האיטלקיות במפעלים האירופאים 2016/17:: יובנטוס שוב נשברת ברגע האמת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏15/7/16.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתם מחפשים אשם בודד בהדחה אז התשובה הפשוטה היא - מנולאס. שני שערים זהים מאותו השחקן בניגוד מוחלט למהלך המשחק.

סלאח הוא באמת 1 טריק פוני. הקטע הוא שהטריק שלו שווה 25+ שערים בעונה. הוא לא אשם שאין בסגל שחקני התקפה נוספים. בהרכב הנוכחי, לברונו פרס מצפה עבודה קשה מאוד כדי להצדיק את מקומו. הרבה לפני סלאח.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאכזב,באמת יצאתי מהמשחק הזה מתוסכל. כרגיל,ברגע האמת בועטים בדלי לקיבינימט.
    אם יש מישהו שהכי כואב לי עליו זה טוטי,כמה שמגיע לו לסיים את הקריירה עם תואר אירופאי.

3. Don Joan Roman Member

הדחה או עליה לרוב לא קשורים לשחקן בודד זה או אחר, מנולאס שגה אבל לרומא היה מספיק זמן ויכולת לעבור למרות זאת, בדקה ה- 60 הובלתם כבר 2-1, משם במשחק בית זה תלוי רק בכם ופישלתם, כלל הקבוצה, לא רק מנולאס ולא רק סלאח וזה מאכזב במיוחד כי מאז הדקה ה-60 מספר האיומים המשמעותיים על השער פחת במקום שיעלה.

לגבי סלאח עצמו - אם אתם יכולים להרשות לעצמכם להשאיר אותו ולחזק עוד יותר את ההתקפה, אז מצוין עבורכם.
    סלאח שחקן טוב אבל אם רומא שואפת למצוינות הוא לא יכול להיות האופציה ההתקפית הכי טובה שלכם יחד עם דז'קו.

אם נגעת בפרס - נכון שזו העונה הראשונה שלו ברומא ויכול להיות שהוא עדיין מתאקלם בתוך השיטה והצרכים של רומא אבל לפעמים זה נדמה שהוא מתעקש לעשות את הדברים באדישות, אתמול הוא לא הורגש בכלל וחבל כי יש לו יכולות התקפיות אדירות.

Sent from my m3 note using Tapatalk

תומר1989 אוהב/ת את זה.
  4. SerieA Il Capitano

יובנטוס נגד ברצלונה.

בכל אופן אני ממליץ להירגע, בהגרלה הזו לא נשמע מהשדר האיטלקי את המשפט Rigore Per La Juve.

בנימה רצינית - עם השלישייה המפלצתית של ברצלונה מלפנים קשה לדעת מה יהיה, אבל יובנטוס לעניות דעתי אינה אנדרדוג.

5. Don Joan Roman Member

היחידה שיובה אנדרדוג מולה זו באיירן.
    יהיה שקול ומותח, מחכה לזה בקוצר רוח.

Dayatso ו-SerieA אוהבים את זה.
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Don Joan Roman

אני לא מחפש אשמים (עזרתי למי שכן). ברור לי (וציינתי את זה כבר לפני חודשיים) שרומא לא יכולה לתת יותר מעצמה במרתון מטורף שכזה עם סגל כל כך קצר.

אין אף שחקן בסריה א' שמספק כמות כזו של יצירות מצבים ופרט לחלוצי אמצע גם לא שערים ישירים ו"עבודה שחורה". הנתונים שלו מעמידים אותו עם שחקנים כמו אלכסיס ודי מאריה. יש מעט מאוד שחקנים שעוקפים אותו (דה ברויין, ניימאר, אריקסן, פאייט) שמן הסתם לא בהישג ידה של רומא.

שחקן בן 27 עם המון ניסיון בסריה א' לא צריך יותר מחודש-חודשיים כדי להתאקלם. פרס לא טוב מספיק וחייב להשתפר. כנ"ל לגבי מנולאס שממש איבד את זה בשבועיים האחרונים.

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/17
  7. Don Joan Roman Member

דקה 60, מובילים כבר 2-1 ורומא לא מסוגלת לתת 30 דקות מספיק איכותיות כדי לעבור עוד שלב - לא יודע, לא נראה לי תירוץ מספיק טוב

8. SerieA Il Capitano

העניין הוא שבחגיגות השער השני הייתה כזו התלהבות (רודיגר בלט) שחשבתי שרומא תתקוף בחמת זעם.

אבל אני חושב שהבעיה היא באיכות ההתקפה, אין מה לעשות. הם לא מספיק טובים מלפנים.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לרומא לא היה דלק ליותר משעה בדיוק כפי שלא היה לה ליותר ממחצית במשחק הקודם. שחקנים בכירים שסוגרים קרוב ל3000 דקות באמצע מרץ לא יכולים לשמור על ה"איכות" שלהם כאשר משחקים כל שלושה ימים. זה "תירוץ" בדיוק כמו שזה "מנטליות". כלומר הסבר "הגיוני" למי שלא מכיר את הקבוצה פרט לשמות מבוקשים וקצת היילייטס.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  10. Don Joan Roman Member

זה למשל תירוץ שמתקבל על הדעת הרבה יותר מעייפות, עם כל הכבוד לסגל הקצר, יש לכם 30 דקות במפעל הדחה והכל תלוי בכם, זה לא הזמן לבכות על עייפות.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Don Joan Roman
    שוב, לדקלם סיסמאות על "תירוצים" זה סממן לכך שאין לך את המידע הנחוץ כדי להצביע על נקודות אמיתיות שניתן ללמוד מהן להבא.

אני קורא את המשפט שכתבת ומסיק למשל שסטורטמן (השחקן הכי לוחם בקבוצה) לא חזר מההתקפה באחד השערים של ליון כי הוא "עצר ובכה על עייפות". זה שיח של עמוד פייסבוק.

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  12. SerieA Il Capitano

בסוף זה עניין של כסף ולא יקח הרבה זמן עד שלרומא יהיה מלפנים שחקן טוב יותר מריג'קט כמו הפרעון.

13. תומר1989 Member

הסתכלתי בתחזית לא דיווחו שצפוי גשם של כסף ברומא

14. SerieA Il Capitano

יהיה להם איצטדיון. זה בלתי נמנע.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני מסכים שרומא תגדיל הכנסות בצורה משמעותית, אבל צריך לצאת מהראש שכל קבוצה שיש לה איצטדיון אוטמטית תהפוך לעשירה ומצליחה. הסיבה שרומא תצליח להכניס המון כסף בעתיד היא שהעומדים בראשה יודעים מה הם עושים.

16. SerieA Il Capitano

יהיה לה כסף לשחקן כמו מרטנס על חשבון הפרעון למשל.