מי הסביר לך את זה? פריירה ב2019-20 היה אחד מהמגנים הכי טובים בליגה וגם שחקן הרכב בפורטוגל. הוא עבר שנתיים איומות עם פציעות אבל עדיין ווינג בק מצוין שרודג׳רס באומנות ששמורה רק לו - שורף. קאנסלו לא התחיל טוב באנגליה אבל זה רמת כשרון אחרת. בוא נגיד שהיום אתה שם בימין את קאנסלו(ואתה יכול לדחוף את ברננדו סילבה כאינברטד ווינגר) את נונו מנדש בשמאל ולאף נבחרת אין בכלל משהו שמתקרב לאגפים הפרוטוגלים. ומנדש בן 19.
הילד הפולני תגלית העונה. קל. אני מקווה שמשחק הבא יהיה שידור פתוח ב tv8 כמו תמיד. אני לא אשרוד עוד שידור זבל שכזה. אני לא מבין את הקונספט הזה בכלל של ערוץ קיבוץ. מתוך 47 דקות במחצית, שידרו את רומא אולי בלחץ רבע שעה. אם בכלל. כל דקה הם עוברים למגרש אחר (שמשודר בשידור מלא!) לפעמים עוברים למשחק אחר, שבו בכלל לא מובקע שער. לפעמים עוברים למשחק אחר סתם בגלל שהיתה שם איזו הזדמנות/בעיטה מעל המשקוף... -ואח"כ עוד עשר הילוכים חוזרים של אותה בעיטה שכאמור לא הסתיימה בכלום. חחחח מה זה החרא הזה? מי בעולם רואה דבר כזה?
פשוט בזיון ועוד לשלם על זה כמעט 20 שח , אין להם בושה , שלא נדבר על השלשולים מהפה של השדרנים. סמולינג בלם מדהים , משחק משעמם תחת.
מדהים? חוץ מפיזיות ומשחק ראש אין שם יותר מדי. המשחק נמצא אצלי ברקע ומדי פעם אני מגניב מבט, אבל בכמה מבטים שהגנבתי ראיתי אותו עושה עבירה מיותרת שהובילה לכדור חופשי מסוכן. בלם מדהים, נניח קייליני או אן דייק או אפילו קוליבאלי, היו מסיימים את זה בתיקול נקי.
איפה אתה רוצה שישדרו רומא- לסטר? חצי גמר קונפרנס ליג, יש שני חצאי באירופה ליג ויש יונייטד- צ׳לסי. הגיוני.
תוצאה לא רעה אבל לאוהדים האלה הגיע יותר. *האוהדים האלה: https://pbs.twimg.com/media/FRbU_2MXIAA-0Fe?format=Xxx&name=small
בנוסף 2 גליצ'ים שהצילו שער , חטיפות כדור גבוהה במגרש , מיקום מעולה , שיתק את וארדי כל המשחק. ויש 4 ערוצים... משחק רע ואנמי של רומא , מוזר , חצי גמר מפעל אירופי + מוריניו , ציפיתי שיטרפו את הדשא, אבל זה היה נראה שחוץ מסמולינג אף אחד לא שם ז**.
בגלל זה שמו לך בערוץ 1 חגיגה אירופאית כי איכשהו צריך לכסות את שני המשחקים במפעל הכי פחות חשוב שיש לצ׳רלטון להציג היום.
יכול להיות שאתה צודק, כמו שאמרתי לא באמת ראיתי את המשחק אלא רק הצצתי פה ושם אז יש לך יתרון עלי. מהרושם שלי מסמולינג ב-3 שנים אצלכם הוא בלם סביר אבל לא מעבר, ונוטה לפעמים לעשות שטויות. איבנייז לעומת זאת זה בדיחה שהוא ברומא בכלל. לדעתי כמו קיריקש ונאפולי גם אותו נראה בקרוב בקבוצה קטנה מקבל סבסוב של הלייף ממויזה קן.
בישראל, כל המבנה של שידורי/זכויות שידור של ספורט בכלל ושל כדורגל בפרט: דפוק רקוב הזוי וכנראה גם מושחת. מיסודו. מעניין מה יש להם עכשיו במקביל בעשר ערוצים המפגרים והריקים של חברת ערוץ הספורט? שחיה אומנותית, זיוני מוח באולפן, תוכניות של בובות, ולקט נוסטלגיה מהליגה הלאומית בשנת 1977? --------------------------------- סמולינג הוא אחלה מטאטא שבעולם. חבל שמאנצ'יני לא מתקרב לרמה שלו. -בגול של לסטר להסתכל שוב ושוב בהילוכים החוזרים על מאנצ'יני היה די מבאס. (האמת המרה היא שאתה אף פעם לא מתרגל לבלם גרוע) ----------------------------------- משחק חלש מאוד. גם של היריבה הצנועה מהאי הבריטי.
אגב. בכנות. אני מחכה לבן אדם אחד בעולם. אחד. בעולם כולו. שיסביר לי. מה לעזאזל מוריניו רואה בפליקס? מה הוא מקבל ממנו?