר הפרשן כדורגל חופים אומר את זה מנדייטה אומר/ת: וואלה? כי אני שומע דברים אחרים $לירון$ אומר/ת: אני אומר שברצ לונה פארק משחקת לא יפה וארסנל התותחנים משחקים יפה מאוד+ רון ברק אומר/ת: חחח משחקים יפהברצלונה רון ברק אומר/ת: אבל התותחנים יותר יפה מנדייטה אומר/ת: טוב.. רון ברק אומר/ת: מה אתה כבר שומעעעעעע רון ברק אומר/ת: מהההה מנדייטה אומר/ת: אתם צודקים, באמת ארסנל משחקת הכי יפה.. רון ברק אומר/ת: אתה בטוח?! שמח לשמוע מנדייטה אומר/ת: אני מודה, ארסנל משחקים הכי יפה בעולם...באמת, המשחק שלהם גורם לי להנאה צרופה. אוהדי ארסנל והאשליות שהם משחקים הכי יפה בעולם.
רק בגלל שעברנו עמוד, זה חייב להיות שכולם יראו את זה. שיחה מצחיקה במסן עם 2 אוהדי ארסנל, שכמובן, כמו תמיד, מאוהבים בעצמם מעל הראש. רון ברק אומר/ת: מספיק העדיפואת ליברפול האפורים על פנינו רון ברק אומר/ת: רק בגלל שיוסי משחק שם מנדייטה אומר/ת: ולמה מעצבן? יש יותר אוהדי הפועל-מכבי פ"ת מאשר אוהדי ארסנל בארץ. רון ברק אומר/ת: אפסים.. רון ברק אומר/ת: מה פתאום רון ברק אומר/ת: מילא הפועל חחח רון ברק אומר/ת: אבל מכבי!?!?!?! רון ברק אומר/ת: XD מנדייטה אומר/ת: אתה יודע מה? הדרבי יותר מעניין ממשחק של ארסנל. מנדייטה אומר/ת: מסכים עם זה לפחות? רון ברק אומר/ת: חחחחחחח לא...... רון ברק אומר/ת: ואני אוהד את הפועל עוד מנדייטה אומר/ת: בשביל חובב כדורגל בישראל, הדרבי של פ"ת יותר מעניין ממשחק ליגה של ארסנל. מנדייטה אומר/ת: כמו שהדרבי יהיה יותר מעניין ממשחק ליגה רגיל של ברסה. רון ברק אומר/ת: חחחחח שאתה אומר את זה זה נשמע מה זה מפגר רון ברק אומר/ת: XD רון ברק אומר/ת: אבללל רון ברק אומר/ת: הליגה הישראלית לא מעניינתתתתתתתת רון ברק אומר/ת: מה גם רון ברק אומר/ת: שזה בושה מנדייטה אומר/ת: אותך לא מעניינת, את הרוב בישראל היא ה-ליגה. רון ברק אומר/ת: לשדר את ליברפול רק בגלל שיוסי משחק מנדייטה אומר/ת: זה יחסי ציבור יקירי. ככה זה. $לירון$ אומר/ת: צודק רון ברק אומר/ת: מאשר את ארסנל שמשחקת הכי אטרקטיבי בעולם.. אין דברים כאלה מנדייטה אומר/ת: שוב האהבה העצמית שלכם.. רון ברק אומר/ת: ישראל היא ה-ליגה?!?! רון ברק אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח מנדייטה אומר/ת: אם הייתם משחקים הכי יפה בעולם, כל העולם היה יודע את זה, לא רק אתם. מנדייטה אומר/ת: אבל רק אתם טוענים ככה. רון ברק אומר/ת: אתה רוצה להגיד לי רון ברק אומר/ת: שברצלונה(חחחחח) משחקת את הכדורגל הכי יפה בעולם?!?!?! רון ברק אומר/ת: תגיד את זה XD מנדייטה אומר/ת: ברצלונה משחקת הכי יעיל ויפה בעולם. רון ברק אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רון ברק אומר/ת: גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללל $לירון$ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רון ברק אומר/ת: שביטטטטטט מנדייטה אומר/ת: ועובדה שאותנו משדרים כל משחק, לנו כותבים טורים בכל חור, אותנו מהללים בכל מקום, וארסנל? רק אותך בבית ספר אני שומע מברבר במוח רון ברק אומר/ת: אתה צריך להיות קומיקאי באמא שליייייייי רון ברק אומר/ת: אתה יודע למה? רון ברק אומר/ת: כי באנגליה רון ברק אומר/ת: יש כזה דבר רון ברק אומר/ת: טופ 7 כבר רון ברק אומר/ת: ויש רק שני ערוצים מנדייטה אומר/ת: כן, כשתהיה אוהד סטוק אתה תגיד שסטוק משחקת הכי יפה בעולם. רון ברק אומר/ת: שמשדרים את הליגה האנגלית רון ברק אומר/ת: וגם זה בקושי רון ברק אומר/ת: לעומת זאת רון ברק אומר/ת: את הספרדית רון ברק אומר/ת: מכירים רק 4 קבוצות מתוכם משדרים 2: ריאל וברסה רון ברק אומר/ת: על פני רון ברק אומר/ת: 4 ערוצים רון ברק אומר/ת: אז אל תמכור לי סיפורים רון ברק אומר/ת: באנגליה זה ככה: מנצ'סטר,ליברפול,ארסנל,צ'לסי,אסטון וילה,אברטון,ומנצ'סטר סיטי רון ברק אומר/ת: על פני 2 ערוצים רון ברק אומר/ת: בספרד זה : ברסה,ריאל,אתלטיקו,ולנסיה על פני 4 מנדייטה אומר/ת: כמה אתה מזיין במוח...