חלילה לטנף, היה ידוע שאתם 4 רמות מעליהם, בגלל זה התעצבנתי על המשחק הראשון. לסטר זה כבר סיפור אחר. לא הכי אופטימי אבל רומא יכולה לעשות את זה.
לסטר קבוצה טובה אבל ראינו שנאפולי יכולה עליהם, גם רומא אם הם יבואו בגישה וביכולת מהמשחק השני מול בודה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
בסוף זה הגיע: גספריני נכנס לקטגוריית ה''אנשים שצריכים להתחיל לשאול את עצמם שאלות בקיץ''. -------------------------------- המשחק של רומא אתמול היה כיפי. סמולינג חייב לקבל עוד חיסון. מס'4 של הנורווגים חייב להבין שאם הוא רוצה לקחת את זאניולו בכוח גוף הוא צריך קודם ללכת לחתור בקייאק בפיורדים חצי שנה ואז שיבוא ונדבר. איבנייז עם גליץ' מהסרטים דקה 20. כריסטאנטה המצטיין במגרש והמשחק הכי טוב שלו אי פעם בקריירה. וואלה כיף. נחת לאוהדים. נחת לקהל. שהם הפתעת העונה, אגב. אבל אסור לשכוח שמדובר ביריבה מוגבלת. שעיקר כוחה הוא במשחקי בית בתנאים שמקשים על כל יריבה. היא ידעה למנף את זה. -אבל בסוף זה נגמר. במשחק חוץ מול רומא בסיר הלחץ של האולימפיקו שאליו הגיעה בלי מאמן על הקווים. --------------------------------- אני מאוד לא אהבתי את העובדה שמוריניו צריך לחכות לפציעות כדי להחליף שחקנים. שוב ושוב זה קורה לו. והוא לא לומד לקח. הרי אוטוטו מתחיל השבוע של נאפולי ואינטר. הרי אחרי הרביעי של זאניולו אתה כבר יודע שהעסק פה גמור! דקה אח''כ היה צריך לעשות לפחות חילוף משולש. טרם הפציעות. להתחיל לחשוב על נאפולי.
זאניולו ופלגריני ירדו מהמגרש פצועים בכוחות עצמם אבל בליווי צוות רפואי. בשביל מה? גם את תמי הייתי מעיף מכר הדשא מייד אחרי הגול הרביעי... בשביל מה לסכן אותו? הכל נגמר. אלו שחקנים קריטיים. יש משחק מול נאפולי עוד 4 ימים.
לגמרי משחק לא מייצג שלו , חוץ מהאגואסטיות (רק שהפעם למזלו זה עבד) אני חושב שגם תמי יצא בסוף בגלל פציעה , בכל מקרה כמו שאמרתי מאמן עקשן שלא יודע להשתמש בסגל שלו אלא אם הוא בפיגור בדקה ה80.
נכון! גם תמי. הדחקתי את זה עד כדי שיכחה משום מה. אולי מרוב עצבים לאור המשחק הקרוב מול נאפולי. כל כך אווילי לסכן אותו. /לעייף אותו. *הספסל של רומא הוכיח לאחרונה שהוא תורם מאוד. *ההרכב ראשון של רומא הוכיח לאחרונה שהוא עייף מאוד. -כעת תחבר את 2 הנתונים האלו לכך שאתה כבר מוביל 4-0 מול יריבה שחוטה והבטחת את העליה לשלב הבא כבר בדקה 50, ועוד 4 ימים מתחיל שבוע של משחקי חוץ מול נאפולי ואינטר.
הזכויות יוצרים מחקו. אז אכתוב שוב: זלווסקי נראה real deal. בדיוק בגלל זה לא הייתה שום סיבה להתרגש מהפסד מינמלי במשחק בו המטרה היא לא להיתקע עם הרגל בין השטיחים הסינתטים ולסובב את הברך. אף אוהד נורמלי לא ציפה לקבל שם משחק מרהיב או מימוש מדויק של פערי הרמות. היה צריך להיפטר מזה, וזהו. בסופו של דבר, ה"ביזיון" לא הפריע לרומא להמשיך לשלב הבא (אחרי עוד ערב נהדר באולימפיקו) בדיוק כפי שתבוסה עם הקבוצה השלישית לא הפריעה לסיים ראשונים בבתים, וה"פדיחות באירופה" משאירות את רומא לבד בפעם השלישית ב4 השנים האחרונות.
קבוצה בעונה זוועתית עם המאמן שכנראה מנהל את הסגל שלו בצורה הכי רעה בפריימרליג. עונה שלמה גומר אותם עם בחירת הרכבים הזויה ושימוש לא נגמר בסיונצ׳ו. פופאנה חזר לשחק אצליהם וההגנה מעט יותר טובה(היה הבלם השני הכי טוב בפריימרליג בשנה שעברה*). בעקרון קבוצה שהייתה צריכה להאבק על טופ 4 כי גם הוסיפה עוד כמה שחקנים מוכשרים לסגל בקיץ(אחד מהם דאקה), וכנראה הקבוצה שקרסה בצורה הכי קיצונית. אתה לא באמת יודע מה תקבל מהם אבל זו קבוצה שקלה מאוד לפירוק גם אם היא מובילה. וארדי עדיין פצוע כבר תקופה*.
יש להם אחלה מגנים. קאסטנייה, פריירה וג׳סטין כל אחד מהם מגן טוב מאוד. למאמן שלהם תמיד לא היה מושג במשחק הגנה. בכנפיים הם יכולים לשים את בארנס, דקה, איהנצו ואפילו ווארדי שיוצא לכנפיים. הם מנוהלים חרא, ביום נתון הכשרון שם יכול להתפוצץ בטח כשיש מדיסון, פופאנה וטילמנס בהרכב. אבל ברוב ימות השנה הם שווים מעל ל2 שערי ספיגה.
אני עוד זוכר פה את הדיונים לפני המונדיאל האחרון שתהיתי איך פרננדו סאנטוס מעדיף את הפריירה הזה על קנסלו שאפילו לא היה בסגל, זה היה אחרי העונה שלו באינטר וכבר אז ראו שיש שם משהו מיוחד. מישהו כאן בפורום, מבלי להזכיר שמות, הסביר לי עם פירוטים וטבלאות למה הפריירה הזה הרבה יותר טוב מקנסלו. כנראה שהוא צדק.