השלמתי את המשחק עכשיו. דה ליכט, על הפנים. שיהיה בהצלחה לראיולה עם הנסיון לתמחר אותו ב100 מליון אירו. שירד מהעץ ויחתום על חוזה חדש.
מה הקשר דה ליכט אחי. יובה פשוט הפסיקה לשחק אחרי הפנדל. זה כאילו הוציאו לה את כל הרוח מהמפרשים. זה לגמרי פגם מנטלי של הקבוצה שהיה קיים עוד הרבה לפני דה ליכט(קרדיף מישהו?) לגמרי סבבה עם זה שדה ליכט ישאר, אבל בלי קשר צריך להביא עוד בלם ברמה. קייליני 90 אחוז מהזמן לא איתנו ובונוצ׳י לא מספיק טוב בשביל להיות שחקן הרכב.
@k_700 אני אגיד לך עוד משהו על דה ליכט, וניכנס לרובד יותר מקצועי. הסיבה שאני ועוד כמה פה מאד מחזיקים ממנו זה לא רק בגלל הדברים הגדולים שהוא עושה, כל התיקולים הגרנדיוזים ברחבה, אלא דווקא בגלל הדברים הקטנים שהוא עושה, אלה שרוב הצופים לא שמים לב אליהם בכלל. סתם דוגמא, איפשהוא במחצית השניה אחד משחקני ההגנה העיף כדור לחלוץ שעמד על החצי. עכשיו מה היו עושים רוב הבלמים? נכון, נעמדים מאחורי החלוץ. מה שדה ליכט עשה זה לעקוף אותו ולהשאיר את הכדור ברגליים של יובה. זה גאונות כי דה ליכט ידע בדיוק איפה הכדור ביחס למיקום שלו על המגרש. לאיש הזה יש אינטיליגנציית משחק ברמה הכי גבוהה שיש. ונתתי לך פה סתם דוגמא, כל פעולה של האיש זה מלאכת מחשבת.
השאלה האמיתית היא איך דנילו עדיין מוצא את עצמו בהרכב של יובה. לפחות בריאל הוא ללא ספק היה אחד מהשחקנים הכי מטופשים שראיתי בעשור האחרון.
הפרקטיקה של "עגלות מחוץ ליובה אבל בטורינו פתאום הם זורחים" היא פרקטיקה עתיקה בערך כמו דברי הימים של משפחת אניילי. דנילו זו סתם דוג' אחת מני רבות. כנ"ל מרי פופינס הזה דה ליכט שיש לו מגנט לכדורים בשתי הידיים. -אבל בליגה האיטלקית כאמור מעט מאוד בא לידי ביטוי. (שילוב של שופטים מושחתים ו/או פחדנים. ויריבות לוזריות ו/או סמרטוטיות). רק במסגרות בינ"ל מתגלה הבלוף.
תגיד לי מה אתה מקשקש. ״במסגרות הבינלאומיות מתגלה הבלוף״ כאילו בסריה א׳ אנחנו דורסים כל דבר שזז. במחצית הראשונה אתמול הראנו יותר כדורגל מאשר ברוב המשחקים שלנו באיטליה ואתה מקשקש לי על בלוף במסגרות בינלאומיות. ומאיפה הבאת עכשיו את הנגיעות יד של דה ליכט? מה אנחנו באוקטובר 2019?
אתה כנראה באמת רואה דברים שאני לא שם לב אצלו, הוא בלם טוב עם עתיד לפניו פשוט לא מרגיש לי כמו בלם גדול אין דה מייקינג. אני בטוח שעמד לך על קצה הלשון לכתוב לי שבמקום קיילני בסגל אתה מת להשיג בלם כזה, כלומר בוס בהגנה. לי דה ליכט נראה שייקי, מיקום לא משהו, אופי רך וכשהיריבה ממול היא ויריאל בשמינית גמר, לא ריאל מדריד. אגב, אם כבר מדברים על בוסים בהגנה אז פאו טורס ששיחק ממול. איך הוא עדיין תקוע בויריאל??? מתפספס פה בלם שיחזיק הגנות. הלוואי שאנחנו נחזור אליו שוב בקיץ. אם לאניילי נשארו תאים לא שרופים במוח הוא קופץ עליו.
החסרון היחיד של דה ליכט זה המחסור במנהיגות, בלגרום לאלה שלידך להיות טובים יותר. הוא עדיין לא פיגורה כמו קייליני או צ׳ירו פרארה אם אתה זוכר אותו. מצד שני הוא כולה בן 22. מצד שלישי הוא הרבה יותר מוכשר מהם. לבן אדם הזה יש הכל. כח פיזי, קשיחות, משחק רגל, הבנת משחק כאמור.
אגב אלביול, עוד כששיחק בנאפולי אמרתי לך שאני חושב שהוא חוטף הרבה יותר ממה שמגיע לו. המצחיק שדווקא בערוב ימיו הוא מקבל את הריספקט שמגיע לו.
אני לא עוקב אחרי טורס שבוע אחרי שבוע אבל עוד לא יצא לי לראות משחק פחות ממצוין אצלו. נראה לי כמו בלם שמחכה למעמדים האלה, משרה בטחון, מהירות, מיקום טוב, גודל, יסודות מצוינים גם עם הכדור ברגל. כמעט כל מה שאתה רוצה מבלם.
ATALANTA (3-4-1-2): Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta; Koopmeiners; Malinovskyi, Muriel (במקום לכתוב משהו סתמי אשים תמונה מהעבר) https://scontent.fcdg1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/276042516_10159252549977772_4163648248714539183_n.Xxx?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=OMgR9_NwNMwAX9BSL0e&_nc_ht=scontent.fcdg1-1.fna&oh=00_AT9H2c4txFOBnvAvZ653VgqzJmzvCXNwdT7_MXbZJrtCvw&oe=6238CC30
מחצית טובה של אטאלנטה, הייתי אומר 5 מצבים טובים מול 1 (ממש טוב) של הגרמנים. אבל עדיין תיקו אפס. זה אמנם מספיק להעפיל, אבל אולי בעצם לא...