עדיין לא הבנתי מה הנקודה שלך.. רון ברק אומר/ת: אז בוודאי שישדרו אותכם מנדייטה אומר/ת: לא, משדרים אותנו בעולם מנדייטה אומר/ת: ובארץ. תסתכל על הארץ לדוגמא. מנדייטה אומר/ת: כל משחק של ברסה משדרים. כל משחק. רון ברק אומר/ת: כי יש המון אוהדים של ברסה רון ברק אומר/ת: המון אוהדי הצלחות כע? רון ברק אומר/ת: אבל המון $לירון$ אומר/ת: טוב אההה מנדייטה ארסנל משחקת יותר יפה מברצפלוצקה ואתה יודע את זה רון ברק אומר/ת: המון מנדייטה אומר/ת: ובערוצים כמו 55-56, פעם ב רק ב57 או 58.. רון ברק אומר/ת: המון רון ברק אומר/ת: חחחחחחח נכון לירון רון ברק אומר/ת: ברצפלוצקה חחח אני יאמץ את זה רון ברק אומר/ת: חחחחחח שביט רון ברק אומר/ת: פעם ב?! מנדייטה אומר/ת: כן, זה יהיה סופר.. רון ברק אומר/ת: ב58 כל הזמן משדרים אותכם רון ברק אומר/ת: לירון תקשיב רון ברק אומר/ת: אם לא מספיק שיש להם 4 ערוצים רון ברק אומר/ת: יש להם גם את ספורט 5 HD חחחחחח רון ברק אומר/ת: גם שם משדרים אותם רון ברק אומר/ת: ובאיזה איכות?! HD רון ברק אומר/ת: את ארסנל משדרים בערוץ אחד בלבד: ספורט 2 רון ברק אומר/ת: ובליגת האלופות משדרים אותנו תמיד לפחות... $לירון$ אומר/ת: כן... רון ברק אומר/ת: בכל מקרהה רון ברק אומר/ת: הנקודה היא רון ברק אומר/ת: שארסנל רון ברק אומר/ת: משחקת רון ברק אומר/ת: הרבה רון ברק אומר/ת: אבל רון ברק אומר/ת: הרבה רון ברק אומר/ת: אבל הרבהההההה רון ברק אומר/ת: יותר יפה מברצפלוצקה $לירון$ אומר/ת: חחחחח זה בדוק רון ברק אומר/ת: ועוד יש לנו מיליון פצועים שמשפיעים על המשחק רון ברק אומר/ת: ועדיין רון ברק אומר/ת: אנחנו משחקים תאווה לעיניים רון ברק אומר/ת: וזה היה ככה רון ברק אומר/ת: מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד ארסנל ב1998 רון ברק אומר/ת: מאז שונגר הגיע רון ברק אומר/ת: הכדורגל הכי התקפי מנדייטה אומר/ת: טוב, ארסנל משחקת הכי יפה בעולם, ובגלל זה אף אחד חוץ ממכם לא יודע את זה. רון ברק אומר/ת: הכי יפה רון ברק אומר/ת: נגיעה אחת בכדור רון ברק אומר/ת: אין דברים כאלה רון ברק אומר/ת: אף אחד?! רון ברק אומר/ת: על מה אתה מדבר רון ברק אומר/ת: כל העולםאומר את זה רון ברק אומר/ת: אפילו רון ברק אומר/ת: אפילוווו חחח אבי מלר הפרשן כדורגל חופים אומר את זה מנדייטה אומר/ת: וואלה? כי אני שומע דברים אחרים $לירון$ אומר/ת: אני אומר שברצ לונה פארק משחקת לא יפה וארסנל התותחנים משחקים יפה מאוד+ רון ברק אומר/ת: חחח משחקים יפהברצלונה רון ברק אומר/ת: אבל התותחנים יותר יפה מנדייטה אומר/ת: טוב.. רון ברק אומר/ת: מה אתה כבר שומעעעעעע רון ברק אומר/ת: מהההה מנדייטה אומר/ת: אתם צודקים, באמת ארסנל משחקת הכי יפה.. רון ברק אומר/ת: אתה בטוח?! שמח לשמוע מנדייטה אומר/ת: אני מודה, ארסנל משחקים הכי יפה בעולם...באמת, המשחק שלהם גורם לי להנאה צרופה.
זו הבעיה של האוהדים בישראל.לא יודעים מה זה ג'וגו בוניטו. לא מבינים בכדורגל,במיוחד שאלה אוהדי טוקבקים(זה הנוסח של המשפטים שלהם,כמו של אוהדי טוקבקים).
לא קשור ג'וגו בוניטו, לא זה מה שמייחד את ברצלונה השנה. היעילות, השמירה על הכדור, המהירות והיכולת האישית של כל שחקן זה משהו שפשוט אין לארסנל. ארסנל מומחית במשחק נגיעה ובהתקפות מתפרצות, אבל לא ראיתי ממנה יכולת שמירה על הכדור ולא יכולת אישית של שחקנים כמו שיש לנו. שתי הגאונים האלה חופרים לי כל הפסקה על הכדורגל המדהים של ארסנל שמשוחק בנגיעה. הם אשכרה בטוחים שארסנל היא הקבוצה האטרקטיבית ביותר בעולם וברצלונה משעממת.
xavi אתה צריך פעם אחת ולתמיד להבדיל בין ציניות לרצינות,מתי אני אומר דברים כדי להרגיז אותך,ומתי לא. מעולם לא אמרתי שברסה משחקת כדורגל משעמם ומי כמוך יודע את זה. להפך,היא דוגלת שנים בכדורגל התקפי,כדורגל עם מסורת וערכים. אבל באמת בדבר אחד לא צחקתי: ארסנל לדעתי משחקת יותר יפה מברצלונה. אני יותר אוהב את סגנון המשחק של ארסנל ואין מה לעשות,אני אוהב את הנגיעה בכדור,המתפרצות המהירות,הקצב הקטלני. זה מה שאני אוהב וזה ככה מאז שאני אוהד את ארסנל. ארסנל לא כל העונה הזאת שיחקה ככה יפה,אבל אתה לא ראית את המשחק מול מנצ'סטר למשל שזה היה משחק גדול שלנו(וגם של מנצ'סטר). בכל מקרה אם אתה מדבר על כדורגל יעיל והתקפי ביחד,אין ספק שאתם הרבה יותר טובים מאיתנו בקטע הזה,כי כדורגל יעיל וארסנל לא בדיוק הולך ביחד(קצת הגזמתי אבל ביחס אליכם או אל מנצ'סטר וליברפול היעילות אתה כבר מבין מה אני מתכוון...) חח וxavi "שני הגאונים האלה חופרים לי כל הפסקה על הכדורגל המדהים של ארסנל" ? בחייך,לירון בכלל רואה משחקים אחי? אם כבר זה אני חופר לך ואני עושה את זה כדי שתפסיק לפוצץ לי תמוח בבירבורים על ברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לפחות בזה תודה... אגב,חכם מצידך לצנזר חלקים מהשיחה הזאת כדי שלא תצא טמבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בכל מקרה מחר דבר איתי בנוגע לחולצה של ברסה לסבא שלי,כבר הבטחתי לו אחי.. נ"ב Bojan אני אוהד טוקבקים? לא רואה משחקים של ארסנל? מ2003-2004 פיספסתי עד היום 5 משחקים(אני סופר). יום טוב,xavi אל תשכח לדבר איתי מחר בנוגע לחולצה של ברסה,זה ממש חשוב!!
אה סבבה, לדעתך. ככה אתם תמיד חושבים, לדעתכם ססק היה עדיף על צ'אבי ביורו ולדעתכם אדבאיור הוא החלוץ הכי טוב בעולם. לדעתכם הקבוצה שלכם מושלמת וכל השאר הבל הבלים. חוץ ממכם אף אחד לא חושב שארסנל משחקת הכי טוב או הכי יפה בעולם, וזה מה שאתה מנסה למכור לי. בשיחות שלנו אף פעם לא אמרת "לדעתי" אלא פשוט הצבת לי עובדה, ואז הלכת מהר ליוטיוב להוכיח לי אותה, כאילו שזה מוכיח משהו. ומה צינזרתי? את ההודעה האחרונה? המילים של לא ראויות לפורום וזה לא ממש משנה את הטענות של אחד מאיתנו.
חח ירדן, לדעתי ססק באמת היה עדיף על צ'אבי ביורו. אבל להגיד שאדבאיור הוא החלוץ הטוב בעולם?תפסיק לנסות להכניס מילים שלא אמרתי מעולם לפה(אם כי אדבאיור בצדק זכה בתואר השחקן האפריקאי של השנה כי עונה שעברה הוא היה טוב יותר מאטו). תכף תגיד שאמרתי שאבואה הוא השחקן הכי טוב בעולם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx הקבוצה שלנו מושלמת? ומתי בדיוק אמרתי את זה?! (או שאתה כבר מתכוון לאוהדים אחרים) ובנוגע ליוטיוב.. מה זה קשור לפורום חח? זה ממש לא ככה ואתה יודע את זה,עשיתי את זה כי ניג'סת לי.
צ'אבי מצטיין היורו, וססק לדעתך היה יותר טוב ממנו. אפילו אוהדי ארסנל לא חושבים ככה! אתה באמת שובר שיאים...
אתה יודע למה התכוונתי,אם הייתי מרכיב קבוצה לפני היורו,הייתי מעדיף את ססק כנראה על פני צ'אבי. אני לא לוקח את הקרדיט מצ'אבי ששיחק נהדר ביורו הזה.