זה היה ברור עוד בהגרלה שיובה יכולה לאבד נקודות בסמי עופר. מה שלא היה ברור זה שחיפה לא תגיע אנדרדוג למפגש הזה.
משחק ליגת אלופות והאצטדיון חצי ריק(יותר מהרגיל) מה עוד נשאר להגיד? אין לי כוח יותר. זה פשוט לא עובד, כמה שיותר מהר- ככה יותר טוב..
זה לא רק אלגרי (זה גם) הקבוצה לא נבנתה טוב פשוט. הוויתור על דיבאלה הייתה טעות . לא שהוא מושלם אבל אין ליובה שחקן היום שמגיע לחצי מרמתו. ולאחוביץ- מי משלם על שחקן כזה 70 מיליון יורו?? אם אני ממש מפרגן הייתי משלם עליו 15 בלחץ. שלא לדבר על כך שהביאו מחלקה גריאטרית בקיץ. שחקנים אחרי השיא שגם פציעים. שילמדו מנאפולי איך בונים קבוצה. ובהרבה פחות כסף
אכזבה גדולה מאד. למעשה אני לא מצליח לחשוב על אף רכש שלנו מהשנתיים האחרונות שהוא לא אכזבה גדולה. האם זה גם באשמת אלגרי? כן, אבל אי אפשר לפטור גם את השחקנים. הם לא ילדים קטנים.
דושאן לא יוצא פה נקי אבל רואים שמי שסובל הכי הרבה מהרמה של יובנטוס זה הוא. חלוץ עם מגוון איכויות אדיר שלא מקבל כדור סביר אחד לרפואה. הקבוצה לא מאומנת באופן פושע.
ולאהוביץ' הוא כוכב, לא כדאי לשפוט ילד אחרי חצי שנה. לגבי ללמוד מנאפולי, קודם שיביאו סקודטו אחד. אחד, ב-30 שנה. אלו פשוט לא אותן מטרות.
אני אשפוט אותו אחרי חצי שנה ואגיד לך באופן הכי ברור וחד וחלק - בלי דושאן ולאחוביץ' יובנטוס לא מסיימת בטופ 4 עונה שעברה. לבוא אליו בתלונות כאשר הקבוצה לא מגיעה ליותר ממצב במשחק, כאשר הקבוצה לא מסודרת, לא מאורגנת, לא יודעת לתאם לחץ, לא יודעת לבנות התקפה והשחקנים פשוט דוחפים כדורים על ולאחוביץ' כדי שיעשה קסם זה הזוי מבחינתי. הבן אדם הזה מייצר שערים מכלום והוא גם השתפר בנייחים. יש למקס אלגרי מכונת ירייה, מה זה מכונת ירייה, מטול רימונים M32 רק מה, אין כדורים, אין רימונים, אין שום תחמושת. מה כן יש? מדבר, מדבר ועוד פעם: מדבר. שים את האיש הזה בקבוצה שמשחקת התקפה, הוא עם 30/40 גולים בסרייה אה קל. עכשיו תגידו "אבל מיליק", כן, מיליק נהנה מזה שכל העיניים על דושאן.
מן הסתם זה קשור לזה שהקבוצה פח. אבל יכול להיות שזה שאניילי הפך את הסטאדיום לבית של מלוכסנים שמשלמים הרבה כסף(מסיבות לגיטימיות) הרחיק את האוהדים ״האמיתיים״? אתה רואה את זה לא רק אצלנו אלא גם באצטדיונים באנגליה(חוץ מאנפילד) ובקאמפ נו. גם שם אגב היה פיאסקו דומה לאתמול שבמשחק נגד פרנקפורט כל האצטדיון היה אוהדים של פרנקפורט.
רואה את התקציר של נאפולי, גולים נהדרים, אחד מהם גם מזכיר את הסארי בול. אז נכון שזה רק ק.פ.ר ריינג׳רס אבל הנאפוליטנים בהחלט נראים מבטיח, מה שיהפוך את החרבון של ספאלטי במחזור האחרון לעוד יותר מבאס. עריכה:אנדומבלה משחק בנאפולי?? כנראה שאני באמת לא בעניינים