האיטלקיות במפעלים האירופאים 2016/17:: יובנטוס שוב נשברת ברגע האמת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏15/7/16.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי אברה הוא החוליה החלשה היום, רמה טכנית מזעזעת והוא פשוט לא חזק ומהיר מספיק מול גזל

Don Joan Roman ו-Dayatso אוהבים את זה.
  2. Don Joan Roman Member

לא הגיע לנו לנצח לא במשחק הקודם וגם לא היום.
    משחק מזעזע של יובנטוס, מלבד בופון, ברצאלי ובונוצ'י אף אחד לא היה טוב היום, גם לא מארקיזיו, אותי מאוד הפתיע שאלגרי לא קרא את המשחק נכון ולא הכניס את קוודראדו במקום מנדז'וקיץ' שהיה גרוע מאוד אלא במקום היגוואין, גם הדקה הייתה לא מתאימה, הקולומביאני היה צריך להיכנס הרבה לפני.

בנגע לשער, אמנם הוא עשה צדק אבל זה גול מאוד מטופש שנבע מאיבוד כדור אידיוטי, עבירה גסה ומיותרת ובסגירה גרועה מאוד של שחקני ההגנה, לא מבין למה כל הזמן אנחנו מסבכים את עצמו מחדש, יש דברים שלא משתנים, עכשיו חייבים לנצח בסביליה.

3. DRORIKO Member

כמו שאומרים באיטלקית- אינעל אבוק. נכון שמסורתית אנחנו מפשלים בבתים, אבל עדיין עם הבית הנוח שקיבלנו לא ציפיתי שנתקשה כל כך ושנראה כמו שאנחנו נראים. לא רק שאנחנו מתרחקים מהמקום הראשון אנחנו מגיעים למצב ששני מחזורים לפני תום הבתים ואפילו לא הבטחנו סופית את המקום השני. כרגע אנחנו לא קבוצה מספיק טובה, מקווה לראות התרוממות בהמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏3/11/16
  4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הכי גרוע של יובנטוס מאז ימי דל נרי.

את זה שיש רכות בקישור אנחנו כבר יודעים, אבל הרמה הטכנית הנמוכה וחוסר הדיוק שכל הקבוצה הציגה הם משו חריג שדורש בדק בית לפני שסה יתפוצץ בגדול. הבעיה היא שזו לא פעם ראשונה שהשחקנים שלנו מראים חוסר דיוק וטכניקה איום ונורא, פשוט היום זה היה השיא.

אלגרי צריך לשלוח את כולם למקלחת קרה. בזיון.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

https://pbs.twimg.com/media/CwXBRQxXAAE7ihA.Xxx

רמת חוליית קישור - בית"ר ירושלים.

6. SerieA Il Capitano

אי אפשר עם ההגנה הזו. פשוט אי אפשר לנהל קבוצת כדורגל כשכל משחק ההגנה שווה שער לפחות. פח אשפה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רמת נאגאטומו - יציע הכבוד בטדי.

@SerieA למה ציפית עם ראנוקיה ונאגאטומו?

8. SerieA Il Capitano

זה היה קורה גם עם מוריו וסאנטון.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

היינו נראים חרא אבל לא כזה חרא. ראנוקיה ונאגטומו זה סמל לאינטר הבזיונית של תחילת העשור ועד היום.

הבעיה שההנהלה רק גורמת לי להיות פסימי. אנחנו בדיחה.

SerieA אוהב/ת את זה.
  10. תומר1989 Member

לא ראיתי את המשחק אבל הסטטיסטיקה (22-5 לסוטהאמפטון בכמות המצבים) אומרת הכל. גם באיטליה האנגלים היו שווים ניצחון, אינטר כל כך עלובה שזה מדהים. השקיעו בסגל הזה יותר מ100 מיליון יורו והקבוצה נראת הרבה יותר חרא מבעונה שעברה.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

השקעה כספית שווה לכלום ושום דבר אם כל המסביב הוא כלום. הקבוצה הזו מתנהלת כקבוצה ששואפת גבוה? יש איזו אינדיקציה מעבר לרכש בקיץ שאינטר רצתה/רוצה להיות בצמרת ולהגיע רחוק באירופאית העונה? אז יופי שלסאנינג יש כסף, אבל כסף זה לא הכל.

