מקום 3-5 = סבירות של מעל 70% להיות בליגת האלופות. ליגת האלופות זה לא כלום בפיתה, לא עבורי ולא עבור אף אחד.
לא, זה היה אחלה ניצחון. אבל אם קונפרנס ליג זה כלום בפיתה אז ניצחון על ליברפול ברבע גמר האירופית זה סלט בפיתה ומקום 4 זה סלט+פלאפל חם בפיתה. במה אתה בוחר כשאתה רעב?
הם בדרך הנכונה. אם ישמרו על יציבות הם יוכלו להתחרות על אליפות בעתיד. אם נאפולי מסוגלת אני מאמין שגם הם.
כי סארי מאמן ליגה מצוין, מאמן מנוסה, בכיר. הגיע הזמן שלפיורנטינה יהיה אחד כזה. ג'ילארדינו זה עוד ניסוי, הוא גם יהיה סוג של בובה. בלי אירופה על הראש, סארי מסוגל להביא אותם לטופ 4. פיורה הוציאה סכומים על שחקנים בודדים שלוטיטו מעולם לא הוציא וכנראה גם לא יוציא. זה שילוב טוב, אני רואה אותו מצליח שם.
בלטראן עלה לנו 12.5באותו זמן הצאתם 15 על טאטי. כשאנחנו הוצאנו 24.5 על ניקו (בזכות ה 84.5 שקיבלנו על ולאהוביץ) אתם הוצאתם 21.5 על מוריקי. על לאצארי וקוראה הוצאתם סכומים דומים למה שהוצאנו על אמרבאט.
גונזאלס יגיע ל-30 אחרי בונוסים. לוטיטו לעולם לא ישקיע סכום כזה בשחקן אחד, תהיה בטוח. מוריקי וסאביץ' האיזור ה-18 יפה שאנחנו מזכירים את לאציו ופיורנטינה באותה נשימה.. זה מחזק את הטענה שלי.
אתה זה שטענת שפיורה הוציאה סכומים שלאציו לא, מבחינתנו אין השוואה, לא ברמת ההשקעה של לוטיטו ובטח שלא ברשימת ההישגים של לאציו לעומת פיורנטינה. (בשורה התחתונה גם אם קומיסו הוציא קצת יותר מלוטיטו, קומיסו גם מכר את הכוכבים שלו בלי יותר מדי בעיות בעוד לוטיטו עשה הכל כדי לשמור על סאביץ', אלברטו ואימובילה, שלושת השחקנים הכי טובים של לאציו בעשור האחרון.
הועלתה פה תהייה איך יתכן שסארי יקבל בפיורנטינה רכש יותר טוב מבלאציו, אז עניתי. לגבי מכירת כוכבים, אני בטוח שדושאן היה נמכר גם אצלנו, עם הצעה כזו ובאז סביב השחקן. על אימובילה ואלברטו לא היו הצעות רציניות ואם אתה קונה את מה שאמר לוטיטו ' דחיתי 140 מיליון ממילאן על סאביץ', בחירה שלך. האיש גנב דעת וזה לא הפריע/יפריע לו לספר שקרים כדי שהקורבה ירדו ממנו.