האנגליות באירופה: מידלסברו מושפלת בגמר גביע אופ"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏8/6/05.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שאני בעיקר אוהב אצל ברמן זו הנעת הכדור המושלמת שלהם, שמבחינתי עומדת בשורה אחת עם בארסה, יובה וצ'לסי. בין השחקנים יש כל כך הרבה דינמיקה.. אי אפשר שלא להעריך אותם, אבל חזרה לנושא בבקשה.
    למרות הכושר הרע אני די משוכנע שיונייטד תסיים באחד משני המקומות הראשונים.
    בכל אופן, אתמול בגביע אופ"א שני נצחונות לאנגליות: בורו עם 0-3 על דניפרו (שער של יעקובו וצמד של וידוקה - חוזר לכושר?), בעוד שבולטון ניצחה - סרפרייז סרפרייז - 0-1 את זניט סט. פטרסבורג, עם שער של קווין נולאן.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הערב יחל המחזור ה-5 בליגת האלופות. ארסנל, שכבר העפילה, תתארח אצל תון, אבל עם כל הכבוד לתותחנים, המשחק המרכזי של המחזור יכלול דווקא קבוצה אנגלית אחרת:
    מנצ'סטר יונייטד-ויאריאל היום, 21.45, אולד טראפורד, מנצ'סטר
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/6/64/United-logo.Xxxhttp://www.liga.co.il/leaguespic/1041967186via.Xxx
    הרבה מים עברו בתמזה מאז נוצחה מנצ'סטר יונייטד בפריז ע"י ליל במחזור ה-4. מאז, היונייטד הספיקו לנצח את צ'לסי וצ'רלטון ולשחרר בחינם את הקפטן האגדי, רוי קין. היונייטד עלו לשלב הנוק-אאוט של המפעל היוקרתי בכל שנה מאז 1996, אלא שהפעם התמונה מעט שונה:
    http://img292.imageshack.us/img292/8434/table5thgr40tt.Xxx
    היונייטד יצטרכו לנצח היום את ויאריאל כדי לשמור על סיכוי ממשי, אבל מוליכת הבית עלולה לגרום להרבה צרות אצל השדים האדומים. ויאריאל תגיע למנצ'סטר ללא כוכבה הגדול, חואן רומן ריקלמה, והחלוץ דייגו פורלאן, שכולנו זוכרים איך הוא נראה במדים האדומים. גם ללא השניים הנ"ל, ויאריאל היא קבוצה לא רעה בכלל. המשחק הראשון בין הקבוצות, באצטדיון "אל מדריגל", הסתיים בתיקו 0-0, כשזכורה ממנו במיוחד הרחקתו הביזארית של ויין רוני, אחרי שנער העתיד של אנגליה ספג כרטיס צהוב, מחא כפיים בזלזול לשופט קים מילטון נילסן, וספג מיד את הצהוב השני. השבוע, גילה סר אלכס פרגוסון את אמריקה כשצוטט כאומר "אין לנו מספיק ניסיון כדי לזכות בגביע". אתה בטוח לגבי זה?
    http://wmh.walla.co.il/archive/137594-18.Xxx
    ויין רוני ואלכס פרגוסון. האחד מוחא כפיים, השני מצא תגלית מרעישה.
    הערב, ויין רוני, וכמוהו כל קבוצתו, יצטרכו להיות היום בכושר טוב במיוחד, ולא, יונייטד תשלם ולא תעפיל לשלב הבא, ופרגוסון, אולי, ישלם את המחיר ויפרד מהמשרה.
    דבר אחד בטוח: יהיה מעניין.

3. Rudess Member

בלי ריקלמה ופורלאן, אין לספרדים מה לחפש באולד טראפורד. נצחון בטוח ליונייטד.

דרך אגב, כבוד לערוץ הספורט ולעורך המוזיקלי של אולפן ליגת האלופות. בתחילת הכתבה על פרגוסון וקין הושמע שיר של Nightwish מהאלבום הראשון Angels Fall First, טוב לראות שיש אנשים ששומעים מטאל בערוץ הספורט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Alexander Hleb Member

אבל מאיפה לעזעזאל אבי מלר יודע מה היתה השיחה המדויקת בין רוי קין, פרגוסון וקירוש בחדר של פרגוסון?
    מה הוא מצוטט להם?
    אולי מלר שם את מכשירי הציטוט בחדר ההלבשה שלהם?

קין לתירוש: "מי אתה בכלל.......חזרת על ארבע..."
    מאיפה הוא מביא את זה? והוא גם מספר את זה כעובדה

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/05
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

"בטוח רק המוות" ידידי...