כל העניין עם דה בור פשוט ייאש אותי. מקווה רק שיביאו מאמן שאשכרה יתנו לו גב הפעם ונראה אינטר יותר טובה, למרות שאני לא אופטימי לגבי זה עם כל התככים שיש בין האנשים של הסינים לבין הותיקים יותר בהנהלה. המסקנה המהירה שלי ואולי המהירה מדי (סביר שגם המהירה מדי) היא שמוראטי חייב לחזור. לא מכיוון שהוא היה יו"ר למופת, כידוע גם אצלו היו המון פאקים, אבל לפחות שתהיה היררכיה ברורה של החלטות ואני לא רואה מישהו יותר טוב ממנו/מישהו שמכיר ואוהב את המועדון כמוהו.

בשורה התחתונה צריך שיהיה מישהו שיעשה סדר ויעמיד אנשים במקומם. אני מדבר מיאוש כשאני מדבר על מוראטי, אבל אם יהיה איש חזק שיעמוד בראש המערכת זה שווה יותר מכל רכש שעשינו בקיץ וגם נעשה בינואר.

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שגם המאמן הבא לא באמת יקבל גב וגם אליו לא באמת יהיה אפשר להתייחס ברצינות כשכל העולם ואחותו יודעים שהוא חי על זמן שאול עד קיץ 2018. כולם יודעים מה אינטר באמת רוצה וכולם יודעים את הסיטואציה ולאן (למי) מכוונים. זה מקרה זהה לזה שהיה בסיטי של העונות האחרונות עם גווארדיולה. פשוט משכו את הזמן עד שהוא יסיים את חזוה בבאיירן.

13. SerieA Il Capitano

יותם, צודק במאה אחוז. אבל לדעתי עם דה בור זה היה צריך להיות אחרת. אם ממילא מחכים לצ'ולו, אז שייתנו לו שנתיים להיכשל ולא לפטר אותו אחרי פחות משלושה חודשים. זה פשוט מביך.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מעניין אותי מה דעתך על כל העניין הזה של "בואו נחכה לסימאונה".

מבחינתי, עצם זה שהחתמנו את דה בור לשלוש שנים זה אוטומטית מצריך סבלנות. אני מת על סימאונה ומת שיהיה מאמן אינטר, אבל למה לא לתת צ'אנס לדה בור? למה לחשוב רק על העתיד במקום על ההווה וההשלכות שלו לגבי העתיד? אולי בגלל שסימאונה רומנטיקן הוא יבוא גם אם נסיים במקום נמוך אחריי עונה די חלשה, אבל אלא אם כן הוא נתן את המילה שלו לסינים שב-1 ביולי הוא באפיאנו מכין את הקבוצה לעונה, אז למה להסתמך על האפשרות הזו? תנו צ'אנס לדה בור, תנו לו את הגב שהוא צריך ואת הסבלנות, ואולי נרוויח מאמן טוב משלנו במקום לחשוב על כאלה שכרגע הם "לראותם בלבד" ולכו תדעו מה יהיה איתם.

הדבר הכי חשוב שההנהלה צריכה לעשות, וזה קשור קשר ישיר למאמן, זה להעיף מכאן את מלו, נאגאטומו, ביאביאני וראנוקיה, ולהביא תחליפים שאשכרה ידעו להביא תועלת. מבחינתי גם את יונקורי, שקיבל מספיק צ'אנסים כדי להוכיח שהוא לא טאלנט יוצא דופן, אפשר למכור.

15. DRORIKO Member

סביליה היא קבוצה בלתי נסבלת בדמותו ובצלומו של הפסיכופט שמאמן אותה. נראה שהם הגיעו הערב לבושידו ולא לכדורגל. הלוואי שיהיו להם עוד מורחקים.