SerieA השאלה היא איך מתמודדים עם תרחישי שקריניאר? מה התרופה? הרי אתה רואה שמאז הקורונה כולם נופלים בזה. אגב אני לא חושב שהציעו 65 מיליון.
לאינטר יש צרכים מיוחדים? כמו כל מועדון במערך דומה הם שואפים לקבל את המגן ההתקפי הטוב והשלם ביותר, וזה מה שהיה גוסנס לפני המעבר, עם דריבל לא פחות איכותי משל פרישיץ' (אם זה הנתון שחשוב לך, קל מאוד לבדוק את זה). די מארקו אכן מגן בסגנון שונה מגוסנס\פרישיץ' שהצלחתו מוכיחה (בפעם ה3000) שלא חייבים לשחק עם type זהה של שחקן. באופן כללי יהיה מעניין לראות אותו במערך שלא כולל 3 בלמים.
יכול להיות שאני לא מכיר מספיק את גוסנס. אתה מכיר אותו טוב ממני. הוא לא כישלון צפוי מראש כמו קוראה. רכישה טובה ממבט ראשון. הוא גם משתפר בכל משחק.
נהנה אני לא. למרות שזה משחק טוב שלנו ורק הדשא הגרוע וחוסר הרעיונות באיזור הרחבה מנעו מאיתנו לרדת ביתרון. דודו מגן חלש, כבר אמרתי... (אם כבר מדברים על אינטר - בלנובה שלא ממש משחק שם יכול להיות אופציה מעניינת לעונה הבאה).
במחצית השניה כבר אפשר היה להתרווח ולהנות. עכשיו תורן של לאציו לעשות מהפך (למרות שקשה להאמין בזה בלי חלוץ) ושל רומא לא לאבד את זה. פורצה!
פרייבורג עם 10 שחקנים מהמחצית, יש ליובה יתרון ביד ואלגרי משחק בונקר. איזה עצוב זה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
@itzik.miro אתה כבר מבין מה ההבדל בין אלגרי למוריניו? או עדיין לא? אלגרי בא לשחק כדורגל מגעיל. מוריניו לא בא לשחק כדורגל! אין בכלל כדורגל בקבוצה הזאת.
לא מבין למה זה לא פנדל על סמולינג..? הבלם של סוסיאדד תופס אותו, וגורם לו לגעת עם הכדור ביד, במקום בחזה. איפה הvar?