האמא הפולנייה של הטורניר

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י HapoelFan, ‏23/5/12.

1. alexshw Member

מדיניות האיזרוח הסיטונאי התבררה ככישלון.

2. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

חסר לה רק דבר אחד: ניסיון. כל הנבחרת הזו, חוץ מקובה, היא נבחרת לא מנוסה למדי. לא קשה לראות את זה גם בנתונים עצמם, שכן היא לקחה חלק בשתי אליפויות אירופה בסך הכל, הנוכחית והקודמת, כשבשתיהן היא לא מצליחה להעפיל משלב הבתים. דווקא באליפות הזו ובמשחק אמש, ציפיתי לראות פולין הרבה יותר מעניינת, פולין שעברה שינוי מכל השנים הקודמות. הדקות הראשונות שלה במשחק מול יוון ענו על הציפיות שלי, אבל מהשוויון של יוון זה נעלם. אתמול, כשאין לה שום ברירה חוץ מניצחון, מול אצטדיון מלא בקהל ביתי ונבחרת שלא נמצאת בדרגים הכי גבוהים שיש, פולין עשתה במכנסיים וסיימה עוד מפעל בלי כלום.

3. riquelme1 Member

בכל מקרה, אני התאהבתי בקובה הקיצוני ימני שלה, ולא רק בגלל הסיפור המדהים שלו, בכלל שחקן נהדר, ונתן שער אדיר נגד רוסיה.

לבדובסקי הוא שחקן שעדיין לא גיבשתי דעה לגביו, אין ספק שמדובר בחלוץ נהדר, גבוה חזק ומרשים, עם יכולת כיבוש נהדרת אבל צריך להמשיך להוכיח את עצמו ולתת יותר מעונה אחת גדולה.

4. cazzo Il Capocuoco

נבחרת אפורה שאין לה הרבה שחקנים טכנים, אותה נבחרת שיאן טומאשבסקי (השוער לשעבר) הגדיר כפח זבל של אירופה (הגדרה מוגזמת, בכל זאת), נבחרת שנכנעה ללחץ העצום ופשוט במחצית השנייה הייתה בשיתוק טוטאלי.