האיטלקיות במפעלים האירופאים 2018/19:: יובנטוס - אייאקס, נאפולי - ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏23/7/18.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

טל,דיפרא איבד את זה לגמרי. התגובה של דה רוסי אחרי המשחק רק מחזקת את הדעה שלי.
    אין שום סיבה להשאיר אותו ושיחרב את הקרב על המקום ה-4. ואין שום סיבה שלא נעשה כמו יונייטד ונביא מאמן זמני עד לסיום העונה. עם סוזה/פאנוצ'י אין מה להפסיד.

2. טל. Member

ברמת המקרו, הפציעה של אונדר גמרה לרומא את העונה.

זו המציאות בעין מפוקחת.

נכון ש edf נכשל בלמצוא פתרון לעניין הזה - אבל הרבה הרבה לפני ש edf נכשל - מדובר פה על הכשלון של מערך הכושר הגופני והמערך הרפואי ברומא.
    אונדר נפצע אחרי 5 דקות של משחק בזמנו... פציעה של שבועיים-שלוש. שכבר עבר כמעט חודשיים והוא עדיין לא התאושש ממנה.
    תומר1989 אומר שהשחקנים של רומא עשויים חרסינה והוא צודק. באלף אחוז. בושה לומר.
    פציעות שריר ברומא זה מגיפה... וזמני החלמה שערורייתים. אתמול הפציעות של דה רוסי ופלגריני (שחקנים נפצעים אחרי 40 דקות של משחק) גמרו לרומא את החילופים ואת המשחק כולו למעשה.

אם מחליפים מאמן ומשאירים את כל החרא הזה במערך הרפואי ובמערך הכושר במועדון - אז מה יעזור לך גם אם תביא את קאפלו?
    איך אפשר לשחק כדורגל בתנאים כאלו? ואני עוד לא מדבר על מגיפת ה ACL במועדון וכו' והעדרויות לטווחים ארוכים.
    אני מדבר פה רק על פציעות שריר.

המועדון חולה אתם לא רואים? המועדון חולה, וזה הכל מתחיל מזה שהאדם שעומד בראש הפרמידה - הוא קוקוריקו שחי בצד השני של האוקיינוס.

אם זה מערך הכושר. ומערך הסקאוט. והמערך הרפואי. הכל.

EsheD אתה אומר שאת edf היה צריך לפטר במנהרה? אם ככה אז את מונצ'י צריך לפטר עוד לפני שהוא קם מהכסא שלו ביציע.

ds שרכש הדגל שלו להגנה זה מאראקנו (וביאנדה חחחחח), ורכש הדגל שלו לקישור האחורי זה אנזונזי (בכנות תגידו: לאנזונזי יש מה לחפש אפילו בקבוצה מרכז טבלה בסרייהa? הרי זה שחקן של קבוצת תחתית! בפרוזינונה אולי יש לו מקום! קנו אותו ב 32 מיליון והוא משתכר כמעט 4 מיליון לעונה..!)

ds שרכש הדגל שלו למחליף לאונדר, קיצוני עם רגל שמאל שכבר שנתיים מבקשים ממנו שיביא אחד כזה - זה פשוט כלום. לא להביא כלום.

הכל מתחבר. השורה האחרונה שלי פה מתחברת לשורה הראשונה. הכל מתחבר.
    הכל עקום.
    המועדון מתנהל לא טוב, הכשלונות מזינים אחד את השני.

להחליף רק מאמן, ולא להתייחס לכל שאר המסביב זה לא יעזור בכלום.

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/19
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ניקיתי את מונצ'י מאשמה.
    אבל לפטר את מונצ'י עכשיו לא ישנה יותר מידי,מה גם שבקיץ כנראה יעזוב לארסנל..
    אבל לפטר את דיפרא ולהביא במקומו מאמן זמני יכול לגרום לשינוי בטווח הקצר.

טל. אוהב/ת את זה.
  4. טל. Member

Roma, ore di riflessione per la panchina: Ranieri in pole fino a giugno » LaRoma24.it – Tutte le News, Notizie, Approfondimenti Live sulla As Roma

לפי הסיפורים שמספרים נכון לעכשיו, ראניירי הוא היחיד שמוכן לקחת את הקבוצה לשליש עונה בלבד, ולא דורש התחייבויות מראש מצד המועדון בנוגע לעתיד.

אם זה אכן המצב, ו- edf רוצה להתפטר, לא הייתי עומד בדרכו.

5. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק נעים לעין של אינטר לשם שינוי, אם כי חסר חדות בהתקפה. חבל שברוזוביץ׳ תיקן את הטעות של השופט.

6. SerieA Il Capitano

אינטר במחצית טובה, האיצטדיון והקהל בפרנקפורט פשוט פנטסטי.

לאוטרו עם הצגה שסוחטת פנדל, אבל ברוזוביץ' אינו האיש שיבעט אותו. צדק נעשה עם החמצתו.

