האטריק :: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י h2z, ‏7/10/04.

1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אאא..אני מכיר את אדיביזי!

היא עלתה העונה מ-IV.44 ויש לה לוגו של איזה אחד כושי נכון?

2. Emil Member

כן זה הבחור
    קבוצה נחמדה, הפתיע את כולם העונה ביכולת שלו, ציפינו ממנו לסיים בפלייאוף. ניצחתי אותו פעמיים העונה, 2-1 בבית (אחרי מהפך שלי בדקות 84 ו-87) ו3-0 בחוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/04
  3. van der meyde Member

אפשר בבקשה כתובת?
    או שאסור?

4. shmulikwe Member

עדיין עובד על זה

5. Emil Member

היום האטריק שיחררו הודעה שתהיה משמעותית ביותר, בעיקר לגבי מאמני ההגנה כמוני, ועיקרה: שחקני ההגנה יהיו חשובים הרבה יותר לציוני ההגנה, והשוער יהיה חשוב מעט פחות לציוני ההגנה.

מאיפה שאני מסתכל על זה, דבר ראשון אין ספק שדי בהודעה הזאת כדי לגרור עליית מחירים לשחקני ההגנה, וביחד איתה מכה למחירי השוערים. לכולם ציוני ההגנה ישתפרו (חוץ ממאמני השוערים), אבל למאמני ההגנה הם ישתפרו דראסטית עקב הכמות והאיכות שיש להם בהגנה.

בקיצור אין ספק שזה חדשות טובות בשבילי ובשביל כל מאמני ההגנה, וחדשות רעות מאד למאמני השוערים.

6. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מזל, בסוף העונה הזו אני עובר מאימון שוערים לאימון חלוצים...
    אני חושב שזה מהלך נבון, השוער בכדרגל הוא סך הכל השחקן האחרון שצריך לחסות את השער הענק, ותפקיד ההגנה העיקרי על השער מופקד בידי שחקני החלק האחורי.

7. B8aRisT Member

יש לי קבוצה אבל היא עולה לי על העצבים מה שלא אעשה אני בחובות ולא אוהבים ומפסידים טונה נאמס חחח =[

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה נפלאה מבחינתי, גם אני (בדומה לאמיל, רק בהרבה יותר קטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ) מאמן הגנה... רק חבל שכבר מכרתי מתאמן אחד שלי שלשום עוד לפני שחרור ההודעה, אבל לא נורא, לא נהיה קטנוניים.

9. h2z Member

תופסק האפלייה נגד מאמני השוערים לאלתר!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

10. Max Member

מישהו קיבל מתנה מביורן לרגל השנה החדשה? כי אני לא...

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

סנטה עאלק...

12. h2z Member

אני קיבלתי "מתנה", עוד הפסד מביש. לא נורא, אחרי קצת חושבים, הגעתי למסקנה שהקישור זקוק לחיזוק משמעותי: שני הקשרים אאוט (אחד עם פאסבל הגנה) יעזבו את הקבוצה ככל הנראה בסיום העונה או בתחילת העונה הבאה, כמו כן השוער בן ה-18 שאמור לעלות לוורלד קלאס בשבוע ה-16 יימכר גם. 90% מהסכום עבור שלושת השחקנים הללן יושקע בשני קשרים ברמה וורלד קלאס (בלי משניות כנראה)!

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון 1-0 קטן על אחת מנמושות התחתית, סתם השתמשתי במשחק הזה כדי לנסות את שיטת הפיק/פרסינג שאמיל פעם המליץ עליה לקראת משחק ביתי עם המוליכה במחזור הבא. אמיל באיזה מערך אתה משחק את השיטה הזו (4-5-1 יהיה בסדר)?

14. joker Member

אנשים איך משנים טקטיקה באטריק ומי מוכן למכור לי שחקני נוער
    פשוט אני בונה קבוצה צעירה כמו בית"ר נס טוברוק שמשקיעה בנוער בכדורגל הישראלי..
    שאחרי כמה שנים...הם ימכרו לקבוצה גדולה

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/05
  15. van der meyde Member

איזה באסה!!!
    במשחק הידידות האחרון נפצעו לי 2 שחקנים חשובים,שחקן הגנה(היחיד ששמתי בהרכב הפותח בידידות שגם פותח במשחקי הליגה)והוא נפצע ליhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    והיום הפסדתי בצורה מבישה ביותר למקום ראשון בליגה(אני מקום 3) כול הקבוצה הייתה 3 כוכבים פחות או יותר ורק הוא היה כוכב אחד והרס לי את המשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx