סתם רציתי לפתח פה דיון מעניין - בשנה שעברה כשאברטון עמדה להשיג את המקום הרביעי, מספר כותבים (ביניהם אני) הזדעקו שאברטון תמיט חרפה על אנגליה בצ'מפיונז ליג וקיוו בכל נפשם שליברפול תשיג אותה, בעוד חלק שני של הכותבים טען שאם אברטון השיגה את המקום הרביעי, היא תוכל להתמודד בכבוד בליגת האלופות. אומנם בסופו של דבר ליברפול הגיעה לצ'מפיונז בדרך אחרת, אבל זה מעלה תהייה - קבוצה כמו אברטון, ששנה אחת מסיימת בצמרת ושנה לאחר מכן כמעט יורדת ליגה, האם קבוצה כזו מסוגלת להיות בצ'מפיונז ליג? אם צ'רלטון או בירמינגהאם (סתם דוגמאות) היו מגיעות למקום הרביעי איכשהו האם הן יכלו ליצג את אנגליה בכבוד? הכישלון של אברטון הוא כישלון של הקבוצה עצמה, בגלל רכש גרוע, מכירת שחקנים חשובים וכו' או בגלל שפשוט מדובר בקבוצה לא יציבה שלא יכולה להגיע למקום גבוה בפריימרשיפ בעקביות?
אני הייתי רושם משהו רע על ארסנל גם עם היינו משחקים עכשיו נגד פורט וואל. על מנצ'סטר לא צריך לרשום כלום, האוהדים שלה עושים כבר את העבודה (ע"ע "רוד").
צ'לסי אנדרלכט ורק 29,575 צופים הגיעו! תורידו לפחות 2000-3000 בלגים קהל חוץ וצריך לשאול את פיטר קניון האם הוא באמת חושב שצ'לסי יכולים להפוך להיות גדולים יותר ממנצסטר יונייטד. אני חושב שלמחירי הכרטיסים הכל-כך גבוהים יש השפעה גדולה אבל עדיין תעודת עניות לקהל של צ'לסי.
הופעה מבישה של ליברפול מול בטיס. אבל מצד שני ככה הם עלו גם נגד יובה באיטליה.. רק בגלל אנפילד שווה להשאיר את הנבלות בצ'מפיונס.
גם אם אופ"'א סגרה איזשהו חלק ביציע, לא יכול להיות שהורידו לצ'לסי את התכולה האפשרית ב-13 אלף, עד כמה שזכור לי התכולה של סטמפורד ברידג' זה 42449.
אופ'א לא סגרה שום יציע,לא יודע מאיפה הוא הביא את הקישקוש הזה, Chelsea manager Jose Mourinho said he did not blame the fans who stayed away from their 1-0 Champions League win at home to Anderlecht on Tuesday. Only 29,575 turned up at Stamford Bridge but Mourinho said: "We have had two consecutive home matches and our supporters are not that rich. "The opera, the theatre, the football are all expensive, but our crowd were fantastic all night." The attendance was nearly 13,000 fewer than their capacity of 42,449. The cheapest ticket at Chelsea for the opening European match of the season was £35 and midfielder Frank Lampard is not surprised by the empty seats. "It's a lot to ask of people to keep spending money," said Lampard. "At this stage of the season you see a lot of grounds that are not always completely full. "Our stadium wasn't full but the fans that were here had a right go at getting behind us."
אם תראו עכשיו את שידור המשחק תבחינו ביציע הפינתי שהוא ללא קהל בשביל להפריד בין האוהדים כמו בכל משחק בליגת אלופות. היציאים נראים מלאים עד אפס מקום. צ'לסי שיחקו הכי הרבה משחקים באירופה בשנה שעברה שהאוהדים כבר קלטו ששווה להם לכסוף כסף למשחקים הגדולים והמכריעים ושלא תשכחו שהקהל של צ'לסי זה לא אוכלי נקניקיות כמו של מנצ'סטר, צ'לסי היא הקבוצה של ההיפים.
אולי תפסיק לקשקש? חוסכים כסף??? טוב שלא אמרת שהם מעדיפים לראות בטלויזיה כדי להימנע מהפקקים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
הנה הגעת! אחרי שחשבתי ששווה לחזור לפורום אחרי שלא ראיתי אותך פה. כל מה שאתה עושה פה בפורום זה להכנס באנשים, תתבגר. חוסכים כסף, כן זה רק מראה כמה אתה לא מכיר את הקהל של צ'לסי.
מה לעשות, מישהו צריך לדאוג שהטמבלים שמוציאים שם רע לאוהדי צ'לסי לא יסתובבו כאן יותר מדי. מה עם המוזיאון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx