בראייה שלי, רק לנאפולי אין חורים באף עמדה, אבל היא עוד עלולה למצוא את עצמה בעונה הבאה בלי קים ואוסימן. מילאן, יובנטוס ואינטר יצטרכו להתחזק כראוי בשביל להתחרות על האליפות. מביניהן, רק באינטר נראה שאין כאוס מוחלט. אבל לתחושתי היא זו שצריכה להתחזק בהכי הרבה עמדות.
א. זה בהנחה שאצ'רבי (שמי יודע כמה עונות טובות הוא עוד יכול לתת) ולוקאקו (בעיניי לא שווה את הכסף) נשארים. ב. מרגיש לי שדז'קו ומחיטריאן ראו יותר הרכב העונה ממה שהיו אמורים. ג. גליארדיני עדיין שחקן רוטציה.
א. אצ'רבי ישאר אלא אם כן יקרה משהו ממש לא צפוי. הוא לא בתכניות של לאציו, לא רוצה להיות שם ורוצה להיות אצלנו. לוקאקו זה השחקן הכי טוב שאינטר יכולה להביא לעמדה שלו אז מבחינתי הוא שווה כל סכום שישימו עליו. בזכותו הגענו לאן שהגענו למרות עונה כללית חלשה. ב. אמת ועדיין הם שחקנים מצוינים מהספסל. בגלל זה אינטר צריכה עוד קשר התקפי לצד מיקי (פריירה?) ועוד חלוץ שהוא לא טוקו קוראה. חיוני? כן. הכרחי? ראינו בעבר שלא. ג. גליארדיני לא שחקן אינטר יותר.
לגבי אצ'רבי, אם הוא נשאר אז אני בסך הכל מסכים איתך, מה גם שאנחנו מסכימים שצריך עוד בלם בנוסף אליו. לגבי לוקאקו כנראה שלא נסכים. העניין הוא שהם לא באמת היו שחקני ספסל, הם שיחקו המון בהרכב. הכוונה הייתה כמובן לעונה שחלפה. לא צריך מישהו שיקבל את הדקות שלו? לי נראה שהגענו פה להסכמה שצריך קצת יותר מ"בלם ודריבליסט". לדעתי אגב, אינטר צריכה בנוסף לכוון למגן ימני יותר טוב מדמפריז.
@VAR הם שיחקו הרבה כי היה הכרח. ברוזוביץ' היה פצוע ואסלאני עוד לא הציג רמה מספקת לרוץ בהרכב, לוקאקו היה פצוע גם הוא. בהנחה והפציעות הקשות עברו (וכך נראה כרגע), שנה הבאה הם אמורים לחזור ולהיאבק על מקום בהרכב במקום להיות בטוחים בו. הרבה דברים עשויים להשתנות כי לא בטוח שלוקאקו וברוזו יהיו באינטר. אני מקווה שאסלאני יקבל את הדקות של גליא. אם לא הוא, אז ג'ובאני פביאן.
אתמול חזרתי...ועכשיו יש לי זמן לסכם. עוד חוויה נהדרת מאינטר, אף על פי שבאופן האישי השלמתי עונה מסויטת, הייתי ב-4 משחקים (קשים יש לומר, באיירן בית, פורטו חוץ, יובה בית וגמר) ולא ראיתי גול, אף על פי שזה המשחק הכי טוב שראיתי מאינטר המוגבלת הזאת כך שמבחינתי כאוהד זו היתה העונה הכי נוראית שלי ובכללי האמת גם זו הקבוצה שאולי, אף על פי שהגיעה לגמר, ולקחה גביע וסופרקאפ, ושוב אני מדבר על עצמי ברמה האישית - הכי לא התחברתי אליה במרוצת השנים, אולי זה כי היא לא היתה פקטור בליגה, אולי כי היא היתה מאוד אפורה בכל הקשור למשחק היצירתי, אולי כי המדים שלנו השנה מגעילים, אולי זה הנהלה העוינת הסינית ואולי גם הכל ביחד. ועדיין - הרבה מאוד זמן לא הייתי גאה באינטר כמו שהייתי גאה בקבוצה באיך שהיא נראתה בגמר. יכולים להגיד עד מחר שאינטר עשתה בונקר ואינטר הגעילה את המשחק ובלה בלה בלה, אבל מה רציתם? אנחנו מועדון שכבר שנתיים מתמודד עם תקציב העברות אפסי, מול קבוצה שאין לה תחתית לשום בור, שאם היא רוצה היא מעלה מהספסל את פודן, מחרז ואלבארז, ואנחנו מעלים את לוקאקו הלא יציב, את גליארדיני, בלאנובה ומחיטריאן. איך אפשר אפילו להשוות בין הקבוצות האלה. ולמרות כל זאת, אינטר הצליחה לשתק את סיטי באופן מוחלט, אני לא חושב שאני זוכר משחק שבו סיטי כמעט לא הגיעה למצבים, שהאלאנד, ברנרדו סילבה, ודה ברוינה (עד שנפצע) היו על תקן נעלמים. אינטר פשוט היתה חסרת מזל בכל הקשור למשחק ההתקפי שלה. הכדור פשוט לא רצה