אני לא אתפלא אם בפתיחת העונה הבאה יגידו "אברטון יורדת בטוחה" והיא שוב תבעט לכולם בביצים. כנראה שמוייס מאמן של עונה טובה-עונה קטסטרופה. ברכש קשה להאשים אותו - הוא כיוון לכמה שחקנים לא רעים שלא שמו עליו.
כמה שאברטון הייתה קרובה.. אפילו בדקה האחרונה של המשחק. התקפה שהייתה חייבת להסתיים בשער של הטופיז נגמרה בעוד שער של פורלאן
במצב של 1-1, אברטון לחצה ולחצה כדי להשיג את השער שהיה לוקח אותה להארכה, אבל אז בא חואן פאבלו סורין, שלח כדור לדייגו פורלאן, שקבע 2-1 בתוספת הזמן- חלום ליגת האלופות של אברטון מתנפץ בטעם של אכזבה...
את העצבים הוצאתי שדיום בפורום העולמי אז אני קצת יותר רגוע... והגול של ביג דאנק היה חוקי לחלוטין, פשוט חוקי לגמרי, בלי צל של ספק, חוקי למהדרין. כל כך מרגיז.
רק נציין שהיונייטד העפילו בקלילות אחרי 3-0 בהונגריה על דברצן ו6-0 בסיכום שני המשחקים. שימו לב לגבריאל היינצה שכבש צמד (אתמול היה היום של שחקני ההגנה), כשקיראן ריצ'רדסון הנפלא הוסיף את השלישי לשדים האדומים. 4 נציגות בצ'מפיונס, לא רע בכלל, אברטון הרי היו אנדרדוגים די רציניים מול ויאריאל.
איך אני אוהב תהגרלה הזאת כל שנה לא יודע מה איתכם אפילו שזה שלב הבתים הראשון אני במתח איזה קבוצות ארסנל תקבל.......בטח עוד פעם איינדהובן-הם עדיין דרג שני או שהם עלו לראשון?