האיטלקיות במפעלים האירופאים 2023/24:: פיורנטינה שוב בגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Roma, ‏27/8/22.

1. k_700 Member

בנפיקה משחקת בצורה שונה לגמרי מהעונה שעברה בנוסף לזה שאיבדה את שני הכשרונות הכי גדולים שלה שהיו גם במקרה השחקנים הכי בולטים בפורטוגל בעונה האחרונה.

השלמתי את המשחק הזה ואני חושב שנתתם מחצית שנייה מדהימה. היו שם איזה 3-4 קורות שכל אחד מהם הכדור נראה לי בפנים לפני שהלך לקורה. חוסר מזל.

תוראם נותן פה כבר אימפקט שאי אפשר להתעלם ממנו. כייף לקישור כשיש שחקן כזה איכותי מקדימה וכייף בעיקר ללאוטרו שמרגיש כמו דג במים לידו, כאילו מעולם לא לקחו לו את prime לוקאקו.
    אם צריך להמר אתם תעלו ראשונים.

EO11 ו-SerieA אוהבים את זה.
  2. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אמנם הגזמה בהקשר של מרט ומתנה, אבל בספר שלי שער ממרחק כזה, לשוער בהכרח יש אשמה בו (בדיוק נזכר איך היו שקטלו את דונארומה כאשר קיבל כזה מאלאבה בנבחרת), גם אם האשמה לא גדולה במקרה הזה בגלל הדיפלקשן הקל.

מסכים לגבי מרכז ההגנה, זה הרגיש לכל אורך המשחק שהתיאום בקושי קיים וגם לאיכות של שניהם אפשר לבוא בשאלות.
    ---

בקשר לפנדל, נאפולי קיבלו בדיוק כזה מול בולוניה. אז אוסימן החמיץ ואת השאר את בטח יודעים.
    יכול להיות שהיה עוד תיקון בחוקה לפני העונה הנוכחית ועכשיו יד שניתזת מחלק גוף אחר זו עדיין יד...
    ---

לגבי הערב, מילאן (בה אבחר לצפות) במחזור שעבר סיימה עם המון מחמאות (ואותה כמות החמצות פחות או יותר) הערב לא רוצה שום מחמאות אם הן באות עם ההחמצות ביחד. ניצחון זה הדבר היחיד שחשוב. כנ״ל לגבי לאציו, שהתיקו היפה שלה מול אתלטיקו לא יהיה שווה הרבה אם לא מנצחים את סלטיק.

3. טל. Member

בתחילת העונה חשבתי שלאציו לא יתקשו יותר מידי בבית הזה (בכלל חשבתי שאפילו יבצעו קפיצת מדרגה ביכולת השנה)... אבל פתיחת העונה הוכיחה אחרת.
    -משחק חוץ מול סלטיק זה דבר שיכול בהחלט להשתבש אם ימשיכו להציג את מה שראיתי מהם מול מילאן.

4. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

BORUSSIA DORTMUND (4-2-3-1): Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini; Salih Ozcan, Emre Can; Brandt, Reus, Malen; Fullkrug

MILAN (4-3-3): Maignan; Calabria, Thiaw, Tomori, Theo Hernandez; Musah, Reijnders, Pobega; Pulisic, Giroud, Leao
    ---

CELTIC (4-3-3): Hart; A Johnston, Phillips, Scales, Taylor; McGregor, Hatate, O’Riley; Yang, Maeda, Furuhashi

LAZIO (4-3-3): Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Hysaj; Kamada, Vecino, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

5. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים לא מגיע למילאן שום מחמאות, החמצות דווקא היו, או לפחות אחת גדולה של ג׳ירו.

עריכה: זה נכון שלא משדרים אצלכם את המשחק?!

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון

7. SerieA Il Capitano

ערב מאד בעייתי למילאן. ההפסד של פאריז באנגליה טורף את הקלפים, ופתאום ניוקאסל יכולה למצוא את עצמה ראשונה בבית הזה.

מילאן מצידה, חייבת להוציא משהו מצמד המשחקים מול פאריז.

באשר ללאציו, אין לי ציפיות. מחכה שסארי יפסיד בכוונה כדי לא להגיע לאירופאית.

עדכון לגבי לאציו - חוסר הציפיות שלי עבד! פדרו! סחתיין.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/23
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיציתי לחלוטין את עידן פיולי. הקבוצה משחקת כאילו המטרה שלה זה להוציא שש תוצאות 0-0. הקטע הוא ש-6 נק' לא מספיקות בבית הזה. אז מה בשביל מה זה טוב?

הקבוצה הזאת כל כך פאסיבית. כל הזמן מנסים להאט את המשחק כמה שיותר, בניגוד טוטאלי לתכונות השחקנים (כמעט כולם מהירים ודינאמיים).

משחק רע שלמזלה של מילאן הגיע מול קבוצה בינונית במקרה הטוב.

קבוצה טובה באמת לוקחת את הבית הזה בהליכה.

9. תומר1989 Member

אחרי שראיתי את המשחק של מילאן ודורטמונד, המסקנה היא שערוץ הספורט ידעו מה הם עושים ששידרו במקום את הכוכב מול יאנג בויז

izikbeitar אוהב/ת את זה.
  10. VAR Member

לא יודע מה לומר לך לגבי מילאן, אבל ידעתי טוב מאוד מה אני עושה כשבחרתי לראות את המשחק המקביל בבית הזה. מבלי לראות אני כבר יודע בדיוק איך דורטמונד הולכת להראות, אז אני פשוט חוסך לעצמי את הטרחה והסבל ומחכה בסבלנות שלמישהו שם יימאס מהמצב.

11. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה באמת נראה ששום דבר לא השתפר מאז שעזבתי ב 2011. אתם מבינים שפה בצרפת, גם הערב, ליגה אירופית וליגת הקונפרנס משדרים את כל, אבל כל המשחקים, פלוס שידור משולב.
    programme TV foot diffusion télé retransmission

12. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

SPORTING (4-2-3-1): Adan; Diomande, Coates, Ignacio, Esgaio; Hjulmand, Morita; Santos, Edward, Gonçalves; Paulinho

ATALANTA (3-4-2-1): Musso; Toloi, Djimsiti, Kolasinac; Zappacosta, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners, De Ketelaere; Lookman

13. k_700 Member

משחק שאמור להיות תענוג לצפייה(על פי 4 הדקות הראשונות הוא מגשים את עצמו).
    שתי קבוצות שמשחקות באותו מערך, חיות על כדורגל מהיר במעברים.
    מהמשחקים שאמורים להצדיק את האגרה.

באסה שקואטס הספיק לחזור מהפציעה בסופש, מוריד את הסיכויים של ספורטינג במשחק הזה.
    הזדמנות טובה לבחון שוב את השחקן הטוב בפורטוגל השנה(דיאמונדה) מול יריבה טובה.

14. VAR Member

אז מה בעצם מונע מאטלאנטה לשחק ככה כל הזמן?

15. k_700 Member

רוג׳רי הילדון הזה כזה טוב וחכם או שנפלתי פה על משחק של פעם באף פעם?
    מחצית מדהימה שלו.