האיטלקיות במפעלים האירופאים 2016/17:: יובנטוס שוב נשברת ברגע האמת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏15/7/16.

1. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

השלישיה האחורית של יובנטוס שווה לשלישיה ההתקפית של ברצלונה. נכון שאף אחד לא ידבר עליהם בתקשורת, וידברו יותר על מי שבסוף יכבוש עבור יובה במחצית השניה. אבל זה לא משנה כמה פעמים חדירה יחמיץ ממצב בטוח, עד כמה יעלם היגוואין, כמה לא מדוייק יהיה דיבאלה, כמה טעויות יעשה אסאמוה וכמה איבודי כדור במקומות מסוכנים יעשה למינה, בסוף השלישיה הזו עוצרת את הכל, משדרת שקט, לא נותנת לאף אחד להתקרב לבופון וכאילו אומרת, הכל טוב, הכל בסדר, שקט, רגוע זה רק אפס - אפס.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  2. Don Joan Roman Member

למינה זה פרוספקט גם לעתיד, יש לבחור כישרון, ולא מעט.
    הוא לא פוגבה ולא מארקיזיו אבל הוא בהחלט שחקן סגל לגיטימי, אני מאוד אוהב אותו וחושב שבמשחקים מול הקטנות יותר הוא שחקן משמעותי עבור יובנטוס

Sent from my m3 note using Tapatalk

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שלדעתי הכי מנותק מהרמה הרצויה הוא אסמואה, לא מספיק פיזי , לא מספיק טכני לא מספיק חכם ולא מספיק מהיר אבל בסדר בהכל..

לגבי המשחק,
    אני מאמין שההרכב שבחר אלגרי נבע מזה שהוא כנראה נזהר מלהציב שני ברזילאים באגפים באירופה. לגבי פיאניץ אני מניח שהסיבה היא שהוא שיחק רק משחק אחד ואולי אלגרי מאמין שאין סיבה ליצור עומס כשיש מספיק עומק בסגל, מאמין שיעלה במחצית השניה.
    חוץ מזה סביליה משחקים מאוד פיזי, קצת אלים אפילו ואנחנו מתקשים עם זה. בהתקפה יש אוננות יתר ודיבאלה אחד שכנראה לא יודע מה לעשות עם עצמו מרוב כשרון

4. DRORIKO Member

אין מה לדבר, מאז שסנדרו ופיאניץ' נכנסו יובה הרבה יותר מסוכנת, ואני לא מבין למה לא לשחק ככה 90 דקות?

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/16
  5. DRORIKO Member

לא מדובר כאן על חצי גמר נגד ריאל שאתה משחק על תוצאה. זה משחק שאתה עולה כדי לנצח אותו.

6. Enzo Maresca Member

כל שנה מחדש אותה זוועה בשלב הבתים. או כמו שאומרים פה אצלנו בשלוש מילים - DNA של מועדון.

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין חושב(דעתי כן? לא דברתי עם אלגרי) שזאת הייתה הסיבה , ולראיה סנדרו נכנס כחילוף התקפי.

תוצאה מבואסת , היו לנו די והותר הזדמנויות לגמור את המשחק, הקישור שלנו ממשיך להראות חוסר דומיננטיות, לליגה זה מספיק , לאירופה זה לא.

8. SerieA Il Capitano

יובנטוס עלולה להסתבך בבית הזה, שוב, כמו בשנה שעברה ולקבל איזו ברצלונה בשמינית הגמר.

סביליה היא בערך ברמה של רומא או נאפולי (אינני בטוח לגמרי), קבוצות שרק מריחות את יובנטוס הן חוטפות חום, הפחד מהאיצטדיון של יובנטוס עשוי לשתק אותן. לא כך באירופה, אף אחד לא נותן יותר מדי כבוד.

אני מאמין שתחושת הלחץ תגרום ליובה לנצח במחזור הבא בחוץ ואת ליון לפחות פעם אחת ולכן היא תסיים ראשונה, אבל הסיכון כאן גדול - ראינו שסביליה לא פראיירים והם יכולים לנצח בספרד.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרכב מרגש, כל כך הרבה פוטנציאל מעניין, פוטנציאל על הגבול של מבוזבז/הזדמנות אחרונה, פוטנציאל שבוזבז ואז קם לתחייה ופוטנציאל... הקיצר, קבוצה "שכונתית" שכיף לראות על הנייר.

Un bombón אוהב/ת את זה.
  11. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

כמות הקהל במפאי - בושה וחרפה.

12. SerieA Il Capitano

צריך לזכור שזו עיר שיש בה פחות תושבים מהוד השרון. זו קבוצה שהפעם הראשונה שהיא היתה בליגה הראשונה רק לפני מספר שנים. סביר להניח שרוב תושבי העיר בכלל אוהדי יובנטוס. גם בליגה הם לא מביאים הרבה קהל, ודאי לא בליגה האירופאית.

סאסוואלו היא אודינזה של תחילת שנות התשעים. תן להם זמן לבנות בסיס אוהדים.

Don Joan Roman ו-Enzo Maresca אוהבים את זה.
  13. yonmu Member

אני חושב שבפעם האחרונה ששתי השלישיות האלה נפגשו ראינו קצת פערי רמות.

14. Enzo Maresca Member

^ הן אף פעם לא נפגשו, קייליני לא שיחק בגמר בברלין.

איזה ילדגבר זה לירולה, ואיזו החלטה גדולה הייתה לשלוח אותו לחממה של EDF. גול גדול של פרוספקט גדול שא. יהפוך בעוד שנתיים לשחקן סגל לגיטימי אצלנו או ב. יכניס לנו משהו סביב ה30מ׳.

15. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאסולו :) רומא :/