אריאל,אתה מסכים איתי שבנפיקה לא עולה ברמתה על פורטסמות',וויגן או אנדרלכט. שלושת הקבוצות האלה קיבלו שלוש באנפילד. שמדובר במאני טיים,אין על ליברפול.
קודם כל יהיה לחץ כבד על ליברפול, תסכים איתי שהשחקנים של ליברפול יבואו לחוצים כי זה לא משחק ליגה. חוץ מזה, בנפיקה טובה יותר מאנרלכט ומוויגאן, לא בהרבה אבל זה עדיין שונה וגם שער חוץ די סוגר את הסיפור, ליברפול עם חוד מצחיק. פשוט מגעילים המשחקים של ליברפול, תמיד משחק טאקטי וסגור, לא סתם במשחקים שלה מובקעים הכי מעט שערים בפרמיירליג.
מסבירים לך אבל אתה בשלך... אין מצב שליברפול באנפילד לא מעיפה את הפורטוגזים. אני רק חושב על הלחץ שליברפול הולכת לתת, כבר בדקות הראשונות עם הדחיפה של הקהל הגול יכול לבוא. אהה וגרארד משחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
ג'רארד יכול היה לשחק בהרכב גם ביום שלישי, אך ראפה בניטז חשב שינצח עם הרכב משני את בנפיקה, אבל הוא טעה וקיבל בראש. מישהו ראה את התקציר של ברמן? הבנתי שבמחצית הראשונה הם בעטו 17 פעמים לשער של יובה מול 2 נסיונות של הגברת הזקנה. חבל שהם חטפו 2 שערים, אחרת זה היה נהדר אם יובה הייתה עפה. עם 3:2 יהיה להם קשה מאד לעבור לשלב הבא, למרות שזה נפלא להבקיע שלישייה לרשת של הבונקר של קאפלו.
ראיתי שידור חוזר של המחצית הראשונה. 17 בעיטות שמתוכן יותר מחצי עפו לשמיים או אפילו לא קרוב לשער. ואל תגיד הבונקר של קאפלו אם אין לך מושג איך יובה משחקת, כמו שלא היית רוצה לשמוע אותי אומר שטות כמו: "הנרי ניצח את ריאל בברנבאו."
או, הנה עוד אוהד איטלקי הגיע לבקר. רוב הבעיטות של ברמן היו לשער, למזלה של יובה היה לה את בופון שהציל אותה מתבוסה. קאפלו אכן משחק בונקר כמו כל הליגה האיטלקית המשעממת, והנרי אכן ניצח את ריאל מדריד בברנביאו , בסיוע כמובן של פבריגאס,רייס ושאר התותחנים.
כדורגל שבלוני וגרוע זה בולטון,אתה לא יכול להגיד שקבוצה עם שחקנים כמו קאקא,שבצ'נקו, ג'ילארדינו,סריג'יניו,קאפו,סידורף משחקת שבלוני,בתקצירים של הליגה האיטלקית אתה יכול לראות כל כך הרבה גולים מדהימים גם מיכולת אישית וגם מהלכים קבוצתיים מבריקים.
מילאן כבר הרבה זמן לא משחקת כדורגל אטרקטיבי. קאפו פצוע (אם אני לא טועה), ומילאן מתבססת על הברקות ומבצעים אישיים של קאקא ושבצ'נקו. ההגנה של מילאן זקנה וגרועה, השוער שלה על הפנים, בקיצור אני מצפה שבאיירן תעבור.
אין לי בעיה עם חרא של הגנה,אבל ההתקפה עדיין עושה את העבודה,אי אפשר לדעת מה יקרה בסאן סירו,מילאן לא צריכה להתעלות יותר מידי כדי לנצח או לצאת בתיקו 0-0
"או, הנה עוד אוהד איטלקי הגיע לבקר" חבל שאתה ממשיך לפלוט שטויות מהפה שלך, כי אני מעדיף בהרבה כדורגל אנגלי. אבל מה שבאמת חבל לי זה שאתה פותח את הפה בלי להבין דבר ביובנטוס. שנה שעברה הקבוצה לא הייתה חזקה כמו שהיא היום. לך אולי זה נראה בונקר כי אתה לא מכיר את סגנון המשחק של יובה. מה לעשות שיש לנו את מרכז השדה הטוב ביותר בעולם וקבוצות בדרך כלל פשוט לא מצליחות לפרוץ אותו, במידה והסגל כשיר, לא כמו אתמול ששני המגינים היו פצועים. יובה מושכת אליה את היריבות ובולמות את רוב ההתקפות ושוברות אותן. אז אם אתה לא מבין בסגנון המשחק של יובה השנה, לפחות אל תדבר שטויות. אבל עזוב, חבל סתם לגרור את הדיון בגלל השטויות שלך.
איזה שטיות, מילאן משחקת כדורגל לא יפה מאיפה השטות הזאת?.......... מילאן אחת הקבוצות התוקפות הכי טובות שיש, אני רוצה להזכיר למישהו כאן גול, לזה שאמר שהם לא קבוצתיים, היה גול מדהים רק בעקבים תראה אותו ותגיד לי מי לא קבוצתי ומי כן. מי בולטון התקפיים אז?... עם החלוץ של בולטון עובר את החצי, הוא מקבל בוקס מאלדרייס.