כולם בטח משתכרים כרגע כי מבינים שאחרת זה יכאב יותר. אני אגב טרם החלטתי במה לצפות, כלומר איזה בין השניים יהיה פחות כואב. נאפולי, אינטר...
תשמע ליברפול נאפולי יהינ משחק מעולה. עדיף שתראה את זה. כל דקה ששחרזאדה בליגה שלנו זה עונג צרוף. אולי הוא היום נגד הקבוצה הבאה שלו. נחמה קטנה - אוננה ישחק בהרכב היום
נאפולי יהיה פחות כואב, ליברפול פגיעה. אינטר - באיירן חתיכת סכנה לאינטר אבל דווקא במשחק הזה אני לא מהמר נגדם אבל אשמח להתבדות. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
המצב שבו יובנטוס מוציאה תיקו מקבוצה באירופה נחשב כהישג מרשים ומעל המצופה הוא לא מצב שצריך להתפס כתקין. על אחת כמה וכמה המצב שבו רק הפסדנו בכבוד ולא חטפנו 5. הסיבה שאני יותר פסימי או נחרץ מהרגלי, שזו לדעתי נקודת מפנה חשובה. בניגוד ליונייטד, שם אפשר בכל רגע לזרוק כמה מאות מליון פאונד על רכש או מאמן כשרוצים, אנחנו בנויים על ההכנסות וההישגים. אם חילוף הדורות הזה ימשיך במגמת ירידה שכזו(ועכשיו אנחנו בנקודת הזמן הקריטית בעייני), אנחנו נמצא את עצמנו מצטמקים לגודל של אינטר ומילאן של השנים האחרונות. קבוצות שהצמפיונס הוא מקום זר להן. מילאן רק עכשיו, אחרי כלכך הרבה שנים נמצאת במגמת עליה, אנשים כבר שכחו שמדובר במועדון שהיה באופן קבוע מועמד לזכיה, באופן קבוע בטופ 5 של אירופה. הרבה דברים משתנים ומתחלפים מסביב, ואם אנחנו לא נגיב כמו שצריך - יקח לנו זמן להתאושש.
בוא נשים רגע את הדברים בפרופורציות. פאריז בבעלות מדינה, יובנטוס בבעלות חברה, אנחנו לא "משחקים" תחת אותם חוקים כלכליים. כנ"ל סיטי. לא משנה מה נעשה במארקטו אנחנו לא יכולים להתחרות איתם כלכלית וזה תלוי יותר בהחלטות שלהם מאשר שלנו. מבאס אבל זה המצב כיום. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
אתה צודק כמובן, אבל שמע ראיתי אתמול בתקציר את הגול הראשון של פריז. יובה של עד לפני שנתיים לא סופגת גול כזה בחיים.
נכון, כי יובה של לפני שנתיים לא הייתה עם בלם כמו בונוצי של גיל 34. שניי שערים על האיטיות שלו וחוסר היכולת שלו להתמקם. אין ספק שיובה בירידה, אין גם ספק שפסז של קאמפוס וגאלטייה במגמת עלייה, זה מצב נתון כרגע והפערים יעמיקו מהסיבה שפסז בבעלות מדינה ויכולה לעשות מיש מש כאוות נפשה ויובה...לא ולא באשמת משפחת אניילי. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
אתה רק מחזק את מה שאני אומר.. זה בדיוק למה אין לנו פריבילגיה לטעות ולהתבחבש כמו סיטי/פסז/יונייטד. בסיבוב הקודם של אלגרי הם(הוא וההנהלה) לקחו מועדון שגם היה חלש כלכלית מבאיירן/בארסה/ריאל ועדיין הכניס את יובה למה שנטען אז כמועדון סגור. הטעויות של מי שהוא לא סיטי/פסז/יונייטד/בארסה/ריאל כבדות יותר. שיהיה בהצלחה היום לאיטלקיות
אינזאגי כצפוי עושה לא מעט שינויים. אוננה במקום סמיר, דנילו במקום דה פריי, גוסנס במקום דרמיאן, מוכתאר במקום בארלה ודז'קו במקום קוראה. לא בטוח שזה יעבוד, אבל נחמד לראות שהוא מנסה לשנות. הייתי מעדיף שטבילת האש של אוננה תהיה במשחק פחות מפחיד, אבל זו ההזדמנות שלו להראות מה הוא שווה.
אין דבר כזה לא לטעות. יובה של 2011-2019 נכנסה לוואקום הרבה יותר נוח. וואקום שבו פסז וסיטי היו בתהליכי בנייה שאת תוצאותיהם רואים היום. נ.ב בהצלחה לבאיירן. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
אגב עוד משהו @Bianconeri הדבר שבאמת מדאיג אותי זה שאנחנו סוחטים תיקו בפירנצה והמאמן שלנו מאושר עד הגג מאשר שהפסדנו לפסז'. Sent from my SM-N970F using Tapatalk