להיכנס, כי אני באמת חושב שאם אינטר היתה כובשת בגמר הזה, היא גם היתה אלופת אירופה, הכדור פשוט לא רצה להיכנס. בארלה מחצית ראשונה לא היה מרוכז, לאוטרו שלא מסר באופן הכי אנוכי שראיתי כמו במונדיאל בהארכה, דימרקו שנגח למשקוף ואז הוסיף חטא על פשע ונגע בצורה שלומיאלית למרות שהשוער שכב בתוך השער וכל השער ריק, רק תבעט, הנגיחה של לוקאקו והנגיחה של גוסנס. כל כך הרבה מצבים ואין מה לעשות - קבוצה שרוצה להיות אלופת אירופה צריכה לשים משהו מהם ברשת. ההגנה של אינטר שיחקה מדהים, אצ'רבי, דרמיאן, דימרקו, באסטוני, אוננה. כולם אחד לאחד. ציון 10. היחידי שסירבל את ההתקפה של אינטר בעיקר, וגם הגול הגיע מהצד שלו - דאמפריז. ברוזוביץ' היה ענק במרכז השדה. לצערי האקאן, המשקולת היתה גדולה עליו כל המשחק מול הקהל הביתי, מחיטריאן ב-10 דקות ששיחק עשה יותר ממה שעשה ב-90 דקות. לגבי האווירה, הרגשתי כמו במשחק בית בסאן סירו, רק הקהל של אינטר עודד, במשך 90 דקות. הקהל של סיטי היה דגים אילמים. אבל זה לא מפתיע ולא חדש. כבוד לקורבה נורד של אינטר, איזה תצוגה, איזה קהל. באמת. אימפריה. לא היתה אווירה של גמר בעיר כי איסטנבול היא עיר עצומה, והאיצטדיון דווקא הפתיע לטובה אף על פי שהוא אולימפי, וגם המאחורי השער לא רחוק כל כך כמו באולימפיקו, וגם אם ישבת גבוה יחסית, ראית מצוין מכל מקום (כל עוד היית באמצע כמו שקרה לי). לא היה לי כל כך כואב ומאכזב המשחק הזה כי מראש באתי בידיעה שזה 10-90 לטובת הסיטי. למזלי גם ראתי זכייה בברנאביאו. אבל אינטר יכולה להיות גאה, ואם יהיה בעלים חזק או איכשהו תעשה חיזוקים נקודתיים אפשר לחזור יותר עוצמתיים למעמדים של השלבים האחרונים בליגת האלופות, הרבה יותר משל השנה. סיכום העונה של אינטר - בדיון של אינטר
חבל נותן ליובה פרס. העונש שלהם זה לאבד עונה אחת שת נק דירוג ו20 מ יורו קנס. בלי מגבלות סטייל אינטר ורומא למרות שהם צריגים לקבל הרבה יותר הגבלות
מרפרוף קל, אני הבנתי שזה 10 מיליון קנס כעת. ועוד 10 נוספים על תנאי, בכפוף לתנאים מסויימים (אינני יודע מה הם) שיבחנו בסוף שנה. -קשה לי לצאת בתחזית על יובה עונה הבאה. בלי מסגרת אירופאית: לפי כל החוקים הבלתי כתובים של הסריהa, אמורה להיות להם עונה קלה במיוחד... מצד שני הקבוצה מרגישה לי נחותה משמעותית בהשוואה למילאנזיות.
על מה לעזאזל אתה מדבר? יובה יותר מוגבלת מרומא, אינטר ומילאן במארקטו והיא תחת מגבלות הרבה הרבה הרבה יותר אגרסיביות מאשר אינטר, רומא ומילאן. אפילו שחקנים חופשיים אנחנו לא מסוגלים להחתים. בנוסף לזה העיפו אותה מהאלופות, מהקונפרנס ומאליפות העולם לקבוצות. יובנטוס נאנסה על ידי אופ"א וההתאחדות האיטלקית. לומר שקיבלנו עונש קל זה בבחינת לקחת את המציאות, לזרוק אותה מהחלון ולטעון לשפיות. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
כמו אינטר ורומא גם אנחנו צריכים בכל שנה לקצץ בעלות הסגל כשבניגוד לאחרות בתום עןנת 25/26 עלינו לסיים ברווח תפעולי כדי לעמוד בהסכם, כל זה כשהעונשים העמיקו את הבור הכלכלי בעוד 120 מיליון אירו עוד לפני שמחשבים את ההפסדים מאליפות העולם לקבוצות. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
היולה יפגשו במוקדמות הפלייאוף של שלב הבתים לקונפרנס את המנצחת בין ראפיד וינה לדברצן. נמנעו ממפגש אפשרי מול אוססונה. אני מקווה שהויולה יעלו לשלב הבתים כי אם לא הם מדיחים את רומא מהכביכול טופ-7 של הכדורגל האיטלקי עוד לפני ינואר. אני לא צוחק.