7. DRORIKO Member

דובר לא מעט על התחרות בין מיליק למרטנס על המקום בהרכב, הפעם אנצ'לוטי החליט לפתוח את שניהם וזה השתלם לו כאשר מרטנס מבשל למיליק. גם פאביאן רואיז לא קופא על השמרים ונותן גול נהדר משלו. לטעמי הרכש הכי מרענן השנה בסריה א'.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ספאלטי אמר לאחר המשחק בפרנקפורט שזה היה "משחק נהדר". הייתי יכול להבין אם הייתה המשכיות למחצית הראשונה, אבל המחצית השנייה של אינטר הייתה די ביזיונית ולא באשמת ספאלטי.

למה עדיין יש לו חלק לטעמי? כי אני חושב שעם כמה שמדובר בדיבורים שמתאימים לאוהדים שלא חושבים יותר מדי, באמת שאני לא רואה סיבה אחת לא לתת לקולידיו דקות על חשבון קנדרבה. לא מדובר באותה עמדה, נכון, אבל קנדרבה הוא פשוט נזק מהלך. אסף רשם כאן השבוע שמדובר בשחקן אנוכי מאוד, והאבחנה שלו צודקת לגמריי. בכל מהלך של קנדרבה ניתן לראות את זה, הוא בלתי נסבל וחסר תועלת. אין שום טעם לשחק עם שחקן כזה, בטח כשיש את האופציה לקחת ילד מהפרימברה ולנסות ללטש אותו כדי למצות חלק מהפוטנציאל. אני מודע לכך שאחוז עצום מהמאמנים היו פועלים כמו ספאלטי, ולכן אני לא בא אליו בתלונות קשות על כך, יותר הוצאת תיסכול.

אינטר עמדה טוב על המגרש היום טקטית, אני חושב שהיום בלטה הבעיה שלנו במתפרצות וחסור העבודה על כך באימונים, אבל עדיין במחצית הראשונה תקפנו טוב. מה שפגע בנו היה הסגל המאוד חסר והיכולת של חלק מהאינדבידואלים, בראשם המגנים. לגביי אסאמואה, אני חושב שמדובר בשחקן טוב שנמצא בתקופה רעה, אבל בכל מה שקשור להנעת כדור ספאלטי חייב לתת לו, ולד'אמברוסיו שעליו אדבר בהמשך, פטור מלהניע כדור מאחורה. שיבעט קדימה, רק שלא יתמהמה ואז יחפש מסירה כי הכדור בד"כ ילך ליריב, ועדיין, אסמואה הוא המגן הטוב של אינטר כרגע.

מנגד, יש את ד'אמברוסיו. אני מעריך את ההשקעה שלו, באמת, אבל לטעמי מדובר באחד השחקנים הכי גרועים שראיתי באינטר, לא פחות. יכול להיות שהתקרה שלו גבוהה יותר, יכול להיות שהקבוצה הנוכחית גורמת לכל פרמטר חיובי ביכולת שלו להיעלם, אבל בפועל אין בו שום תועלת וזה במשך תקופה ארוכה. הוא לא טוב הגנתית, הוא לא מהיר, הוא תוקע את ההתקפה, הוא לא מפסיק לאבד כדורים והוא מבצע עבירות טיפשיות, ולא רק באזור ההגנה שלנו. כבר קרה כמה פעמים העונה שהוא ביצע עבירות התקפיות בלי קשר לעולם שיכלו לפסול לנו גולים. הוא שחקן מטומטם, שאוהד ממוצע של אינטר כבר יודע שהוא הולך לבצע את המהלך המטומטם ביותר שהכדור אצלו, ואין לי מושג למה ספאלטי מתעקש עליו. סדריק עוד יודע לעשות דברים עם הכדור, זה כבר יותר טוב מד'אמברוסיו. הוא שחקן חיובי באופי, מקצוען, פייטר ואחד שמוסיף לחדר ההלבשה, אבל אני בספק אם הוא יכול להיות אפילו מחליף בקבוצה שרוצה אליפות.

9. DRORIKO Member

או במילה אחת-איטלקי

10. SerieA Il Capitano

גם זמברוטה איטלקי.

11. DRORIKO Member

גם פירלו ודל פיירו, הבעיה שפיגורות כאלה רואים היום רק באולפנים של ערוץ הספורט

12. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת נחת לאוהדי הקאלצ׳ו (למרות שבמחצית השניה מרט אחראי יותר מקצת על הנחת הזה). זה אמור להספיק גם בלי אלביול, קוליבאלי ומאקסימוביץ׳ במפגש החוזר.

13. DRORIKO Member

אגב שאלה שרציתי לשאול עוד בשבוע שעבר. במידה ומקסימוביץ' נפצע/נעדר, איזה עוד בלם חלופי יש לנאפולי? רואיז יכול לשחק בלם?

14. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

במפגש החוזר, כל עוד אף אחד מהם לא יפצע, (לדעתי) יפתחו במרכז ההגנה קיריקש ולופרטו.

15. DRORIKO Member

אה נכון קיריקש, כבר שכחתי ממנו לגמרי חחחח