אני מתאר לעצמי שבגלל ששת הימים.. טוב בכל מקרה, למה נכנסתי לפה: זה העסק, יש לי עבודה באנגלית, עכשיו נתנו לנו רשימה שלמה של אנשים שהיו "מנהיגים" בתחומם, ובאופן ממזרי לחלוטין, ילדה אחת גנבה לי את פלה מתחת לאף (ועוד בקנדה, מי היה מאמין), אז אחרי דיבור קצר עם המורה, היא נתנה לי רשות לעשות על שחקן כדורגל אחר אם אני רוצה להתרכז בנישה הזאת, היא די הפתיעה אותי האמת כאשר זרקה לי את רונאלדו ובקהאם כאופציות (שוב פעם, בקנדה, מי היה מאמין), אבל רונאלדו מנהיג כמו שאני תימני אז החלטתי ללכת על ראול, הקטע הוא, שחוץ מכל הקטע של המנהיגות, צריך גם לציין איך הוא השפיע על המשחק. קיצר מה חשבתי לעצמי - אפשר לחרבש משהו על זה שהוא עבר מאתלטיקו לריאל, ולתאר את זה כפריצת דרך שהאוהדים קיבלו אותו כשחקן אהוב למרות שהוא אוהד היריבה. או לחילופין להוציא את ספרד לפני תקופת ראול כנבחרת בינונית, ולהפוך אותו למושיע שלה יש עוד הצעות?
אני מציע שתיקח בכלל את מראדונה. אין מישהו יותר מתאים ממנו לכינוי "מנהיג". אין עוד שחקן שלקח מונדיאל לבד
מה זה משנה למה ומי היה אלטרנטיבה טובה יותר, אני אומר לכם שאין לי יותר את האפשרות להחליף! ולמה ראול? אני אוהב את השחקן, אני אהנה לכתוב עליו, אני יודע טונה חומר גם ככה ומה שאני לא יודע אני יודע איפה למצוא, זה מספיק בשבילי
תשתמש בזה שגם בתקופות [או יותר נכון בתקופה] לא טובה שלא הוא לא יצא מההרכב בחיים שלו דבר שני,מה זה מנהיג בשביל המורה שלך?כי תכלס אני לא בטוח שראול מנהיג בכדורגל,בקהאם למשל היה אופציה יותר טובה..אבל אם אתה כבר כותב על ראול..אז מה התכונות שהמורה שלך מצפה ממנהיג?
מה ז''א ''אופציה יותר טובה''? ראול הוא מנהיג אמיתי. בחרת את השחקן הנכון. חשוב גם באמת לשאול מה הכונה של המורה שלך, הרי כל שחקן יכול לגלות מנהיגות במשחק נתון, ברגע כזה או אחר, ולגרום לשינוי. ההבדל הוא שמנהיג אמיתי-ראול. מביא שינוי בפועל.
האמתי שחושבים על זה רונאלדו הוא גם מנהיג, עובדה הנפילה שלו בגמר ב98 יחד עם הנפילה של ברזיל ובמונדיאל של 2002 בדיוק ההיפך. ושינוי שהוא שהוא הביא לכדורגל? הוא המציא את ריקוד המקקים
ההגדרה היא כזאת: בנאדם שהפגין מנהיגות (אחריות, התמדה וכו') ושינה\השפיע על תחומו. הבא שנותן לי אופציה אחרת אני מתחראע עליו
מנהיגות זה ברור,קפטן ריאל,תנסה למצוא כל מיני משחקים חשובים שהוא כבש בהם[מביני ליגה הספרדית לטיפולכם] התמדה...כבר כמה שנים הוא משחק באותו מקום בהרכב וכובש כל הזמן.
אני שונא את כולכם באלוהים, לא ביקשתי ביקורת על בחירת ראול, שאלתי אם יש לכם עוד רעיונות איך להפוך אותו למשפיע על המשחק, אבל גל כבר עזר לי אז לא משנה. מנהיג לא מנהיג, הבנאדם הוא קפטן של המועדון המפורסם בעולם, זה מספיק טוב בשביל מורה קנדית.
בוגד? אוי נו תפסיק נו באמת, כולה שיחק אצלכם כמה רגעים בנוער אפשר לחשוב אתם השקעתם בו והפכתם אותו למה שהוא היום, הוא כל כולו תוצרת של ריאל אז שששששש........ :aaaprot: ומיכאל חמוד במידה ואתה צריך משהו נוסף, תפנה אליי ואני ישמח לעזור לך.