האיטלקיות במפעלים האירופאים 2016/17:: יובנטוס שוב נשברת ברגע האמת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏15/7/16.

1. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם משחק הגנה קבוצתי שכזה זה אפשרי.

2. DRORIKO Member

קטונתי מלדבר על האירוע הגדול שהיה הערב, אז אני אתן למלך לעשות את זה

3. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

בופון סופרמן. פשע נגד האנושות אם הוא פורש בלי האלופות. בונוצ'י הבלם הטוב בעולם. קייליני במשחק לפנתאון - נטף גרינטה יובנטינית סטייל מונטרו. דני עם משחק לחץ אדיר. סנדרו כהרגלו - חיה. אולי המגן השמאלי הטוב בעולם. גם לקוואדראדו על משחק הלחץ ולסמי על הנעת הכדור הסולידית מגיע שאפו גדול. אלגרי בניהול משחק נהדר וגם החילופים היו במקום ובזמן.

Andiamo a Cardiff!

Dayatso אוהב/ת את זה.
  4. FelaKaT Member

עברנו בקלילות גדולה וזה מפתיע מאוד.
    היה מהנה מאוד לראות את הבכיינות והרמאויות של בארסה עוברים בקלות אצל השופט.

היגוואין שלא במפתיע עדיין על תקן נעדר במשחקי הנוקאאוט והיה במשחק מזוויע היום ואיבד לא מעט כדורים חשובים, אבל כל זה ישכח לו אם בשלושת המשחקים שנותרו הוא יוביל את יובה לזכייה, זה מצדיק אפילו את הסכום האסטרונומי ששולם עליו (שווה לשלם הכל כדי שבופון יסיים עם זכיה באלופות).

פיאניץ' כמעט שלא זכה להתייחסות בצמד המשחקים האלנ. הוא היה פשוט אדיר.

בשלב הבא אני חושב שעדיף את מונאקו או ריאל עם עדיפות לאחרונה, עם סט הכלים הנוכחי של יובנטוס יהיה לה קשה מאוד נגד אתלטיקו וזה המשחק שאני הכי חושש ממנו גם אם על הנייר היא היריבה הכי נוחה.

5. DRORIKO Member

אני חושב שהיגוואין חוטף הרבה יותר ממה שמגיע לו. מעבר למשחק ההקרבה שלו, הוא גם שחקן שתורם בהתקפות מעבר, בעיקר בזכות השליטה הנהדרת שלו בכדור והיכולת לשחרר מסירה בזמן. אני מסכים שעדיין אין לו את הקילר אינסטינקט שהוא מראה בליגה(שבוא לא נשכח הביא לך השנה אליפות) וגם אני מקווה שהוא יראה אותו בשלבים הבאים.
    בסך הכל עם התג מחיר והכל אני מבסוט שהבאנו אותו. רכש מצויין. ואם הוא יביא לנו את הצ'מפיונס זה יהיה רכש כביר.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  6. FelaKaT Member

אני לא חושב שיש כאן הרבה שחושבים שיובנטוס לא הייתה זוכה באליפות (שעדיין לא זכתה בו, אני עדיין חושש) בלי היגוואין.

לא הייתי מתבאס יותר מידה אם הוא היה עוזב בקיץ למשל ובמקומות יהיה מגיע בלוטי למשל, יש ליובנטוס שחקנים הרבה יותר חיוניים ממנו שאסור לוותר עליהם הרבה לפני היגוואין.

הוא שחקן טוב, אין חולק על כך. הוא פשוט לא מעבר לכך ובדיונים האחרים שניהלנו לגביו כבר אמרתי שהייתי מעדיף שני שחקנים במקומו.
    ועדיין, אני מקווה מאוד שהוא ישחק אותי ויוביל את יובה לזכייה.

