רק אזכיר שיש ללאציו חובת רכישה (17 מיליון אירו). גם אני כתבתי לפני כחודש שרובלה לא משחק טוב בלאציו, אבל חייב לציין שמאז הוא הראה שיפור קל (וצפוי שימשיך להשתפר). לא יודע אם גונדוזי אחד מהקשרים הטובים באיטליה, אבל הוא בהחלט החתמה מוצלחת שלהם. מה שלא ניתן בכלל לומר על קמאדה, קאסטלאנוס ואיסאקסן. --- MILAN (4-2-3-1): Maignan; Calabria, Thiaw, Tomori, Theo Hernandez; Adli, Reijnders; Chukwueze, Loftus-Cheek, Pulisic; Giroud. All. Pioli BORUSSIA DORTMUND (4-2-3-1): Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini; Emre Can, Sabitzer; Malen, Reus, Bynoe-Gittens; Fullkrug. All. Terzic פורצה!
איכשהו הם בעמדה לא רעה בכלל לעלות. אין לי ספק שבמטרופליטנו לאציו תתבטל ותפסיד כמו אפסונה. אבל אולי התוצאות האחרות יסתדרו לטובתה
לפי מה שאני זוכר, רובלה זו השאלה לשנתיים עם אופציית רכישה(3 תשלומים ששווים ל17 מליון אירו), אופציה שיכולה להפוך לחובת רכישה עם קיומן של תנאים כאלה ואחרים.
יכול להיות, מה שחשוב הוא שיובנטוס לא השאילה אותו בכוונה שיחזור אליה מוכן, אלא בכדי למכור. --- כמעט הרג אותי צמד הפנדלים הזה בתחילת המשחק. וכן, מרגיש לי שמילאן יכולה לנצח את המשחק הזה גם ללא לאאו.
צודק (וזה לא שבהרכב של מילאן יש אופציות נהדרות). וזה כבר בא לידי ביטוי אחרי שקרוניץ׳ הקשר, נכנס לראשונה בקריירה שלו, לשחק בלם על חשבון טיאו בדקה ה 53. עריכה: וזה נגמר "אחרי שקרוניץ׳ הקשר, נכנס לראשונה בקריירה שלו, לשחק בלם על חשבון טיאו בדקה ה 53."
אז לאציו מעפילה בזכות הניצחון של אתלטיקו, ברכות לסארי ולשחקנים. כנראה מהמקום השני. אם לא תהיה הגרלה נוחה באופן היסטורי היא צפויה להתקשות מאד בשמינית הגמר, אבל זה הישג נהדר עבורה גם כך. לגבי מילאן... דווקא חשבתי שהמחצית הראשונה מלבד הספיגה מהפנדל המיותר של קלאבריה הייתה טובה. את המחצית השניה לא ראיתי מהדקה ה-60 כך שקשה לי להביע דעה... אבל בסוף הסיכויים עדיין קיימים. לנצח בניוקאסל יהיה קשה מאד, אבל לפחות יש סיכוי. אני לא יודע אם מילאן מעוניינת במקום השלישי, אבל אותו בכל מקרה ניתן להשיג. כמו שפאריז נראית, דורטמונד מסוגלת לנצח אותה. אגב במצב של תיקו בדורטמונד, פאריז עולה אני מניח? יש לה הפרש שערים עדיף בהרבה על מילאן.
מניאן היה צריך לעצור את השער השלישי, וגם זה לא סוף העולם. קלבריה הובס על ידי ביון-גיטנס (?) - גם גרם לפנדל בשער הראשון, וגם בשער השני איבדו אותו לגמרי. ז'ירו בזבז פנדל ועשה מעט מאוד חוץ מזה. בצד החיובי - צ'קווזה במשחק נהדר (סחט פנדל וכבש שער מצוין), ונראה שאדלי מצדיק את המקום שלו ברוטציה. קלבריה 1.77מ, ועדיין הייתי מצפה מפיולי להעביר אותו למרכז ההגנה ולהכניס את פלורנצי ימינה. קרוניץ' פשוט לא שחקן הגנה וראו את זה. פלורנצי בימין, קלבריה לצד טומורי במרכז, וקרוניץ' במקום רינדרס - ואולי היינו מצליחים למנוע את התפרקות ההגנה. [עדיין די מדהים ש4 בלמי הגיבוי שלנו - קלולו, קיאר, פלגרינו, קלדרה - פצועים במקביל, ואז גם ת'אוו]
אם ניקח בחשבון שקלדארה פצוע כמעט תמידי וקיאר רק מחכה להודעת הפרישה אז זה פחות מדהים. לגבי השאר מסכים, במיוחד על קלאבריה כבלם, הוא גם מגן שהטייטל שלו הוא האיכות ההגנתית.