קצת מההכנות של בורו למשחק מחר מול אלקמאר אם אפשר לקבל...תודה .

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/05
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב...אין התעניינות אה?.

בכל מקרה,
    משחק כדורגל סביר מאוד באלקמאר,עם הזדמנויות לשני הצדדים. אלקמאר הייתה יותר טובה,ועם קצת דיוק מול השער הייתה גם מנצחת. בורו לא ממש הרשימה..

בכל זאת מכיוון שבלבולי מוח הולנדים לא מעניינים אתכם,אני יתרכז בבורו.
    וידוקה קיבל הזדמנות מצויינת מול טימר,אבל השוער ההולנדי עצר נהדר בעיטה טובה שלו. בואטנג(סלחו לי אם לא רושמים ככה..) גם קיבל מצב לא רע בכלל אבל שוב טימר היה במקום. השוער של בורו(ג'ונס נדמה לי קוראים לו) היו יציב וטוב ועצר לפחות 3 מצבים טובים של אלקמאר(פרז,ארבלרדזה וסאקיטוי)

אין לי מושג מי שמר על הכוכב הגדול של ההולנדים,דני לאנדזאט,אבל הוא עשה את זה בצורה טובה מאוד.

בכל מקרה התיקו מעלה את בורו לשלב הבא.

בהצלחה.

נ.ב.
    יעקובו נכנס במקום וידוקה בדקה ה64 ולא התבלט בגדול. הבנתי שהוא בכושר טוב,היה איזה סיבה שהוא לא פתח?

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/05
  7. city Member

כנראה קיבל מנוחה. אני מעריך שזאת גם הסיבה שבגללה בראד ג'ונס פתח בשער במקום שוורצר.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא תוצאה גדולה לוונדררס. אומנם הם חזרו מפיגור באופן דרמטי וצריכים להודות לאל לפחות על כך, אבל היריבה הפורטוגזית נחשבת על הנייר לקבוצה החלשה בבית, ולא בכדי היא ממוקמת במקום הלפני אחרון בליגה המקומית. התוצאה מעט מסבכת את בולטון, ולמרות שהם כנראה בכל זאת יעפילו לשלב הבא, הם היו כבר צריכים להבטיח את ההעפלה אתמול. עוד הוכחה לכך שהטרוטרס מתעלים על עצמם מול הגדולות אך מתקשים מול הקטנות מהן, סממן קלאסי של קבוצות בינוניות שמסתמכות על הגנה ומתפרצות (נבחרת יוון לדוגמא). הגול של ריקרדו ואז-טה, אגב, אמור להיות דליקטס אמיתי עפ"י הדיווחים. הילד הפורטוגזי הציל את אלרדייס בנגיעה הראשונה שלו במשחק, חבל שכל מיני גלמים כמו פדרסן וקווין דייויס מועדפים על פניו בד"כ.

בורו הבטיחה את העלייה עם תיקו חוץ מכובד למדי באלקמאר, מול יריבה מקומית חזקה ששולחת כמה שחקנים לסגל נבחרת הולנד, אבל בסה"כ אני לא חוזה גדולות ונצורות במפעל הזה לשתי האנגליות. אין להן את האיכות כדי להכריע יריבות טכניות ודומיננטיות כמו שטוטגרט או שחטיור דונייצק, העפלה לחצי-הגמר תיחשב להישג עבור שתיהן.

9. Arsenal fan Member

היום מתחיל המחזור האחרון של שלב הבתים בליגת האלופות.
    ובבמה המרכזית:צלסי תארח את ליברפול בקרב על ראשות הבית.