7. DRORIKO Member

אני לא נכנס עכשיו לאם הוא יותר חשוב מבונוצ'י או דיבאלה או סנדרו, כולם היו בניי. לגבי שאר הדברים נישאר חלוקים, עכשיו זה העת לשמוח :)

Dayatso ו-FelaKaT אוהבים את זה.
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכירים את זה שאתם דופקים שאטאאוט לברצלונה (פרגוסון והיינקס היו היחידים שהצליחו לעשות זאת לפני כן) ומגיעים לחצי גמר עם מאזן ספיגות של 2 שערים ב-10 משחקים אבל תכלס אתם בכלל לא קשורים וסתם מצאתם את עצמכם במקום הנכון בזמן הנכון?

http://sport.leonardo.it/wp-content/uploads/sites/17/2013/05/allegri-roma.Xxx

orimor2212, uri, EO11 ו-5 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

באנגליה: ״זה בזכות קונטה״.

מזייני כבשים פרובינציאליים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

uri ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

איך לעזזל זה בזכות קונטה? בשני המשחקים עלו בהרכב רק 3 שחקנים ששיחקו אצלו. זה אפילו כבר לא אותו מערך.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/17
  11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שזו הקבוצה הכי פחות מוכשרת של יובנטוס תחת אלגרי, לפחות בעיניי. ועם זאת, הוא עדיין מוציא כל מה שהוא יכול מהסגל שעומד לרשותו.

מארוטה צריך להביא בקיץ קשר בסטייל של פוגבה/וידאל ועוד איזה קיצוני/חלוץ דריבליסט בלי שום קשר לפיאצה. למרות השליטה באיטליה והניצחון הענק על ברצלונה שנותן אולי לא מעט אופטימיות לקראת ההמשך, יש לקבוצה הזו עוד הרבה לאן לגדול בפן המקצועי.

DRORIKO ו-uri אוהבים את זה.
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. SerieA Il Capitano

ולחשוב שאם אברה בועט את הכדור לגלזינקירשן בדקה ה90 במינכן בשנה שעברה במקום למסור אותו לשחקן באיירן, יובנטוס הייתה יכולה להגיע לגמר גם בשנה שעברה.

אלגרי בדרך להיות אחד מגדולי המאמנים בקאלצ'ו בכל הזמנים.

Dayatso ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה נקודות:

1) משחק טקטי נהדר, כמובן שבונו וקיילו היה נהדרים אבל המשחק ההגנתי היה קבוצתי,כולל חדירה ופיאניץ' שהם אומנם לא פוגבה ווידאל אבל הם עשו עבודה מאוד טובה אתמול , במיוחד הגרמני.
    2) מריו פאקינג מנדוזקיץ'! וואו וואו ושוב - וואו , איזה שחקן נהדר, איזה פריחה בתפקיד הזה ואיזה מחוייבות לקבוצה - מדהים.
    3) אלגרי מאכיל אותי קש בנתיים - אני מצפה שעניין הקישור הרך יתפוצץ לנו בפנים כבר מאוגוסט, והנה אנחנו בשליש האחרון של אפריל רצים חזק בכל חזית אפשרית.
    4) בארסה קבוצה לא מאומנת,לא ברמה גבוהה לפחות. יש להם סגל מדהים עם שחקנים שרצים ביחד המון שנים וזה מקנה להם נקודת פתיחה שמשאירה את כל העולם מאחור,הבעיה בקבוצות לא מאומנות זה מה קורה כש"הדרך הטבעית" משתבשת - אין מענה, וזה בדיוק מה שקרה לחברה הקטלונים אתמול, הם במשך שני המפגשים הראו את כל הבעיות שלהם וסירבו לנסות למצוא פתרונות חדשים,או להראות שהם בכלל יודעים/מסוגלים לבצע משהו אחר חוץ מהמשחק הרגיל שלהם.
    5) הרבה פעמים מתפרסמות הערכות של "כמה שווה העליה לחצי הגמר" ,גם אם אלו הערכות מבעוד מועד. אני אשמח אם מישהו מוצא את הנתון הזה לדעת בכמה מוערכת העליה שלנו למעמד הזה.

Don Joan Roman ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  15. תומר1989 Member

לפי מה שהבנתי ההעפלה הזו של יובה הכניסה עוד 14 מיליון יורו ועד עכשיו היא גרפה סכום כולל של 115 מיליון יורו העונה מליגת האלופות.

בקיצור תתכוננו לקיץ שמח

Dayatso ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.