מחיטריאן צריך לשחק 20-30 דקות כמחליף, בדיוק כמו נגד מילאן, הוא לא בנוי לשחק מההתחלה במשחקים כאלה. לשחקנים אין מושג מה לעשות בהתקפה, אין תבניות, הכל אקראי.
תראה הבית הזה אבוד מראש. את באיירן החולים האלה אי אפשר לנצח. מכונות גרמניות. ואת ברצלונה אף אחד לא יעיף בשלב הבתים. אפילו בשנים הכי גרועות שלהם, לפני 20 שנה, הם היו עולים ובקאמפ נואו אתה לא תנצח. אכזרי אבל אלו החיים.
לא קשור אחי, עונה שעברה ידענו שנפסיד לריאל ולליברפול אבל לפחות נראינו כקבוצה. כעת אנחנו נראים כמו בימים העליזים של ספאלטי. כלומר, הנעת כדור חסרת תכלית, וכל מה שיש לנו להציע בהתקפה זה לתת כדור לדמפרייס בתקווה שימצא מישהו ברחבה. ברוזוביץ' ושקריניאר נראים רע, יש משהו שעובר על השחקנים, אני לא מאמין שהבעיה היא פיזית, זה נראה ממש מנטלי. גם הפרצוף של אינזאגי משדר ייאוש. אני ממש מרגיש שהוא בדרך הבטוחה לאבד את השחקנים ואת המשרה.
- למה מי אלה באיירן? - בארסה לא עלו שנה שעברה מהבתים הבעיה שהגישה הלוזרית והלא קשורה הזאת קיימת אצל אנשים רבים ביציע ובמועדון.
כי אנחנו קבוצה לא טובה. אם היינו טובים, היינו בעמדה אפשרית לחלוטין להעפיל. אני לא חושב שבאיירן טובה היום כמו שיש פערים עצומים בעמידה ההגנתית של הקבוצות וביציאה המהירה קדימה (משהו שלא קיים אצל אינזאגי).
כל פעם שאנחנו משחקים נגד קבוצה גדולה מחוץ לאיטליה אני נדהם כמה חסר לנו שחקנים טכניים שיודעים לטפל בכדור, לאוטארו בחיים לא היה משתלט על הכדור כמו סאנה בשער שהוא הבקיע.