האוף טופיק הספרדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Riki, ‏16/12/05.

1. אופטימי Member

מכיר את רדיוהד ? ומה עם קצת ישראלי? לא יזיק !

ואחלה מוזיקה, תלמד לנגן מיוז, ואם יהיה מפגש פורום אי פעם תבוא עם גיטרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח בישראלי ניגנתי את למעני של בית הבובות וזאת אהבה של הפיקיות..אבל זה פשוט לא אתגר,זה לא קרוב בכלל לרמה של הלהקות הגדולות בהיסטוריה

חח בכיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. אופטימי Member

סתם רציתי לשתף .. אתמול בזמן הופעה של מרסדס בחיפה, הייתי שורה ראשונה באמצע ומן הסתם קפצנו כמו משוגעים בזמן ההופעה(באמת שבקושי עמדתי אחרי זה) הסדרנים הציקו לנו בלי הפסקה ואמרו שאנחנו קופצים גבוה מדי, סדרנים שלא מבינים בהופעות ולא בכלום .. פשוט הציקו. השיא הגיע שכששוטר, פאקינג שוטר בא אליי .. אמר לי להפחית את המינון התקרבתי אליו כדי לשאול מה הוא אמר כי לא שמעתי והוא נתן לי אגרוף מול כל החברים שלי ..

תחושת חוסר אונים כזאת לא הרגשתי הרבה זמן, תודה לך משטרת ישראל.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מדהים, איך הוא זיהה אוהד של הפועל!

5. אופטימי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

והאמת, ממש לא מצחיק. איך מצפים מנוער לא לנהוג באלימות כששוטר נוהג כלפיך בצורה כזאת ? זה משפיל ומבזה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/10
  6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול לתת לך עוד מליון סיפורים דומים שקרו לי/חברים/קרובים..

זה לא חדש שהמשטרה/יס"מ ובמיוחד המג"ב פה זה בית זונות אחד גדול..שישרפו כולם ואם אפשר בהקדם

7. riquelme1 Member

כמו שמכבדים כאן את הערבים תכבד את מי ששומר עלינו כאן, בבקשה.

אני גם לא מת על המשטרה, יס''מ וכו', אבל מכאן ועד שישרפו יש דרך ארוכה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/10
  8. אופטימי Member

ולעניין אחר לגמרי, מחר אני יוצא לטיול שנתי(שירות לאומי, בגולן) אני טיפוס שאוהב לטייל, בכל מסגרת(מש"צים, משפחה, צופים .. ) ובדרך כלל אני לוקח את המצלמה שלי(מצלמה DSLR אם זה אומר לכם משהו?) , עכשיו אנחנו ניהיה שם בבסיס ולפני החופש שחכתי לשאול אם אני יכול להביא אותה, כי בכל זאת בסיס וכל העניין. להביא או לא ? זאת השאלה ..

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאותם אנשים באים לחברה שלי ושואלים אותה למה את יוצאת עם מחבל..זה לא נקרא לכבד..

זאת דוגמא אחת מתוך המווווןןן וזה רק פסיק קטן ממה שהם עושים שלא לדבר על מכות שקיבלתי סתם..

מי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא בעד הרג ודברים כאלה לבני אדם..אבל אותם זבלים מושחתים שיש להם רישיון להרוג הם לא בני אדם מבחינתי..מאחל להם כל רע ושיסבלו כמה שיותר !!!

10. riquelme1 Member

אמיר, תאמין לי שאני יודע ואני מבין אותך, מבחינתי הם אנשים שפלים ועלובים, והם עושים אותו דבר גם לישראלים, אבל זה עדיין לא סיבה להגיד את מה שאמרת.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

דבר ראשון אני מודע שהיחס המחפיר שלהם הוא גם ליהודים..הם פשוט נהנים מתחושת הכוח הזאת ומההרגשה שהם סוג של "אלוהים על האדמה"

ואולי אני מגזים ובאמת מאחל דברים שאני לא באמת מתכוון אליהם..אבל תאמין לי שדרוש הרבה בשביל לגרום לאדם לפתח שנאה כלפי בני אדם אחרים..

הם השפילו אותי כל כך הרבה פעמים מול חברה שלי/חברים שלי כמעט בכל מקום...

אני חוזר בי ולא מאחל רע לכולם..אבל לאותם עלובי נפש שמשחקים אותה גיבורים כשהם הרבה על מעט..שירגישו את מה שהם גורמים לאחרים להרגיש

12. hai80 Member

אני רק מקווה שאתה לא לוקח את זה אישי [שהם נטפלים אליך בגלל שאתה ערבי] , הם פשוט אנשים חארות ולא משנה להם יהודים או ערבים הם פשוט מוציאים ת'עצבים על האנשים בלי לסנן.

בגלל זה אני מעדיף לראות משחקים בבית גם ככה הליגה הישראלית לא כזאת מעניינת ובמידה ואני אלך למשחק זה רק למשחק ממש מעניין של ביתר או משחק של אתלטיקו\משחק אירופאי מעניין .

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לאופ-טופיק הספרדי אין הרבה קוראים. תמצא דיון מתאים באוף-טופיק הכללי.
    בטח שיש סינון, אחרת הממשלה היתהכבר מסננת את המשטרה. וגם הנושא הזה שייך לאוף-טופיק הכללי.

14. אופטימי Member

שמתי לב שאין פה יותר מדי קוראים, זה למה אני מנסה להעיר אותו קצת, אבל נשאל גם בכללי.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף פעם לא לקחתי את העניין של ערבים/יהודים בצורה אישית..

כאחד שלמד בתיכון יהודי ורוב החברים שלי יהודים וחברה שלי גם יהודיה לי הדבר האחרון שמשנה לי באדם זה הדת שלו ובמה הוא מאמין..

ותאמין לי מכיר מספיק סיפורים(גם מחברים אוהדי הפועל) על מה שהשוטרים עושים להם במשחקים וכו'..

יש את אותם החארות שפשוט נהנים מתחושת הכוח הזאת ומנצלים את זה ופשוט מתעללים באחרים..ולהם אני מאחל שירגישו בדיוק ואפילו יותר ממה שהם גרמו לאחרים להרגיש