ליברפול וצלסי שתיהם כבר הבטיחו את העלייה לשמינית הגמר,כרגע ליברפול מדורגת במקום הראשון אך ניצחון של צלסי יקפיץ אותה לראשות הבית.
    בפעם האחרונה שהקבוצות נפגשו זה הסתיים ברביעייה כואבת באנפילד לכחולים,במפגש הראשון בליגת האלופות המשחק הסתיים ב0-0 משעמם וטיפוסי של בניטז.
    ליברפול בתקופה מצויינת ומדורגת כרגע במקום ה-3 בפרמייר ליג אם רצף של 6 ניצחונות רצופים ללא שער חובה אחד!בשבת ניצחה ליברפול 3-0 את וויגאן ביכולת וכדורגל מצויינים,ואם צמד של פיטר קראוץ,סוף סוף אחרי 22 משחקים.
    צלסי תגיע מהמקום הראשון בפרמייר ליג אחרי ניצחון 1-0 בשבת על בורו משער בנגיחה של גון טרי,מוריניו במסיבת העיתונאים:"לא, אין הבדל ברמה של ליברפול השנה לעומת זאת של העונה שעברה"... "בסה"כ המאזן בינינו מאז שהגעתי הוא 1:7, אז אי אפשר להתלונן"... "לא, אנחנו לא משנים שיטה ממשחק למשחק"... "כן, בליגת האלופות צריך קצת מזל. בטח בשלב הנוקאאוט."... "לא, אנחנו לא הקבוצה הטובה ביותר באירופה, יש עוד 5-6 קבוצות שיכולות לזכות בגביע."..."כן, מעדיף לא לקבל קבוצה אנגלית בחצי הגמר"... "מה, משנה אם נקבל את יובנטוס או את באיירן? את ריאל או ליון?" פתאום כולם מזדקפים, הנה, סוף סוף הולך להגיע משפט ששווה לרשום. "לא משנה אם נסיים במקום הראשון או השני בבית". פאוזה ופלאשים. מוריניו אמר שלא אכפת לו. כאילו כותרת."
    http://www.sport5.co.il/_uploads/imagesgallery/5489mourinio_new.Xxx

10. Alexander Hleb Member

אחרי 9 עונות רצופות שהיונייטד עולים לשלבים הבאים, הם עפים הערב מליגת האלופות עוד בשלב הבתים.
    נשארו 3 קבוצות- צ'לסי, ארסנל וליברפול.
    מי האמין?

11. Rudess Member

עכשיו עם הגרלה טובה, לארסנל יש סיכוי טוב בהחלט לזכות בליגת האלופות השנה, כי כבר הוכח בעבר במפעל הזה שגם בעונה לא טובה בליגה, אפשר לזכות בליגת האלופות. הפגרה עכשיו תעשה טוב, ונקווה שלא יהיו פציעות מיותרות בארסנל בשלב שמינית הגמר.

12. cityblues beter dead than red

אני שובר שתיקה שגזרתי על עצמי עד אחרי המשחק היום..........

יייייייייייישששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תמה לה תקופה,הבזיונייטד מסיימים במקום האחרון,מקום ששמור לקבוצות מישראל/ארמניה/קזאחסטן וכו'.

בנוסף לכל היום עשיתי הכל עבור העם הפורטוגזי,אכלתי בננדוס עוף עם רוטב פירי פירי חריף,למדתי קללות בפורטוגזית וברגע זה אני פותח יין פורט משובח מעיר הנמל פורטו.

ולכל תושבי העולם שחובבים כדורגל,תרדו מהגועל נפש שמתיימר לקרוא לעצמו קבוצת פאר,כי הוא כבר לא.

קצת קשה לי להביע תמיכה בקהל אדום שמחזיק צעיפים עם הסמל של וודפון,אבל הקהל הזה היה שלי,והוא היה נהדר למרות שכל מה שהוא יודע לעשות זה לקרוא "בנפיקה בנפיקה".

תלכו לכם אוהדי הרפש ותמשיכו להתפלמס אם פלטשר יותר טוב או פחות טוב ממה שהוא,לדעתי הקבוצה נראית כמוהו...אפסית.
    תגידו תודה לבורא עולם שמנע ממכם גם את האופציה של גביע אופ"א,כמו שאתם נראים,גם דינמו בוקרשט דורסת אותכם.

תודה לך בנפיקה

:aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021:

13. George Best Member

מרוב שמנסצטר סיטי זה מועדון מפואר עם מסורת ומועדון עם כל כך הרבה תארים,אז השמחה היחידה שיש להם זה שאנחנו נכשלים...קבוצה אפסית?בסדר בסדר.תמשיך לאכול עד שתתפוצץ מקנאה,אולי השנה תזכו פעם שנייה בתואר היחיד שאתם יכולים לזכות בו,הקבוצה ההוגנת ביותר

14. cityblues beter dead than red

אין לשפוט אדם בעת צערו.
    בכל מקרה,כל מה שיהיה לך להתרפק עליו בעתיד...זה רק העבר.
    כמה כסף הפסדתם עכשיו?150 מליון?יהודים מאד לא אוהבים להפסיד,עכשיו יתחילו הקיצוצים.
    מלקולם,תתחיל לחתוך.

15. Gooner Member

אני מבין את הצער של יונייטד,אבל אולי ההפסד הזה יביא איתו כמה דברים טובים בעתיד הקרוב-רחוק....

יהיה בסדר