האוהדים של אטאלנטה שיחקו אותה. גם בוגה שיחק אותה (בפעם השניה בסה״כ במדי אטאלנטה). והכי חשוב שאטאלנטה שיחקה אותה.
יש אנשים שמייחסים חשיבות אדירה למשחקי נוק אאוט, ממש בונים תיאוריות על סמך תוצאות בשלבי נוק אאוט. יצא לי היום לקרוא עיתונאי שאפילו קישר את ההדחה שלנו לזה ששינינו את הלוגו לפני 4 שנים. מי שראה את צמד המשחקים של רומא-ויטסה יבין כמה זה קשקוש. בסוף מי שעולה זה מי שנותן את הגול על הבאזר כמו שנאמר מעלי, כל השאר זה סלט קישואים.
בכל זאת קצת מסקנות מהמשחק הזה, אל שרוועי צריך לקבל יותר דקות, הוא מכניס משהו חדש ברגע שעולה. מרגיש שכל פעם שזאניולו על המגרש המשחק נתקע, הוא יוצא ופתאום יותר דומיננטיות בהתקפה. וינה הוכיח היום כמו כל משחק שהוא לא ברמה. פלגריני לא היה צריך לשחק היום, תצוגה מבישה ומעייפת שלו. מילה טובה לקומבולה, וסמולימג וכמובן מיקי שנראה ללא תחליף כרגע בקבוצה. מעבר לזה, צריך להתפלל להגרלה קלה, שמוריניו יקח את התואר, פורטוגל תפסיד לאיטליה בפליאוף ואז הוא ילך לאמן את הנבחרת אחרי תואר ברומא.
שום דבר בכדורגל כבר לא ברור לי יותר. תן לי ת' 1:0 שלי ועזוב אותי משטויות, את היופי שיעשו אחרים. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
https://pbs.twimg.com/media/FOI3rWGWQBQi7mV?format=Xxx&name=large חוזרים לנקום. לא יהיה פשוט לזכות בתואר.
דווקא אני כן מאמין שנעבור את בודו הפעם, משום מה מרגיש שזה יעבור בצורה סבירה. אבל לסטר בחצי זה אפס סיכוי בעיניי.