אם הסגל של אינטר נחלש או לא זה בכלל לא שאלה רלוונטית לגבי גמר הצמפיונס. אתם פוגשים קבוצה שעדיפה ׳על הנייר׳ מול כל קבוצה בעולם, הפער הזה גדול מהסגל של אינטר כך או כך. הרלוונטיות היחידה היא מה יקרה על הדשא, ראינו upsets גדולים מאינטר מנצחת את סיטי בחיינו, ובסוף זה משחק 1 של 11 על 11. האם הסיכויים לרעת אינטר? באופן מובהק כן האם זה קשור להפרש הסגל של אינטר בין השנה לאשתקד? חד משמעית לא האם זה אומר שאינטר למרות הסיכויים הרעים יכולה לנצח? כן אגב אוהדי רומא סיפקו קלאסה מדהימה כשכמעט עלו על טיילור בשדה תעופה. לא נעים בכלל, מעניין אם יהיה פולו-אפ של אופא
הייתי מאוד קטן כשזה קרה, אבל הבנתי שלפני גמר 94 הוייבים היו דומים. ברצלונה כל כך הרבה יותר טובה ממילאן, רק שאלה של כמה, קבוצה היסטורית, בלה הלה בלה. אינטר לגמרי יכולה להפתיע.
הלכתי לישון כי יש מחר בית ספר ומי יכול בכלל על בארסה של רומאריו וסטוייצ׳קוב. כשפתחתי את העיתון בבוקר לא האמנתי למה שאני קורא.
כי אין שום קשר בין תוצאות בפועל לרמת הסגל על הנייר. אתה מדבר על הגנה, מישהו משמעותי מההגנה עזב? מישהו משמעותי בהתקפה? אינזאגי קיבל סגל יותר טוב מהעונה שעברה. פציעות וחולשה מקצועית הביאו לתוצאות חלשות בהרבה אבל אין קשר לרמת הסגל. לוקח את מיקיטריאן ולוקאקו על וידאל ואלכסיס כל יום בשבוע.
מתרגש מאוד בשביל הויולה ומקווה שיביאו גביע. ההתרגשות לשבת גוברת מרגע לרגע למרות הידיעה שצריכים להתרחש הרבה צירופי מקרים כדי שנביא את הגביע. כן ירבו שנים כאלה לקאלצ'יו.
FIORENTINA (4-2-3-1): Terracciano; Dodo, Milenkovic, Ranieri, Biraghi; Amrabat, Mandragora; Gonzalez, Bonaventura, Kouame; Jovic WEST HAM (4-2-3-1): Areola; Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson; Rice, Soucek; Bowen, Paqueta, Benrahma; Antonio שלוש הפתעות בהרכב של איטליאנו (המודגשים). אני כבר כשעתיים מנקה את מסך הטלוויזיה מהתרגשות. עוד פחות משעה... פורצה!
פתאום עכשיו אני קולט שאמבראבט, שהיה אחד השחקנים הטובים במונדיאל, בגמר אירופי. פשוט מאז המונדיאל הספקתי לשכוח ממנו לגמרי.