האיטלקיות במפעלים האירופאים 2016/17:: יובנטוס שוב נשברת ברגע האמת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏15/7/16.

1. VAR Member

Dayatso ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  2. DRORIKO Member

חלילה וחס מזלזל! ברצאלי הוא סופר הירו. עליו אין ויכוח. לגבי רוגאני, בלם נהדר,העתיד של יובה. נגד רוב אם לא כל הקבוצות בסריה(להוציא אולי נאפולי) הוא מתאים, השאלה אם אתה יכול לסמוך עליו בחצי גמר נגד מונאקו. אלגרי לא סומך עליו אפילו נגד פורטו(להזכיר לך שכשהוא זרק את בונוצ'י ליציע הוא וידא קודם שקייליני וברצאלי כשירים)

3. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלגרי פשוט ענק, דני אלבס בליגת האלופות זה שחקן אחר ובופון כולה עבר עוד יום במשרד .
    וואו, עוד כובע שאני אוכל השנה

6. DRORIKO Member

0:2 כשמדובר בקבוצה כמו מנאקו זה יתרון שביר. אם נעלה עם ה-BBC אצלנו בבית הסיפור גמור, אם נעלה עם רוגאני(ובטח שעם בנעטיה...) אז אתה לוקח פה סיכון מסויים.
    מה שכן אני לא פוסל לפתוח עם קייליני-ברצאלי/בונוצ'י-ברצאלי

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, אתה רציני כשאתה כותב את ההודעות הפסימיות לפני משחקים? תמיד הנחתי שאתה פשוט מנסה להיות מנומס ומכבד כלפי יריבות ו/או סתם מפעיל קצת אנטי-נאחס. יובנטוס מפלצת. אלגרי המאמן הטוב בעולם. תפנים ותפסיק לחשוש מהיריבות.

yonmu אוהב/ת את זה.
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע זה בהחלט שילוב של כבוד + אנטי נאחס, אבל אני בהחלט מאמין של מונאקו היו את הכלים לדרוך איפה שקשה לנו.

דווקא את אלגרי תמיד הערכתי, אבל זה שהקישור שלנו ,שהוא בהחלט דורש שיפור יחזיק בצורה שהוא מחזיק במעמדים כאלה זה לגמרי מעבר לציפיות,זה שדני אלבס בליגת האלופות נראה בשיאו זה מעבר לציפיות. אפילו פיאניץ׳ שאנחנו יורדים עליו לא מעט עושה את העבודה, הקרדיט מבחינתי הוא כמובן לאלגרי שהוא פשוט הטקטיקן הטוב בעולם היום כנראה..

9. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

ערב נהדר של יובה בנסיכות. מודה שלא מצא חן בעיניי יותר מדי הרעיון של דני אלבס בתחילת העונה מהרבה סיבות - ליצן, חור הגנתי ושחקן שפשוט כבר לא בשיא. הייתי די בטוח שהוא לא ישתלב במרקם המאד ספציפי של יובה. שמח לאכול את הכובע הזה. נכון שמדי פעם הוא אוהב לעשות שטויות ולעשות את הסיבוב המיותר במקום, קצת מסתכן מדי, אוהב לעשות הכל יותר מדי "מרשים", אבל הוא פשוט נהדר מאז שחזר מהפציעה. נהדר מול פורטו, מול ברצלונה מירר לניימאר את החיים ונתן צמד משחקים נהדרים והיום. היום היה השיא. כ''כ אינטליגנטי, מהיר מחשבה, סופר סולידי בהגנה ו-2 בישולים פשוט אדירים בכל קנה מידה אפשרי (השער הראשון היה פשוט מהלך מפיפא). לא בכדי הוא יוצר המצבים מספר 1 העונה בליגת האלופות.

השלישיה האחורית הייתה נהדרת כהרגלה ואני פשוט שמח שאני רואה את החבר'ה על בסיס שבועי. חומה, קיר, מבצר. הכל הולך. מארקיזיו שהיה היום נהדר ונתן כמה מהלכים יפים לוידיאו ההיילייטס הבא שלו, חבל שלא היה מדויק יותר בסיומת. פיאניץ' שנמצא במגמת עלייה בחצי השני של העונה וגם היום היה שקט ונתן משחק הקרבה. דיבאלה שסיפק היום אינספור מהלכים יפהפיים והוא השתלב נהדר במערך החדש (פחות ספציפית היום אלא יותר בתקופה האחרונה). היגוואין סוף סוף הוריד קוף מהגב ואני מקווה שיצא לדרך חדשה. אולי צ'וקר, אבל עשו ממנו איזה בנדטנר. כובש בחסד, ואף אחד לא יוכל לקחת לו את זה. אה, ואלגרי המאמן הכי טוב בעולם. זריז לסגור איתו עד 2022.

וכמובן אלוהים שבשער. מודל לחיקוי. דוגמא לכל ספורטאי ואדם. עם כל הכבוד לנוייר, דה-חאה, אובלק, קורטואה או אנערף, אף אחד מהם לא יהיה הטוב בעולם עד שג'יג'י יחליט אחרת ויתלה את הכפפות. פשוט מדהים שבגיל שלו יש לו כזאת תשוקה, כזה להט כל פעם מחדש. אישיות מדהימה. ההצלה שלו בתוספת הזמן הכניסה אותי לשנייה לתוך מנהרת הזמן לברלין 06'. שלא יגמר לעולם. גאה שהוא הקפטן שלי. הטוב בכל הזמנים. עם גביע ליגת האלופות או בלי. שום דבר לא ישנה זאת. זכות גדולה לראות אותו בלייב, לא רחוק היום שזה יגמר. כמעט 2 עשורים בטופ העולמי. פיזדץ.

נ.ב: מבאפה מפלצת. וואו. פשוט וואו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/17
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם אופורטוניסט מסריח.

11. FelaKaT Member

אתמול היגוואין התחיל כרגיל - השתין במכנסיים בשני מצבים לא רעים בכלל והעצבים עליו התחילו (אני יכול להישבע שאחרי ההחלקה שלו השדר הרוסי אמר פיזדץ) - ואז הגיע המהלך הכי גדול של יובנטוס העונה ושני השחקנים הפחות אהובים עליי בהרכב האכילו אותי כובעים. סוף סוף היגוואין פורע את השטרות בבמה המרכזית ודני אלבס הזכיר נשכחות.

רק שיתנו משחק דומה במשחק השני ונגד ריאל - וזה שלנו ובופון סוף סוף יקבל את הדבר האחרון שחסר לו ויוכל לפרוש בשקט. רק לא הפסד שלישי ברציפות.

Dayatso אוהב/ת את זה.
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק בכלל.

Juventini אוהב/ת את זה.
  13. cazzo Il Capocuoco

Andate a fare in culo voi e la vostra odiosa lingua...

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גאה בעצמי שהבנתי כל מילה בלי להשתמש בטרנסלייט.

למה המבטא של אלגרי כל-כך כבד אבל? לא כל הטוסקנים מדברים ככה.

15. cazzo Il Capocuoco

כי יש טוסקנים עם מבטא כבד שקשה להם לבטא ק' ויוצא להם ה' במקום....

ומי אמר שהוא חייב לדבר אנגלית בכלל? שילך לעזאזל המראיינ\ת.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/17
    Don Joan Roman אוהב/ת את זה.